Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Beklenen an geldi çattı benim için.Elif gibi ağır vasıta ve oyunu yönlendiremeyen ezber oynamaya mahkum eden bir pasör yerine  Leo gibi bir orkestra şefinin yöneteceği tam kadro karşılarına çıkıyoruz çok şükür.Kısa keseceğiz 2-0'la fişi çekip bu kupayı alacağız...

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Vakıfbank'lı oyuncular ve Gio iddialı konuşmuşlar kendimize güveniyoruz diyerek. Biz de kendimize güveniyoruz da ben bir tek Abbondanza'nın maç içinde sakinliğini koruyup koruyamayacağına güvenemiyorum :) Umarım onu strese sokacak noktaya gelmez oyun, o zaman rahat kazanırız iddiasındayım. Ama işler azıcık ters giderse, strese yenik düşebilir. Bu da işleri zora sokabilir.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bileti nerden alacağız maç için? Salonun önündeki gişeden alabiliyor muyuz her zamanki gibi? Sorun var falan demişlerdi de, ne zamandır gitmiyorum salona, bu arada bir arkadaşım ile beraber gideceğim, sorun çıkmaz değil mi?
« Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 14:34:42 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Voleybolexra'ya göre Vakıfbank final-four yolunda. Haber içeriğinde Vakıfbank'ın sitesinden alındığı belli ama manşet olarak orada görünmesi haksız rekabet. Şunu bir kez daha anlıyorum ki Fenerbahçelinin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Voleybolexra'ya göre Vakıfbank final-four yolunda. Haber içeriğinde Vakıfbank'ın sitesinden alındığı belli ama manşet olarak orada görünmesi haksız rekabet. Şunu bir kez daha anlıyorum ki Fenerbahçelinin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur.

Suç bizim kızlarda..2 maç konsantre olacaklar. Bunları yenecek eleyecekler Tümüne kapak olacak ama olmuyor saçmalama kontejyanımızı hep bu itici lerin maçında kullanıyoruz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Yanlis.  Fenerbahceli'nin bazen en buyuk dusmani da Fenerbahceli olabiliyor.  Bunun en guzel orneklerini gunumuzde defalarca goruyoruz.  Obradovic'in basarisiz olmasini isteyen grubun kimler olduguna ve tetikcileri ile neler yaptiklarina (medyada neler yayinladiklari) bakmak yeterli.  Eger o da yetmez ise, bugun Aziz Yildirim'in ortaya koydugu bilet politikalarini da bakilabilir.  Galatasaray'in bize reva gormeyecegi politikalardan soz ediyoruz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Bileti nerden alacağız maç için? Salonun önündeki gişeden alabiliyor muyuz her zamanki gibi? Sorun var falan demişlerdi de, ne zamandır gitmiyorum salona, bu arada bir arkadaşım ile beraber gideceğim, sorun çıkmaz değil mi?

Deplasman maçı olduğu için sorun çıkmaz, gişelerden alabilirsiniz.

Biletway'den baktığım kadar epey de bilet var görünüyor.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Yanlis.  Fenerbahceli'nin bazen en buyuk dusmani da Fenerbahceli olabiliyor.  Bunun en guzel orneklerini gunumuzde defalarca goruyoruz.  Obradovic'in basarisiz olmasini isteyen grubun kimler olduguna ve tetikcileri ile neler yaptiklarina (medyada neler yayinladiklari) bakmak yeterli.  Eger o da yetmez ise, bugun Aziz Yildirim'in ortaya koydugu bilet politikalarini da bakilabilir.  Galatasaray'in bize reva gormeyecegi politikalardan soz ediyoruz.
Ama hepsi kendi içinde biz bunu Fenerbahçe'nin iyiliği için yapıyoruz,bu yaptıklarımız şimdi kötü ama ilerde şuanda olduğundan daha iyi olacağını düşününüyoruz gibi sözlerle savunabilirler. Ama bu sitenin yaptığını aynı yerde göremedim.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 18:37:34 Gönderen: magi »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Marcello Abbondanza'ya güvenim tam. Yenilebiliriz de ; ama bu kupayı alacağımızı hissediyorum.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Cem Abi
Mac icin tahminini aLa biLirmiyim.
TesekkurLer.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Malesef sonuna kadar haklısın Besim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şunu okuduğumda çıldırıyorum...

''Loser Abondanza yine kaybedecek neden maça gideyim ki Neden izleyim ki..Aferin sana..Sen Dünyanın en büyük Winner ısın ya''

Bu akşam sonuna kadar destek olmalı..Bu kızlara inanıyorum süpürge takacağız iticilere!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
Son lig maçında Elif'in Montano'yu unutması ve servislerin etkisizliği lehimize giden oyunu döndürmüştü..Özellikle servislerde neden liberolarını tercihledik tartışılabilir..Vasileva'yı yeterince zorlayamadığımızdan iyi bir istatistik tutturmuştu..Vakıfın arka alan savunmasını dağıtmak için bugün Montano'nun performansı önemli..Ayrıca Naz gelen iyi manşet de hep Rasiç üzerinden hücum ettirerek file önü savunmamızı bozmuştu..Bügün özellikle ortaların gelen iyi manşet de Rasiç'i kontrol etmesinde fayda var..Ben zor da olsa kadro kalitemizle turu geçebileceğimizi düşünüyorum..Allah utandırmasın..İnşallah iyi bir oyunla Vakıfı eleyip F4 e kalan biz oluruz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
1/3 kazanırız.
...

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Vakıf'ı elemeyi çok istiyorum. Heyecandan okulda ders dinleyemedim bugün. Umarım turu biz geçeriz.