Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177219 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Lo Bianco ile hayattan yeniden zevk almaya basladim...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lo Bianco ile hayattan yeniden zevk almaya basladim...
haydaaa ne yaptın lan ev mi açtın kendisine :) 8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu Kristin size ne etti Arkadaşlar..Kadın bildiğin harika oynadı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
haydaaa ne yaptın lan ev mi açtın kendisine :) 8)

Neyse, sildim yazdigimi...  Tovbe tovbe :) 
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 19:48:59 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu Kristin size ne etti Arkadaşlar..Kadın bildiğin harika oynadı..

Kristin'in gorevinin ses cikarmadan gorev verilmesini beklemek oldugunu dusundugumuzde, ben yaptiklarini mazur goruyorum.  Ama Kristin'e, yabanci kontenjanindan baktigimizda, bizim seviye icin hayli zayif.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kristin'in gorevinin ses cikarmadan gorev verilmesini beklemek oldugunu dusundugumuzde, ben yaptiklarini mazur goruyorum.  Ama Kristin'e, yabanci kontenjanindan baktigimizda, bizim seviye icin hayli zayif.

Kontejyan 3..Kim Bosetti Montano..

Gerisi kontejyan dışı istersen 8 tane al..Ama bence yedekte bekleyecek sorun etmeyecek ve ne zaman görev verilirse süre alacak az ücrete bulacağın en iyi 3-4 oyuncudan birisi..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
Kontejyan 3..Kim Bosetti Montano..

Gerisi kontejyan dışı istersen 8 tane al..Ama bence yedekte bekleyecek sorun etmeyecek ve ne zaman görev verilirse süre alacak az ücrete bulacağın en iyi 3-4 oyuncudan birisi..

Ben de onu dedim zaten.  Ama bir de ayri bir parantez acarak dedim ki, bizim kalitemizin cok altinda.  Iyi niyetli ama yetenekleri maalesef cok sinirli.  Bu mac bazinda fena degildi ama.  Seneye yalniz, su Bauer'i mutlaka gondermek lazim.  Kac tane file hatasi yapti, sayabilen oldu mu?

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,sıkıntı yok,hallederiz. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Kim'siz maç kazanmışız.
Enteresan. :)
Laola yolları beni bekler.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 21:52:50 Gönderen: Bülent »
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kim'siz maç kazanmışız.
Enteresan. :)
Laola yolları beni bekler.
irem in hesabına baksana bülo. maç tekrarı var orda . youtube kayıt düşmüş

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
irem in hesabına baksana bülo. maç tekrarı var orda . youtube kayıt düşmüş

Bakayım abi :)
Teşekkürler.
...

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler Meleklerr. Montano harikaydı. Leo resital sundu. Bosetti hep dediğimiz gibi  manşet defans savunma yapsın arada bir iki top öldürsün yeter diye ki oda var şükür ve daha da iyi olacak. Bauer mu maç genelinde iyiydi. Çok seviyorum kendisini lakin seneye mümkünsee ''bizımla diyılsın'' denilsin. Dicle durgundu. Çok fazla da pas alamadı aslında. Ama Dicle için şunu söyleyebilirim ki Fenerbahçe ye gelerek bence en doğru kararı verdi. Vakıf ta kalaydı ne olcaktı ya kiralanacaktı yada bekleyecekti ki Kübra garip bekliyor. O yüzden Fenerbahçe nin Dicle ye Dicle nin de Fenerbahçe ye çok ihtiyacı var.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Besim

• Üye
Tebrikler Meleklerr. Montano harikaydı. Leo resital sundu. Bosetti hep dediğimiz gibi  manşet defans savunma yapsın arada bir iki top öldürsün yeter diye ki oda var şükür ve daha da iyi olacak. Bauer mu maç genelinde iyiydi. Çok seviyorum kendisini lakin seneye mümkünsee ''bizımla diyılsın'' denilsin. Dicle durgundu. Çok fazla da pas alamadı aslında. Ama Dicle için şunu söyleyebilirim ki Fenerbahçe ye gelerek bence en doğru kararı verdi. Vakıf ta kalaydı ne olcaktı ya kiralanacaktı yada bekleyecekti ki Kübra garip bekliyor. O yüzden Fenerbahçe nin Dicle ye Dicle nin de Fenerbahçe ye çok ihtiyacı var.

Kubra'yi da alip, Eda'ya olan bagimliligi azaltmak lazim.  Bauer de iyi hos ama maalesef, hem cok yavas hem de cok basit hatalar yapiyor.  Bize atletik ve dinamik bir blokor lazim.  Bloklar hala bizim takimin en zayif iki halkasindan biri.  Digeri de manset.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Kubra'yi da alip, Eda'ya olan bagimliligi azaltmak lazim.  Bauer de iyi hos ama maalesef, hem cok yavas hem de cok basit hatalar yapiyor.  Bize atletik ve dinamik bir blokor lazim.  Bloklar hala bizim takimin en zayif iki halkasindan biri.  Digeri de manset.
Kübra mı ölseler vermezler. Belki bir kaç yıl sonra. Ama şu durumda ı ıhh mümkün değil.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Besim

• Üye
Kübra mı ölseler vermezler. Belki bir kaç yıl sonra. Ama şu durumda ı ıhh mümkün değil.

Kubra'yi vermeme hususunda zaten Vakifbank'a guvenerek soylemiyorum bunu.  Belki cevresinden bir akilli cikar da, kiza adamakilli bir nasihatta bulunur :)