Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Olcay'ın durumu içler acısı. Kaç tane koçla, kaç tane dünya çapında oyuncu ile çalıştı, idman yaptı, yeri geldi iyi süreler de aldı ama hala top sürmeyi bilmeyen, 1 metre yanındaki oyuncuya pas veremeyen, basketbola yeni başlamış acemi kızlar gibi. Koç son çeyrekte biraz daha oyunda tutsaydı onu ciddi anlamda 20 sayı olan maçı kaybetme riskimiz vardı. Canıtez de bugün istekli ama bal yapmayan arı gibiydi.
Koçun şu maç içindeki rotasyon sevdasından da vazgeçmesi lazım. 5 tane yedek, birbirleri ile fazla oynamaya alışkın olmayan genç ve yedek oyuncuyu henüz maçın daha başında bu kadar uzun sürelerle aynı anda sahada tutması doğru değil. Bir tane, iki tane sok, maç içinde değişimli as oyuncularla birlikte oynat. Maç rölantiye dönünce de son çeyrekte al hepsini. Durup dururken maçta tempoyu düşürüp takımın ritmini bozuyorsun.
Son olarak Angel ve Tina'yı Allah sakatlıklardan korusun. Oyun aklı var yada yok bu takımda şu anda Angel olmazsa olmaz. Sene içinde ileri de Moore gündeme gelir o vakit hayır demeyiz ama şu anda bu takım Angel'sız yapamaz

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Olcay sadece 1 tane koçla çalışıyor, geçen 2 senedeki deve çobanını saymamak lazım :)

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Ndour sahadaydı ama aslında yoktu . Bu kızın bu kadar ince olacağını düşünememiştim .. Resmen yürüyen ölü var sahada. Yakından izleyince daha iyi anlaşılıyor. İnşallah düzelir ama şu hali hiç ama hiç umut vermiyor.Hele bir pozisyonda kendisine faul yapıldı  gidip 2 serbest atış atacağına ribaund için yandaki çizgiye gitti.   

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Olcay Ratgeber ile de çalıştı, Dikeoulakos ile de, Iniguez ile de. Sorun kaç tane koçla çalıştığı değil. Hiç bir gelişme gösterememesi. 1983 doğumlu bir oyuncu olarak yavaş yavaş formayı alması lazım ama hala sahada kaldığı sürelerde acemi acemi hareketler yapıyor. Ya çok fazla çalışmıyor yada kapasitesi bu diye düşündürüyor insanı. Hadi erkek baskette Kenan'ın ağır bir sakatlıktan çıktığı için adaptasyon süreci geçirdiğini düşünüyoruz ama bundaki sıkıntıyı anlamıyorum ben.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Olcay 22 yaşında
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Olcay'ı ne kadar sevdiğimi beni tanıyanlar bilir ama şu maçta yarı sahayı geçmeden driplingi kesmelerini gördükçe Batur abinin yıllar önce kendisine yaptığı serzenişler geldi aklıma. :)
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Olcay'ı ne kadar sevdiğimi beni tanıyanlar bilir ama şu maçta yarı sahayı geçmeden driplingi kesmelerini gördükçe Batur abinin yıllar önce kendisine yaptığı serzenişler geldi aklıma. :)

Bunun suçlusu koçlar değil..Bunun suçlusu Olcay a '' Sen 1 numara olcacaksın'' ve ''Koç bize Türk Guard lazım değil Olcay Var'' diyenler..

Olcayda o saha görüşü varmı? YOK
Olcayda oyun kurma becerisi var mı? YOK
Bir kere zeki de değil..Pas becerisi de 2. sınıf...

Neyi iyi yapar..
Topa baskı..Yardım savunması..1 E 1 drive falan..Bu yönde gitmeli..

Guard arıyorsak Melisa var aşağıdan gelen birde Al Özge yavaşı tamam.Olcay da 2 hatta 3 oynamalı artık
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bu arada oynadığımız oyunu hiç beğenmiyorum..Umarım maçı başta kopardığımız için fazla sıkmamışızdır.Yoksa ciddi oyunumuzsa bu sene Sukut u hayal olur..

Bir de bu Cansunun Melisin hakkını yeyip Kübra yı oynatmak zorunda bıraktıran kişiler neyin kafasını yaşıyor..Yazıklar olsun
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 08:52:55 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #128 : 20 Kasım 2014, 09:05:35 »
Aynen arkasından ummc ve wisla deplasmanlari var ki zor galibiyet cikarirlar oradan..haftaya Prag burada bunlara koyarsa 0-6 ya gidiyorlar resmen..hadi mato guveniyiruz sana...:)

• Üye
« Yanıtla #129 : 20 Kasım 2014, 09:07:40 »
Bu arada blma 7. Maçta gs yi yendiği an gs bu gruptan cikamaz..blma fena oynamiyor...bu grupta tahminim kosice sonuncu olur..5 ve 6 gs ile blma olur..4 Prag.. 3 kosice yada Kursk.1 belli zaten..

• Üye
Şahsen Olcay dan 2 numara yaratma vakti geldiğine inananlardanim bende..hem boyu hem hizi müsait..
Çok iyi back up 2 numara olur..şutu ve penetresi de kalbur ustu zaten..ama oyun kuramadigi kesin...
Birakalim o isi birsel ve bojovic yapsin...
Ben takimin oyununu begeniyorum esasen.
Sorun koçun çok etken rotasyon yapmasinda..5 genci birden sahaya aitti mi ritm kayboluyor..bence bu maçtan ders almistir..bir daha bu kadar çok rotasyonu bir anda yapmaz.
Ndour a halsizlik yapiliyor..bu kiz daha 20 yasinda..ilk defa yurt dişinda..adaptasyon problemi olacaktır..zaman lazim..kizin değerini bilmek lazim..sonra çok vururuz kafamizi taşlara..ince diyorsunuz ama tam zamanki artik kaliplanmasinin..zaten biraz kaliplandimi çok iyi olacak...sadece zaman....
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 09:13:35 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
Su unutulmasin ndour bu takima hazir oyuncu diye alinmadi..genç prospect olarak alindi...öyle bakarsaniz yanilirsuniz...

• Üye
« Yanıtla #132 : 20 Kasım 2014, 09:17:24 »
Bu arada gs Turner i oynatmamis..oynatamamis mi yoksa oynatmamis mi? Kadroda olması ilgincime gitti..
Ligde oynayamayafak onu biliyoruz da avrupada da oynayamayacak diye biliyordum..herhalde başka sebepten oynamadi..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Quanitraya helal olsun :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
HaBaBaM GüM GüM GüM