Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #15 : 27 Ağustos 2014, 17:40:11 »
rakiplerin kadrolarına bakarsak eger..bence 3 ciddi rakip daha var..
prag, ummc ve kursk

mesela kursk;

ısıl-khrustleva
prints-belyakova-myasnikova
augustus-aneta zagota-sapova
n.ognuwike-milavanovic-alikina
osipova-grisheava

kadrosu en son bu halde..
Kursk final oynarsa şaşırmam. 5 numaraları hariç her bölgede etkili isimleri var.
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 28 Ağustos 2014, 06:04:13 »
"Vanguards of FB" emek harcamıssın.Cok tesekkur ederim.
Ben acıkcası oncelikli istegim,beklentim,arzum su eziklerin basarısız olması ve F4 gorememesi,aldıkları CL Kupasının da bir istisna olarak kalması,fazla umudum olmasa da Nevriye'nin geri donmemesi ve basketbolu bırakması cok isterim.O olmayınca her turlu sıkıntı cekerler.

Ben Prag'dan hicbirsey beklemiyorum.Yıllarca hep kaliteli kadrolarla hicbirsey yapamadılar.Bourges yarı final.3. luk oynarken onlar sadece seyrettiler.UMMC,Kursk,FB 3 takım olabilir.Temennim 4.'nun ezikler olmaması ve bizim kazanalım,kaybedelim finali tekrar oynamamız ayrıca bu sene Angel ile son senemiz olmasını kendi adıma istiyorum.Artık Maya Moore,Candice Parker,Taurasi,Elena Della Donne da derdim ama onun da hastalıgı var gibi 1. sınıf kıta dısımız olması ben gercekten oynadıgı mevki itibariyle 3'lugu olmamasını,net sutu olmamasını ve oyun aklının nerdeyse 30 olmasına ragmen gelismemesini kabullenemiyorum.Taurasi,Moore,Parker gibi 1. sınıf kıtadısı oyuncuların olması lazım farkı onlar yaratıyor.Parker-Taurasi-Fransız uzunları bu 3'luden zor da olsa Fransız ile Parker'ı almak lazım

Ayrıca 2 senedir takımın basında 2'li oyun cizmekten aciz,gelmis gecmis en kotu koc vardı.Disiplinsizlik,yetersizlik hepsi mevcuttu.Bu sene bir mucize olup Kubra'nın olmadıgı ve yeni kocun da takıma cok duzgun basket oynatan bir koc olmasını temenni ediyorum.Genc oyuncularda da hatanın basta kendilerinde oldugunu dusunuyorum.Olcay fazlasıyla sure alan bir oyuncu bugun cok daha ileride olmalıydı.Cansu da,Olcay da bu takımı tasıyabilecek potansiyelde oyuncular,calısmak zorundalar yerli oyuncular yeterince calısmıyor.Son olarak da biz Tugce Canıtez'i cok buyuk umutlarla ve katkı versin diye aldık.Onun katkısına takımın cok ihtiyacı var.Yine vurdumduymaz oynayıp,eglenmeye bakacaksa sene sonu gonderilsin.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 06:07:40 Gönderen: hmetin »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17 : 28 Ağustos 2014, 06:52:33 »
gs kadrosuna turner'i yazmıyorum...cunku 2 ay sonra gidiyor...sancho ile aynı anda oynayamıyor...
Sancho'yu oynatmak için hem Turner'dan(Bahar Öztürk) hem de Dubljevic'ten vazgeçmeleri gerekiyor ligde.Belki de bunu tercih etmezler.Ligde Zellous, Martinez, Dubljevic, Bone(Sancho) dörtlüsünü kullanıp, Bahar Öztürk'e yer açarlar.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 28 Ağustos 2014, 08:54:52 »
"Vanguards of FB" emek harcamıssın.Cok tesekkur ederim.
Ben acıkcası oncelikli istegim,beklentim,arzum su eziklerin basarısız olması ve F4 gorememesi,aldıkları CL Kupasının da bir istisna olarak kalması,fazla umudum olmasa da Nevriye'nin geri donmemesi ve basketbolu bırakması cok isterim.O olmayınca her turlu sıkıntı cekerler.

