Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
koç bilerek isteyerek ilk 5 oyuncularını biraz zorlamaya calışıp nasıl tepki vereceklerini denediyse güzel birşey yaptı yok yalnız gercekten düşündügü oyun tarzı buysa işimiz zor  ilk 5 giriyor farkı 20 ye cıkarıyor tam vurup gececekler macı bitirecekler hepsini birden cıkarıyor fark tek hanelere iniyor tekrar ilk 5 oyuncuları dönüyor kolay kazanmayalım diye cok ugraştı dişli takımlar karşısında böyle bir hata yaparsak tokadı vururlar ilk 5 de kurtaramaz.

Birseli 2 yıldır böyle görmemiştim eski Birsel gibiydi herşeyi yapıyordu kenara alıyor Tina oynayacak izin vermiyor 120 lere 30  40 arası bitecek bir maç olabilirdi koç takımın hızını kesmek için ugraşmasa

rotasyonu abartıyor 5 oyuncuyu birden degiştirmekte neymiş 
size zahmet biri söylesin beş beş degil tek tek dene dene hoca diye
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Öyle deme abim be, insan hata da yapsa evladını atabiliyormu? Bu da onun gibi birşey bence. Tamam geçen sezon çok kızdık, küstük falan ama onlar yine de bizim canlarımız değil mi? Senin gibi harikulade bir Fenerbahçeli herkesten iyi bilir ki ; Biz Fenerbahçeyi kupalar veya şampiyonluklar için sevmedik, karşılıksız ölesiye sevdik. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın bugün tam da destek zamanı. :)

ya bu takımın maçlarını iple çekerdim caferağa'ya eşimle giderdik bir de...ama ne bileyim geçen sezondan sonra bitti...Artık ne yapsalar ilgilendirmiyor beni Fenerbahçe'nin bir branşının kazanıp kaybetmesi dışında....Testi kırıldı maalesef 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
O zaman abi futbol takimini da birakman lazimdi..zico döneminde ezeli takibe deplasmanda kaybedip şampiyonluğu vermişti...
O yuzden spor bu diyip geçmek lazim..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Neden abi_?

Her geçen maç daha iyi oynuyor bence :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Her geçen maç daha iyi oynuyor bence :)

Ben takıma güvenmiyorum..Skorer bir kısaya ihtiyaç var abi..Ayrıca ilk zor deplasmanda tökezleriz..Mesela Avenida maçı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ben takıma güvenmiyorum..Skorer bir kısaya ihtiyaç var abi..Ayrıca ilk zor deplasmanda tökezleriz..Mesela Avenida maçı

Skorer kısa bence de lazım, Tuğba alındı diye es geçildi herhalde. Erkek şubesi gibi bu şubeye de bir sponsor çıksa da şubeyi bize bırakın deyip en baştan üst kadroyu temizleyerek başlasak iyi olacak gibi. Hoca da çok iyi niyetli bence.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Avrupada çok fazla kaliteli takım yok bu sene. Wisla, Prag, kursk vs hikaye. Şu halimiz bile final oynar yine bence ama yıllar öncesinin 5 yıl üstüste yarı finalde yenilen UMMC'si gibi biz de finale çıkıp çıkıp kaybetmeye devam ederiz. Zira ilk 5 teki oyuncuların neredeyse faul ve tempo problemine girmeden 40 dk'ya yakın üstün performans göstermesi lazım UMMC'ye karşı ki o da yetmez büyük ihtimalle.

Kimseyi alamıyorsak gidip kayseriden marginean'ı alalım bari. Onlar büyük ihtimal ilk turda ilk 4'e giremeden elenirler.

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #142 : 22 Kasım 2014, 14:45:38 »
Bu sene F4'un hangi şehirde yapılacağı belli değil galiba?
Yine Ekaterinburg mu alır?
Fenerbahçe talip olur mu?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Bizim 3 galibiyetimiz var. CB Avenida'nın ise 2 galibiyet 1 yenilgisi var.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
savunmamızı iyi yaprsak kopartabilecegımız amc..

xargay-fernandez-murphy-robinson-rezak ilk 5'leri..
kenardan
ferrari-rodriguez-ortiz-ble
geliyor..

ble ve biraz ferrari haric katkı veren yok..

normal sartlarda;
robinson-rezan-ble pota altını

charles-quanitra-ndour-tugce ile ezmemiz lazım...

kısalarda da baskı ile ozellikle murphy ve xargay'ı cok bozabiliriz..murphy'nin penetrelere dikkat edip sutu riske edilebilir..
bu sırada yaslı kurt m.fernandez'e dıkkat edersek isler cok rahatlar...

sonucta avendia'yi 60-65 arası tutacagımızı dusunuyorum...biz ise ortalama bir hucum gunumuz olursa 75-80 arası atar macı kazanırız...
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 10:54:42 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
bu arada agü'nün ben cok iyi yerlere gelebilecegini sanmıyorum...lig ve avrupa'da farklı kadrolar ile oynamak onlara buyuk problem yaratacak..

avrupa'da
jalcova-wright-margenian-nicholls-sanders + kaltsidou-khomencuk ve tek yerli pınar'la oynuyorlar..
bu onları avrupa'da bir yerlere getirebilir ama f4 yapacaklarını sanmam bu oyunla...saha dezavantajı ile diger gruptan gelecek ummc-kursk-wisla-prag gibi takımlar eler agu'yu...

ligde ise rotasyonları iyice daralıyor...sinem-cansu-melek ve esra'dan cok kısıtlı katkı alıp; khomencuk ve jalcova rotasyonda cıkıyor...
wright-pınar-margenian-nicholls-sanders + kaltsidou rotasyonuna dusup genc 4 yerli ile ne yapabilirler cidden bilemiyorum...

ozellikle t.wright su an ekstra oynuyor..bence kadro yapıları o kadar da iyi degil..belki 1 amerikalı pg alırlarsa avrupa'da daha iyi olabilirler..ama ligde gene işler karısır onlar icin...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
maç yayınlanacakmı?

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,