Halkbankasını da yeneriz diyordun 
Ben de seni tebrik ediyorum 
Şaşırdım açıkçası. Galibiyet güzel. Bir İtalyan takımını yenmek her zaman güzel.
Dediğin gibi Lube geçen senenin altında. 3-0 da alabilirdik 3-1 de kaybedebilirdik. Neticede aldık. En kötü 3.olsak, o da büyük başarı bence.
eyvallah değerli dostum.
Halkbank konusunda halen fikrim sabit. Bİz o maçı henüz takım olamadan pasör ve smaçörler arasında hiç uyum olmadan oynadık ve 3*1 kaybettik. ezilmedik . sen fazla gözünde büyütüyorsun Halkbank'ı , bizim takımı da fazla küçümsüyorsun

bizim Halkbank'a karşı mental olarak bi zayıflığımız var. geri düştüğümüz zaman bir türlü toparlayamıyoruz. sanırım oyuncular da senin gibi düşünüyor
LUbe takımını bu sezon 2 maçta izledim. ciddi sorunları olan bir takım . tabi ki ne olursa olsun İtalyan takımı ile oynamak zordur ama dediğin gibi kritik yerlerde hatalar yapmamış olsak 3-0 alabilirdik. 3*2 de olsa bu galibiyet çok iyi oldu. buna ihtiyacımız vardı...
takımda iniş çıkış çok yaşıyoruz.oyun kalitesini istikralı hale getirmek lazım ,İvan'ın üzerinden skor yükünü almamız şart. ne kadar çok orta hücum ve farklı kombinasyon kadar rahat hücum ve daha fazla ivan'ın etkinliği demek.
Halen sorunlarımız var. Serkan aslında maç özelinde iyi işler yaptı ama öyle kritik yerde 1 tane manşet hatası yaptı ki bütün iyi oyunu çöpe gitti
yeni bir takım olduğumuzu unutmamak lazım bu takımında biraz zamana ihtiyacı var.