Ben Prag'dan hicbirsey beklemiyorum.Yıllarca hep kaliteli kadrolarla hicbirsey yapamadılar.Bourges yarı final.3. luk oynarken onlar sadece seyrettiler.UMMC,Kursk,FB 3 takım olabilir.Temennim 4.'nun ezikler olmaması ve bizim kazanalım,kaybedelim finali tekrar oynamamız ayrıca bu sene Angel ile son senemiz olmasını kendi adıma istiyorum.Artık Maya Moore,Candice Parker,Taurasi,Elena Della Donne da derdim ama onun da hastalıgı var gibi 1. sınıf kıta dısımız olması ben gercekten oynadıgı mevki itibariyle 3'lugu olmamasını,net sutu olmamasını ve oyun aklının nerdeyse 30 olmasına ragmen gelismemesini kabullenemiyorum.Taurasi,Moore,Parker gibi 1. sınıf kıtadısı oyuncuların olması lazım farkı onlar yaratıyor.Parker-Taurasi-Fransız uzunları bu 3'luden zor da olsa Fransız ile Parker'ı almak lazım

Ayrıca 2 senedir takımın basında 2'li oyun cizmekten aciz,gelmis gecmis en kotu koc vardı.Disiplinsizlik,yetersizlik hepsi mevcuttu.Bu sene bir mucize olup Kubra'nın olmadıgı ve yeni kocun da takıma cok duzgun basket oynatan bir koc olmasını temenni ediyorum.Genc oyuncularda da hatanın basta kendilerinde oldugunu dusunuyorum.Olcay fazlasıyla sure alan bir oyuncu bugun cok daha ileride olmalıydı.Cansu da,Olcay da bu takımı tasıyabilecek potansiyelde oyuncular,calısmak zorundalar yerli oyuncular yeterince calısmıyor.Son olarak da biz Tugce Canıtez'i cok buyuk umutlarla ve katkı versin diye aldık.Onun katkısına takımın cok ihtiyacı var.Yine vurdumduymaz oynayıp,eglenmeye bakacaksa sene sonu gonderilsin.
şutu net değil ve oyun aklı yetersiz.peki savunması onun kadar iyi olan ve onun kadar iyi potaya giden başka bir oyuncu var mı?zaten diğer özellikleri de olsa erkek kılığına sok oynat sırıtmaz rahat oynar.orta mesafesi iyidir angel ın ama üçlüğü iyi değil.çok top kaybı yapar ama çok da çalar.wnba de en iyi 3 4 oyuncudan birisi olarak gösteriliyor.angel kalmalıydı ve kaldı.şu anda her türlü taurasi ye tercih ederim angel ı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19 : 28 Ağustos 2014, 10:53:39 »
keske oyle bir gaflette bulunsa gs; bizi dusunduren sancho'nun varlıgı ligde...

onun etkisi giderse ndour rahatlar ve bence dubljevic'e ustun bile gelir..bahar ozturk'un gs rotasyonuna girmesi kısalarda guclerini cok etkilemez...bizim kısalarla ligde olan acıgını kapatırlar ama sancho'dan dogan uzun avantajlarını kaybederler...

ama avrupa icin bizim sancho+dubljevic'e karsı kesinlikle sade ndour ile kalmamamız lazım..bir tane daha uzun almak sart...

quanita+charles+tugce ile nevriye+bone+bahar arasında secim yap deseler avantajlı cıkarız...

neyse birazdan piyasadaki alınabilecek oyuncuları ekleyelim...

• Üye
« Yanıtla #20 : 28 Ağustos 2014, 11:36:57 »
Milavanovic (Kursk) PF / Alamayız.Ruslar bırakmaz ama yazalım.. Sozlesme yeniledi..
Malashenko (Mersin) PF / Bence kaçırmakla hata yaptık bu hatunu…
Miyem (Bourges) PF / Fransa’dan ve Bourges’dan cıkacagını sanmam..
Amant (Villenuvue) PF / Bu hatunu alabiliriz…ama bu sene gelmis yeni takımına nantes'dan...
Sanders (AGU) PF-C / İş paraya bakar Kayserililerle..en buyuk artısı ligde donusumlu bile oynar..
Leciejewska (Polkowice) PF-C / İkili oyun uzmanı hatun..polonyalı olduğundan cok faydalı olabilir..Sozlesme yeniledi..
Kurusova (Free) SF-PF / Boştayken alınabilir..3 luk uzmanı..ama tabii tam 4 numara değil..
Tamane (Free) C / Hani hiçbiri olmadı diyeceğim..Ama cok faydalı oyuncu bence..
Vieru (Free) C / Nadezdha ile anlasmaya yakın...
Vidmer (Free) PF-C / Su anda bosta olması lazım..olmasa bile dinamo moskova'dan alınabilir..tina charles'in eski takım arkadası...
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 10:28:18 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #21 : 11 Eylül 2014, 14:59:59 »
arkadaslar kadroları yeniledim..son guncel hali...

