Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol ŞL / Cev Cup (2014/15)  (Okunma sayısı 80191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: ŞL 2. Maç Belogorie Belgorod - Fenerbahçe 18.11.2014 [18.00]
« Yanıtla #90 : 06 Kasım 2014, 12:01:39 »
Bu maç cok zor
Hedef 2 set üzerinden  1 puan olmalı  ama smaçörlerimiz hızlı oynamayı sever. Pasör abim hızlı oynatirsa 2 set alma ihtimali dogabilir  ama rakibin hayvani servisleri karşısinda çok aciz durumlara düşebiliriz
Gerçekçi bakarsak 3 .0 temiz yerler bizi :) sevip sevip çoğaltma ihtimalleri yüksek.. 8)
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 12:03:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #91 : 06 Kasım 2014, 13:53:23 »
böyle çok ümitsiz olduğumuz bir maçta Dinamo Moskova'yı bayaağı sallamış ama 2-0dan maçı vermiştik
erkek voleybolda sürpriz zordur ama güzeldir

yayın olacak mı?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: ŞL 1. Maç Fenerbahçe - Cucine Lube TREIA 05.11.2014 [19.00]
« Yanıtla #92 : 06 Kasım 2014, 14:08:19 »
Çoğu düşüncene katılıyorum ancak şu da bir gerçek ki Halkbankası da o maçta bizim kadar yeni oyunculardan kuruluydu. Hatta 2 köşe smaçörü ve pasörleri yeniydi. Elbette zaman oyuncuların birbirini tanıması açısından önemli ancak zaman kavramının bana göre en az etkili olduğu branş voleybol. Oyuncu kaliten iyiyse fark yaratıyorsun. Mesela Sokolov o maçta Nikiç'i servislerle dağıtmıştı. Bunun zamanla çok alakası yok ama.
Takım yaşlı oyunculardan kurulu olmasına rağmen 5.sete diri kaldık. Podrascanin ve Stankovic'li ortalara sahip takım 5 sette 6 blok yapabilmiş. Bu da ne kadar iyi hücum ettiğimizi gösteriyor. Arslanın bir iki pası jeneriklikti dün.
Senin bu inancın sayesinde Volley'e de bir güzellik yaparsak fena olmaz :)

bende senin dediklerine katılıyorum :)
Birincisi su konuda mutabıkiz halkbank kadrosu bizden güçlü ve daha genç. . Ama buna rağmen halkbank yenilmwz mi tabiki hayit zaten voleybol sporunun fitratinda böyle bir durum yok.
Ulaş i çok severim fiziki dezavantajlarına rağmen bence tartışmasız Türkiye nin en iyi pasörü. Hemen adapte olmuş ve takımından iyi fatdalandi. Ayrica cidsi ankamda orta oyuncuları anlaminda çok güçlü bir ekip ankara temsilcisi.
Hatırla mac başı neredeyse çoğu topu ortadan hücum ettirip sokolov i hiç kullanmamisti. Şimdi adamlarda 5 tane ana hücum silahi olunca bizim bloklar nereye gidecegini şaşırdı.  Sonradan Sokolov vurduğu topların  %60 70 ino ya bloksuz yada tekli blotkta.vurdu. bu durum bizde olmuyor malesef.
Hele ki 2 yeni smaçör ile çok maç yapmayınca bütün toplar Ivan.a gitti ve rakip hep 2 li veya 3 lü blok ile ıvan i durdurdu.
halkban bizden daha güçlü bir takim ama kesinlikle yenilmez değiller. Daha hazir ve daha motive olarak oynayacağınız her maçı kazanma ihtimalimiz ciddi anlamda var
umarım zaman beni hakli çıkartır :)
Kendi egom için degil Fenerbahçe için istiyorum :) 8)
paris takımıni bu sene hiç izlemedim yorum yapamam geçen senenin  Cev kupasi sahibi hepimiz biliyoruz. Neyseki Sırp  smaçörleri takımdan ayrildi polonya ligine gitti. Son durumlari bh akşam görürüz
ama lube maçındaki motivasyon ile oynarsak yeneriz doye düşünüyorum. 2nci olmak çok ama çok zor bu grupta.
3 ncü olup Cev e gitmek ve o kupayı almaya çalışmak daha mantıklı bir hedef gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 14:10:37 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #93 : 06 Kasım 2014, 15:22:34 »
simdi bu gruplardan 7 adet 1: ve en iyi 5 adet 2. direkt cıkacak...12 takım yani...bu 12 takımdan 1 tane evsahibi belirleneceginden en iyi 2.lerden 6. sırada olanda katılacak.. yani grupta ilk 2 olmakda yetmiyor esasında..1 tanesi elenecek...en kotu 2. elenecek
elenen 2. ve 3 adet en iyi 3. cev kupasında devam edecek..(4 takım)

yani grupta en kotu 3. olup; 7 grup 3. sunden ilk 3'e girmek lazım..

elenmemek icin bence min 7 almak lazım...6 puan cok riskli olur..8 puan kesinlikle en iyi 3. ler arasına sokar bizi.

