Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul

hmetin

• Ziyaretçi
Baba cok onemli bir mac ya da final olmadıgı surece Basketbol>Voleybol bak Ndour da cosmaya basladı.Artık gece izlicez voleybolu yeter ki kazansınlar da biz banttan izleyelim.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Kayseride polis güvenlik yönergesi bilmemnesi acaba farklı mı mesela bende salona sprey korna vb. getirebiliyor muyum ? Yoksa takımın ismi Abdullah gül olduğu için mi taraftara bu rahatlık....

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Kayseride polis güvenlik yönergesi bilmemnesi acaba farklı mı mesela bende salona sprey korna vb. getirebiliyor muyum ? Yoksa takımın ismi Abdullah gül olduğu için mi taraftara bu rahatlık....

KASKİ iken de oluyordu onlar . Yıllardır oluyor , sebebini bilemiyorum .

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
2.periyot sonuna doğru hakemler CoK ucuz fauller calinca bize 44-43 geri düştük..wright ta 11 de 11 atti..

hmetin

• Ziyaretçi
Ben takımdan memnumum.2-3 top kaybı dısında sorun yok.Cok yuzdeli 3'luk attılar.İyi oynuyoruz,kazanacagız diye dusunuyorum.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
KASKİ iken de oluyordu onlar . Yıllardır oluyor , sebebini bilemiyorum .
Bu daha enteresan ben bizim salona ufacık üflenen 1 liralık şeyi getirsem elimden alırlar..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
0-13'lük seri ile 46-56 öne fırladık.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Biba'ya bak beee arka arkaya iki üçlükle maçı getirmek üzere. 83-75

hmetin

• Ziyaretçi
Tina basladı.Biba bitirdi.2 sene boyunca takımın basında koc diye birsey olsa 1CL Kupamız vardı.Ayrıca FB TV ye sonsuz tesekkur ediyorum.Macları veriyorsunuz ama goruntu camur gibi UMMC-Prag macı netten goruntu lokum gibi gecin artık HD ye lutfen,1 futbolcu eksik alsanız yeter

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Biba'ya bak beee arka arkaya iki üçlükle maçı getirmek üzere. 83-75

Takımda şutuna güvenilir tek isim. Eli dahi titremeden attı. Çoğu kimse tarafından beğenilmiyor. Avrupalı olarak alınabilecek en önemli forvet bence. Eksikleri var mı elbette var. Olmasa zaten ikinci bir Penny olurdu. Şu takımda bir de Vera olacaktı. Çember altında çok kolay turnike yiyoruz. 3 siyahi atlet oyuncumuza rağmen pota altı savunmamız biraz yumuşak kalıyor.

hmetin

• Ziyaretçi
Takımda şutuna güvenilir tek isim. Eli dahi titremeden attı. Çoğu kimse tarafından beğenilmiyor. Avrupalı olarak alınabilecek en önemli forvet bence. Eksikleri var mı elbette var. Olmasa zaten ikinci bir Penny olurdu. Şu takımda bir de Vera olacaktı. Çember altında çok kolay turnike yiyoruz. 3 siyahi atlet oyuncumuza rağmen pota altı savunmamız biraz yumuşak kalıyor.
Hoca ben biraz farklı dusunuyorum.Biba UMMC de oynuyordu.All Star macında MVP olmustu.Ondan cok daha fazlası bekleniyor.Her mac 20 sayı atabilecek bir oyuncu zaten onun icin alındı.Ama bu zamana kadar o katkıyı alamadık.Bizim de sucumuz var.Devamlı lig kadrosundan cıkardık ama o da simdiye kadar istedigimiz oyunu oynayamadı.Vera bu takımda en sevdigim isimdi.Vera'yı biz gondermedik o arkadaslarını yarı yolda bıraktı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hoca ben biraz farklı dusunuyorum.Biba UMMC de oynuyordu.All Star macında MVP olmustu.Ondan cok daha fazlası bekleniyor.Her mac 20 sayı atabilecek bir oyuncu zaten onun icin alındı.Ama bu zamana kadar o katkıyı alamadık.Bizim de sucumuz var.Devamlı lig kadrosundan cıkardık ama o da simdiye kadar istedigimiz oyunu oynayamadı.Vera bu takımda en sevdigim isimdi.Vera'yı biz gondermedik o arkadaslarını yarı yolda bıraktı.

