Çoğu düşüncene katılıyorum ancak şu da bir gerçek ki Halkbankası da o maçta bizim kadar yeni oyunculardan kuruluydu. Hatta 2 köşe smaçörü ve pasörleri yeniydi. Elbette zaman oyuncuların birbirini tanıması açısından önemli ancak zaman kavramının bana göre en az etkili olduğu branş voleybol. Oyuncu kaliten iyiyse fark yaratıyorsun. Mesela Sokolov o maçta Nikiç'i servislerle dağıtmıştı. Bunun zamanla çok alakası yok ama.
Takım yaşlı oyunculardan kurulu olmasına rağmen 5.sete diri kaldık. Podrascanin ve Stankovic'li ortalara sahip takım 5 sette 6 blok yapabilmiş. Bu da ne kadar iyi hücum ettiğimizi gösteriyor. Arslanın bir iki pası jeneriklikti dün.
Senin bu inancın sayesinde Volley'e de bir güzellik yaparsak fena olmaz 
bende senin dediklerine katılıyorum

Birincisi su konuda mutabıkiz halkbank kadrosu bizden güçlü ve daha genç. . Ama buna rağmen halkbank yenilmwz mi tabiki hayit zaten voleybol sporunun fitratinda böyle bir durum yok.
Ulaş i çok severim fiziki dezavantajlarına rağmen bence tartışmasız Türkiye nin en iyi pasörü. Hemen adapte olmuş ve takımından iyi fatdalandi. Ayrica cidsi ankamda orta oyuncuları anlaminda çok güçlü bir ekip ankara temsilcisi.
Hatırla mac başı neredeyse çoğu topu ortadan hücum ettirip sokolov i hiç kullanmamisti. Şimdi adamlarda 5 tane ana hücum silahi olunca bizim bloklar nereye gidecegini şaşırdı. Sonradan Sokolov vurduğu topların %60 70 ino ya bloksuz yada tekli blotkta.vurdu. bu durum bizde olmuyor malesef.
Hele ki 2 yeni smaçör ile çok maç yapmayınca bütün toplar Ivan.a gitti ve rakip hep 2 li veya 3 lü blok ile ıvan i durdurdu.
halkban bizden daha güçlü bir takim ama kesinlikle yenilmez değiller. Daha hazir ve daha motive olarak oynayacağınız her maçı kazanma ihtimalimiz ciddi anlamda var
umarım zaman beni hakli çıkartır
Kendi egom için degil Fenerbahçe için istiyorum

paris takımıni bu sene hiç izlemedim yorum yapamam geçen senenin Cev kupasi sahibi hepimiz biliyoruz. Neyseki Sırp smaçörleri takımdan ayrildi polonya ligine gitti. Son durumlari bh akşam görürüz
ama lube maçındaki motivasyon ile oynarsak yeneriz doye düşünüyorum. 2nci olmak çok ama çok zor bu grupta.
3 ncü olup Cev e gitmek ve o kupayı almaya çalışmak daha mantıklı bir hedef gibi duruyor.