7 puanı nasıl alırız dersek..
lube evimizde 2
beogrod deplasman 0
p.volley evimizde 3 (cok onemli zaten bu bizi direkt grup 3. su yapacaktır)
p.volley deplasman 1
beogrod evimizde 1
lube deplasman ?

volley'i yendikten sonra puan 5 olursa artık diger 2 macta alınabilecek herhangi bir 3-2 lik maglubiyet bile bizi son macta lube deplasmanında iddialı hale sokar cev icin..

sahsen sacmalamaz isek volley deplasmanında 1 puan ve evimizde bu oyunu oynarsak beogrod'dan 1 puan alıp son maca 7 puanla cıkabiliriz diyorum...

ama su gecen sene kazanılan challenge kupası bence erkek takımında muthis ozguven patlaması yasattı avrupa'da...bence lube macındaki oyun biraz da bunun eseri...

• Üye
« Yanıtla #94 : 06 Kasım 2014, 15:35:53 »
bu arada cev^de cl'den gelecek takımlar haricinde 4 iddialı takım var..
trentino-dynamo moscow-arkas ve kozle..ama 4 tanesi degil 3'u gelebiliyor son 8'e..

trentino ve dynamo gelecektir son 8'e... eslesmeden dolayı diger takım arkas yada kozle olacak..

son aday ise eslesme sansından dolayı ibb olursa sasırmam...ama kharkiv ve lennik'de o tarafta gelebilir son 8'e..en zayıf halak orası olacak son 8 de...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #95 : 06 Kasım 2014, 15:54:33 »
bende senin dediklerine katılıyorum :)
Birincisi su konuda mutabıkiz halkbank kadrosu bizden güçlü ve daha genç. . Ama buna rağmen halkbank yenilmwz mi tabiki hayit zaten voleybol sporunun fitratinda böyle bir durum yok.
Ulaş i çok severim fiziki dezavantajlarına rağmen bence tartışmasız Türkiye nin en iyi pasörü. Hemen adapte olmuş ve takımından iyi fatdalandi. Ayrica cidsi ankamda orta oyuncuları anlaminda çok güçlü bir ekip ankara temsilcisi.
Hatırla mac başı neredeyse çoğu topu ortadan hücum ettirip sokolov i hiç kullanmamisti. Şimdi adamlarda 5 tane ana hücum silahi olunca bizim bloklar nereye gidecegini şaşırdı.  Sonradan Sokolov vurduğu topların  %60 70 ino ya bloksuz yada tekli blotkta.vurdu. bu durum bizde olmuyor malesef.
Hele ki 2 yeni smaçör ile çok maç yapmayınca bütün toplar Ivan.a gitti ve rakip hep 2 li veya 3 lü blok ile ıvan i durdurdu.
halkban bizden daha güçlü bir takim ama kesinlikle yenilmez değiller. Daha hazir ve daha motive olarak oynayacağınız her maçı kazanma ihtimalimiz ciddi anlamda var
umarım zaman beni hakli çıkartır :)
Kendi egom için degil Fenerbahçe için istiyorum :) 8)
paris takımıni bu sene hiç izlemedim yorum yapamam geçen senenin  Cev kupasi sahibi hepimiz biliyoruz. Neyseki Sırp  smaçörleri takımdan ayrildi polonya ligine gitti. Son durumlari bh akşam görürüz
ama lube maçındaki motivasyon ile oynarsak yeneriz doye düşünüyorum. 2nci olmak çok ama çok zor bu grupta.
3 ncü olup Cev e gitmek ve o kupayı almaya çalışmak daha mantıklı bir hedef gibi duruyor.

