Sezonu kapatmadığı sürece Bosetti'nin kesinlikle kalması gerekiyor bence,çünkü onun yerine o tarzda ve o kalitede bir oyuncu bulmak imkansıza yakın şu dönemde.Eğer sezonu kapattıysa da Bosetti tarzı birini almamız gerekiyor,olmaz ama Zhu Ting'i aldık diyelim,dünya şampiyonasında bazı maçlarını izlemiştim.Olağanüstü bir hücumcu,iyi de blok yapıyor,servisleri de etkili ama iyi servislere karşı çok büyük sıkıntı yaşıyor bazen.Zhu Ting ve Kosheleva Bosetti'den daha iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan isim Bosetti veya onun tarzında oyuncular.Liberoda Gülden veya çok iyi servis karşılayan bir libero olsa belki olabilirdi ama Merve varken bu 2 transfer çok sağlıklı olmaz bana göre.İlla birisini alacaksak da ben olsam Kosheleva'yı alırım,servis karşılaması çok daha iyi Zhu Ting'den.Ama tabi bu 2 oyuncu da Bosetti'nin yarısı kadar savunma yapamazlar,bizim de savunma sorunumuz ortada.
İnşallah Bosetti sezonu kapatmamıştır,kapattıysa çok üzülürüm,özellikle şu takımı izleyince pis işleri yapan bir oyuncuya çok ihtiyacımız olduğu görülüyor.Sağlıklı bir Bosetti çok büyük katkı sağlayacaktı bu konuda.