"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barbolini nin milli takımda oyuncu tercihleri ve Grand Prix sonrası kesinlikle kötü geçirilmiş şampiyonaya hazırlık dönemi, sonunu getirecek gözüküyor. Bunu bir mağlubiyet sonrası değil oyuncuların genel durumuna göre söylüyorum. Dün hiç bir oyuncumuzun ayakları parkeden fazlaca havalanmadı. Ya aşırı bir yükleme yapıldı ya da doğru düzgün antreman ve hazırlık yapılmamış. Bu ülkede Bahar dan başka orta oyuncu yokmuş gibi oyuncuya gereğinden fazla paye biçliyor. Madem Özge Nur'a şans vermeyi düşünmüyorsun neden kadroya alıyorsun. Gökçen , Dicle Nur veya sakaklıkdan dönmüş Eda yı kadroya almamak Milli takıma yapılmış bir ihanettir. Bu takımın hocası Guidetti olsa bile bu kadar Vakıfbank menşeli oyunculardan kadro kurmazdı. Tüm yükün Gözde ye bindirildiği bir milli takımın mesafesi fazla soluklu olmayacak gözüküyor. Naz bu ülkenin en iyi pasörü fakat iyi gelen paslarda bile köşelere yüksek atılan paslar Sırbistanın çok işine geldi. Bence Naz'ın bir ünvanı daha var. Orta oyunculara en kötü pas atan pasör malesef. Vasat bir pasör olduğunu düşündüğüm Asuman'ın ortaları iyi kullanmaya başlamışken kenara alınması takımın ritim bulmasını engelledi. Pek sevmesem de ikizlerden Özge veya sakatlanana kadar genel olarak iyi bir sezon geçiren Elif kadroya alınabilirdi. Gizem kötü oynadığında bile parkede kalıp bolca sırıtıyorsa takımda hocaya gerek yok ki. Dün eksiklerine rağmen Kübra'yı ayrı tutuyorum diğer oyuncular malesef milli formaya layık bir mücadele gösteremediler. Bu arada Boskoviç de performansıyla bir yıldız doğuyor dedirtti.
Çok alakasız olacak ama milli takım neden siyah forma giyiyor?
Milli takımın siyah forma giyme durumu bir tek bana tuhaf geliyor sanmaya başlamıştımGerçekten nedir bu siyah forma giymenin mantığıZaten üzerinde vakıfbank reklamı yeterince düşündürüyor. Bir de alakasız renk seçimi ile milli takım olgusundan uzaklaştırılmış bir hava var