Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177218 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Resmi sitemizde konuya dair herhangi bir bilgi yoktu ama voleybolextra Lo Bianco'nun neden oynamadığını maç haberinde açıklamış; "Margon Arena’da oynanan mücadelede Fenerbahçe’de İtalyan pasör Eleonora Lo Bianco gribal enfeksiyon geçirdiği için forma giymezken..."

...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Bu oyunla Vakıf bizi bir sonraki turda ufalar,çok kötü oynadık ama La Bianco (grip olmuş) oynasaydı oyunumuzu olumlu etkilerdi.Neyse öyle ya da böyle bizim seviyemizin altında olan bu takımı geçeriz.Benim maçta dikkatimi çeken seyirci performansı idi.Sayılar ve setler ne olursa olsun hiç ara vermeden ve tam senkronize davullarla birlikte takımlarını desteklediler ve 3-0 lık sonuca rağmen takımı tribünlere çağırıp alkışladılar.Biz ne yapıyoruz:Her maçta lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay Feeeeenerbahçeeee,lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaay feeeeeenerbahçeeee gibi oyuna hiç etki etmeyen ya da "ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" gibi her takımın taraftarının sadece isimleri değiştirerek portvöyünde olan  saçma sapan bağırmalar,bir taraf hanya,diğer taraf konya diyor.Ne oyuna,ne rakip takıma ve ne de hakemlere baskı yapıyoruz.Gerçi salonlara da artık eskisi gibi seyirci de gelmiyor,kala kala tezahüratlar bizim gibi ihtiyarlara kalıyor,ama bizim de kondisyonumuz bir yere kadar.İnşallah bu hafta salona biraz seyirci gelir de Vakıf'a biraz baskı gösterebiliriz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Rakip takimin kocu, mola aldiklarinda servislerin liberoya atilmasini istedi.  Ah Merve ah!

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Şampiyonlar Ligi 12 li playoffunda rövanş maçı;

18 Şubat 2015 Çarşamba

19.30 Fenerbahçe Grundig - Dresdner SC   Ntvspor Smart

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazandık.

6lı playoffa yükselmek için 2 set almak yeterli olacak.

« Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 12:15:15 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)
« Yanıtla #470 : 12 Şubat 2015, 12:22:14 »
Elif bu macta o kadar kotu paslar atti ki, insanin kafayi yemesi isten bile degil.

Elif ne zaman iyi pas attı ki...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #471 : 12 Şubat 2015, 16:58:44 »
Elif ne zaman iyi pas attı ki...

Servisleri bu sene cok ama cok etkili.  Ama mac icinde attigi paslar dayanilacak gibi degil.  Belli gunlerde asgari seviyeyi yakaliyor ama bunun altinda kaldiginda gercekten cekilmiyor. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #472 : 12 Şubat 2015, 21:55:25 »
Elifi seyrederken tüylerim diken diken oluyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #473 : 12 Şubat 2015, 22:46:40 »
Servisleri bu sene cok ama cok etkili.  Ama mac icinde attigi paslar dayanilacak gibi degil.  Belli gunlerde asgari seviyeyi yakaliyor ama bunun altinda kaldiginda gercekten cekilmiyor. 
Asgari seviyenin sebebi Kim...Gariban her türlü vurduğu için topa elif de sırıtmıyor...Bakalım Vakıf maçında ne yapacağız Elif ile..yine ezber atarsa pasları işimiz zor..

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #474 : 12 Şubat 2015, 23:26:02 »
Asgari seviyenin sebebi Kim...Gariban her türlü vurduğu için topa elif de sırıtmıyor...Bakalım Vakıf maçında ne yapacağız Elif ile..yine ezber atarsa pasları işimiz zor..

Bu benim Naz hakkindaki tezimle ortusuyor.  Kulup takimlarinda cok iyi pasor diye lanse edilip, milli takimda dokulmesinin sebebi cok iyi hucumcularla oynamasi idi.  Elif tabii, baska bir seviye.  Lafini etmeye bile degmez. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #475 : 13 Şubat 2015, 07:42:22 »
Naz Türkiyenin en iyisi avrupanın da en iyi 3 pasöründen birisi ve bu konuyu tartışmaya kapattım. Nokta koydum mevzuya.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #476 : 13 Şubat 2015, 15:19:02 »
Naz Türkiyenin en iyisi avrupanın da en iyi 3 pasöründen birisi ve bu konuyu tartışmaya kapattım. Nokta koydum mevzuya.

Zeki Abi saygisizlik gibi olmasin ama degil dunyada, Turkiye'de su anda oynayan ilk uc pasor icine girsin, basaridir onun icin.  Dunyada, ilk 10'a giremez. 
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 15:19:27 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #477 : 13 Şubat 2015, 16:33:39 »
Zeki Abi saygisizlik gibi olmasin ama degil dunyada, Turkiye'de su anda oynayan ilk uc pasor icine girsin, basaridir onun icin.  Dunyada, ilk 10'a giremez. 

Türkiye'de pasör mü var ki?
Sende biraz Naz takıntısı var belli :)
Netice itibari ile Türkiye'nin açık ara en iyi pasörü. Nitekim Vakıf'ın en büyük iki rakibi olan Eczacı ve bizde oynayan pasörlere bakman yeterli.
Eczacı - Asuman,Nilay
Biz-Elif,Ezgi
Kıyas dahi kabul etmez bir fark var ortada.
Tabi bunu yerli pasörler için söylüyorum. Türkiyede yerli pasör yok. Yabancılar dahil dersen, Lo Bianco diyebilirsin ki ona ne kadar hayran olduğumu bilen bilir lakin Naz kuvvetle muhtemel milli takımlar hariç tutarsak Lo Bianco'nun yaşına geldiğinde ondan çok daha fazla bireysel ve klüp bazında ödül sahibi olacak.

« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 16:34:12 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #478 : 13 Şubat 2015, 17:14:26 »
Oh be benimle en azından aynı fikirde olan bir kardeşim daha varmış. Besim sen mesleğin gereği istediğini savunabilirsin kardeşim seni de çok seviyorum. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #479 : 13 Şubat 2015, 17:32:31 »
Türkiye'de pasör mü var ki?
Sende biraz Naz takıntısı var belli :)
Netice itibari ile Türkiye'nin açık ara en iyi pasörü. Nitekim Vakıf'ın en büyük iki rakibi olan Eczacı ve bizde oynayan pasörlere bakman yeterli.
Eczacı - Asuman,Nilay
Biz-Elif,Ezgi
Kıyas dahi kabul etmez bir fark var ortada.
Tabi bunu yerli pasörler için söylüyorum. Türkiyede yerli pasör yok. Yabancılar dahil dersen, Lo Bianco diyebilirsin ki ona ne kadar hayran olduğumu bilen bilir lakin Naz kuvvetle muhtemel milli takımlar hariç tutarsak Lo Bianco'nun yaşına geldiğinde ondan çok daha fazla bireysel ve klüp bazında ödül sahibi olacak.

Zeki Abi, Avrupa filan diye comert bicimde girince meseleye (kabul ediyorum) ben de bol keseden attim :) Saka bir yana, en iyi Turk pasor derseniz katiliyorum ama Turkiye'deki en iyi pasor derseniz, o zaman katilmam.  Lo Bianco ile Naz'in ismini ayni cumlede bile kullanmam.  Yalan yok :)  Dunya ve Avrupa'ya gelince, Naz'in ben ekstra bir ozelligini gormuyorum.  Belki blok denilebilir ama pas kalitesi bu kadar kotu olan ve dinamik hucum kurgusunu kotaramayan bir pasore de fazla comert davranmak istemem zaten.