A Grubu

Galatasaray (Turkey)
Martinez-Aysegul
Casas-Sebnem
Deniz-B.Turner*
Sancho-Dubjlevic-Bahar
Nevriye-K.Bone-İnci

UMMC Ekatarinburg (Russia)
K.Toliver-Dominguez-Tochilova
D.Taurasi-D.Nolan-Popova
Torrens-Levchenko-Sych-Vasileva
C.Parker-Arteshina-Kobryn
Gruda-Anoikina-Stepanova

Dynamo Kursk (Russia)
Isıl-Khrustleva
E.Prints-A.Zagota-Myasnikova
S.Augustus-Belyakova-Sapova
N.Ognuwike-Milavanovic-Alikina
Osipova-Grisheava-Shchetina-Sema

USK Prague (Czech Rep)
D.Robinson, Palau, Bartakova
Elhotova, Vyoralova
S.Petrovic, Viteckova
Hanusova, Vesela
K.Vaughn, I.Matovic, Burgrova

Wisla Can Pack (Poland)
C.Vandersloot-Ouivina-Ostasiewicz
Quigley-Skobel
F.Abdi-Kaczmarczyk
Cegielska-Hejmej
J.Lavender-Petronyte

Good Angels Kosice (Slovakia)
Oblak-Balintova-Mincikova
E.Philips-Zirkova-Zietara
R.Bar-Kissova
A.Jones-Krivacevic-Hruscakova
K.Fikiel-Janoscikova

BLMA (France)
Tanqueray, Lardy, Fugier
Skrela, Devilliers, Cammas
J.O’Hea, Ayayi
M.Bass, Riondet, Foisse
Godin, Halman

B Grubu

Fenerbahce (Turkey)
Birsel-M.Bojovic-Olcay-Melisa
A.Biba-Tugba-Melis
Angel M.-Cansu-Kubra
T.Charles-Tugce-Hulya
A.Ndour-Quanitra H.-Basak

AGÜ (Turkey)
Jalcova-Melek B.-Cansu A.
T.Wright- Pınar D.-Sinem A.
Margenian-Kaltsidou
L.Sanders-L.Nicholls
Khomenchuk-Esra U.

Nadezdha (Russia)
Babkina-Beglova-Burik-Volkova
A.Cruz-Zhedik-Danilochkina-Kirillova
D.Bonner-Z.Dimitrakou
G.Johnson-Kuzina
Vieru-Kulicheva-Kartianovich-Maiga

Bourges (France)
Dumerc-Bernies-Berkani
Leedham-Salagnac-Delaplace
Tchatchouang-Djekoundade-Combes
D.Adams-Miyem
M.Tolo-H.Ciak-Lerandy

F.Schio (Italy)
Sottana-Gatti
J.Anderson-Honti-Spreafico
Masciadri-Zandalasini-Reani
C.Ognuwike-Macchi
Sliskovic-Ress

HC Avenida (Spain)
P.Ferrari-M.Ortiz
M.Xargay- L.Rodriguez
E.Murphy-M.Fernandez
V.Ble- A.Montanana-T.Abalde
A.Robinson-M.Rezan

E.Torun (Poland)
M.Reid,  Suknarowska ,Idczak, Kucko
R.Harris, Krawiec, Ratajczak
A.Jackson, Makowska, Wieczynska, Plonka
Peckova, Pawlak, Darnikowska
Ajdukovic, Velinovic, Misiuk

IMOS Brno (Czech Rep)
Hindrakova, Brhelova
Berankova, Zrustova,Soukalova
Stejskalova, F. Aili, Kasparkova
Tetamendova, Krivankova
J.Smith, Mainclova, Vojtíkova
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 10:16:14 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #22 : 11 Eylül 2014, 15:02:55 »
Gs ye kolay gelsin..O gruptan çıkmak kolay olmaz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2014, 11:32:41 »
guncellemeleri yapıyorum her transfer sonrası...brno ve torun kurdu kadroyu masallah..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
İlk maçımızda geçen sezonun Kayseri Kaskisi, bu sezonun Abdullah Gül Üniversitesi olan AGÜ Spor ile karşılaşıyoruz.

Sonu şampiyonluk olsun..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

hmetin

• Ziyaretçi
Asto Ndour'dan bir patlama bekliyorum.76-71 gibi falan kazanacagımızı dusunuyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Abdullah Gül Üniversitesi. Takımın adına bak.
Bir de Recep Tayyip Spor, AKP koleji falan olsaydı. Daha renkli olurdu ligler.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maç FBTV den Canlı yayınlanacak.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
19-27 öndeyiz.Sanders yok.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 19:32:06 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İki maç (bu maç ve erkek voleybol) aynı anda olunca bir ona bir buna bakınca ikisinden de bir şey anlamadım, artık tekrarlarını izlemek lazım.

FENERBAHÇE