Dediklerine ilave bir şey Halkbankası takım olarak neredeyse çok iyi servis atıyor. Biz de smaç servis atan 3 oyuncu var. Üçünde de servise geldiklerinde heyecanlanmıyorum ben. Böyle olunca da manşette dağıtıyorlar bizi. Tabi ki yenilmez değiller ancak Osmany mesela bizim maçta devreye bile girmedi fazla. Hücum opsiyonları çok fazla. Bizde Böhme'yi oynatmamız lazım ama bu sefer de smaçöre Metin geçiyor. İlave olarak Ivan nedenini bilemediğim bir şekilde Halkbankası maçlarında silik bir görüntü çiziyor. O nedenle Ben çok umutlu olamıyorum o maçlarda.
Cevde de kuvvetli takımlar var yalnız + şampiyonlar liginden gelecek takımlar var. Bence öncelikli ve gerçekçi hedef cev'e katılım hakkını kazanabilmek olmalı.
Zaman seni haklı çıkarsın da hepimiz mutlu olalım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 06 Kasım 2014, 16:54:00 »
Dediklerine ilave bir şey Halkbankası takım olarak neredeyse çok iyi servis atıyor. Biz de smaç servis atan 3 oyuncu var. Üçünde de servise geldiklerinde heyecanlanmıyorum ben. Böyle olunca da manşette dağıtıyorlar bizi. Tabi ki yenilmez değiller ancak Osmany mesela bizim maçta devreye bile girmedi fazla. Hücum opsiyonları çok fazla. Bizde Böhme'yi oynatmamız lazım ama bu sefer de smaçöre Metin geçiyor. İlave olarak Ivan nedenini bilemediğim bir şekilde Halkbankası maçlarında silik bir görüntü çiziyor. O nedenle Ben çok umutlu olamıyorum o maçlarda.
Cevde de kuvvetli takımlar var yalnız + şampiyonlar liginden gelecek takımlar var. Bence öncelikli ve gerçekçi hedef cev'e katılım hakkını kazanabilmek olmalı.
Zaman seni haklı çıkarsın da hepimiz mutlu olalım :)
evet dostum ,
cidden Halkbank takımı çok iyi servis atıyor. bize en büyük artıları servis kaliteleri.
zaten erkek voleybolunun sırrı iyi servis atmaktan geçiyor. geçen sene hatırla fonteles ve Leonel de iyi servis attıkları zaman rakibi zorluyorduk. normalde hem Nikiç hemde Wijsman iyi servis atan adamlar ama ilk maçta bir türlü ritme giremediler.
osmany çok net mutsuz , Radostin Stoychev ve Matey Kaziyski nin takımdan ayrılması hem oyun sistemi açısından hemde kendi bireysellik açısından  onu negatif etkiledi. RAdostin takımları genelde smaçör merkezli takımlar olur ama şu andaki halkbank takımı net Sokolov takımı olmuş durumda. bakalım ne zamana kadar gidecekler . sokolov elbet sakatlanacaktır.
İvan ın Radostin ve MAtej e karşı kilitlenme durumu ciddi şekilde var. İtalya liginde de karşılaştıkları zaman pek iyi oynamazdı . Basireti bağlanıyor olaibilir :)
Cev de de ciddi anlamda çok iyi rakipler var. önce bi 3ncü olup Cev e kalalım da sonrası Allah kerim :)

• Üye
« Yanıtla #97 : 11 Kasım 2014, 15:00:25 »
en azından 3-2 kaybetsek diyorum...puan alırsak super olur..

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #98 : 11 Kasım 2014, 16:17:04 »
Zor dostum zor :-X
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #99 : 11 Kasım 2014, 16:27:31 »

Haftasonu çıkan "İvan sakat" haberi doğru ise ve sakatlığı sürüyorsa 15 li sayılarda kalabiliriz setlerde.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #100 : 11 Kasım 2014, 16:40:45 »
Ivan yokken 15.bile alamayız  :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #101 : 11 Kasım 2014, 19:47:27 »
İvan ın sakatlığı ciddi değildir.Bence bu maç için zora sokmamışızdır.Bu maç zor çok zor.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #102 : 12 Kasım 2014, 18:33:53 »
iki hafta yok gibi bir şey yazmıştı bir arkadaş

• Üye
« Yanıtla #103 : 18 Kasım 2014, 11:14:47 »
Merak ediyorum ne olacak bu mac..1 sefer rusyadan 2 set alip donmustuk..keşke gene olsa..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #104 : 18 Kasım 2014, 17:59:48 »

Kemal, Böhme, Nikic, İvan, Arslan, İzzet ve Serkan ile başlıyoruz.
FENERBAHÇE