Beklentileri çok yüksek tuttuğumuz için böyle oluyor. Tina bugün Amerika milli takımına karşı oynasa 20 sayısını yine yapar. Standardı, kalitesi belli ama Biba'dan her maç 20 beklemek, üstüne savunma yapsın, dribling yapsın, rebound çeksin. Bunları yapan bir oyuncu vardı evet ama adı Penny'di. Ben Biba'nın oynadığı hemen her maçta elinden geleni yaptığına inanıyorum. Takımda bu tip oyuncular her daim bulunmalı.

Çevrimdışı michael_jordan

• Üye
  • Yer: istanbul
Takım geçen seneye göre daha iyi. En azından bir sistemi var, içeriye topu indirmeye çalışıyoruz ve bunu yapabilmek için de elbette topu daha iyi çevirmek ve daha süratli oynamak gerekiyor ki bu yönde güzel bir gayret söz konusu parkede.
İlk yarıda, kısalardan Angel ı hariç tutarsak hiç sayı katkısı alamadık, sadece Bojovic in serbest atıştan kazandırdığı 2 sayı vardı. İkinci devre ise Angel hariç diğer kısalardan 25 sayı katkısı aldık ki güzel bir gelişme oldu. İlk yarıda skoru Angel-Charles-Ndour yükleniyordu sadece. İkinci yarıda gerçekleştirdiğimiz diğer bir olumlu gelişme ise daha fazla 3 lük atıp daha az üçlük yememizdi. İlk yarıda, AGÜ nün 12 ribaunduna karşın 21 ribaund -ki bunun 9 u hücum ribaundu idi- almamıza rağmen AGÜ nün devreyi önde bitirmesinin nedenlerinden biri, AGÜ nün 5/6 üçlük isabetiyle oynamasıydı. İkinci yarıda ise sadece 2 üçlük attılar. Biz ise ilk yarıda 2 üçlük atarken ikinci devre 6 üçlük isabeti bulduk.

Bugün 7 kişilik rotasyonla oynadık, bunda Tuğbanın erken çıkmasının etkisi de oldu tabi. Biba 2 numarada da oynamak zorunda kalınca Angel sahada 36 dakika kaldı. Tina da 32 dakika oynadı. Kübra girdi, 2 faul yapıp çıktı,  ne oldu anlamadık. Tuğçe 2 dakika bile süre almadı. Olcay, bir üçlük isabeti buldu ama onun dışında yine aynı Olcay, rakibini savunurken sadece faydasız yere sürekli ayaklarını oynatıyor, rakibiyle arasında bayağı mesafe bırakmaya devam ediyor, rakip dribling yaparken birden durunca Olcay yarım metre yana savruluyor, asist yapabilme potansiyeli de göremiyoruz kendisinde; özetle Olcay maalesef kendini geliştiremedi, böyle giderse 2-3 seneye kalmaz AGÜ de falan oynar herhalde. Bojovic iyi değil hala, savunmada adam kaçırıyor ki normalde savunması iyi olan bir oyuncudur ve o akıl dolu asistlerini hala göremedik, 4 asist yaptı ki zaten 2 si Birsel in kaliteli şekilde potaya bıraktığı 3 lüklerle değer buldu. Birsel de tam hazır değil ama Bojovic e göre daha iyi gözüktü.  Q, kendi sınırlı yeteneği neyse onu sahaya yansıttı. Cansu süre almadı, umarız o da Olcay gibi kendini geliştirmemezlik etmez, sadece 3 lük atan değil ayrıca geliştirdiği savunması yanında potaya penetre edebilen nitelikli bir forvet olur. Angel-Charles ve Ndour üçlüsü ise bu sene ki en büyük skor opsiyonlarımız olacak gibi görünüyor. Ndour bu arada çok isabetli bir hamle oldu. Seneye de, U-18 MVP si 1997 doğumlu guard Angela Salvadores in takımımıza transfer  edilerek bu hamlenin benzer bir devamını bekliyoruz yönetimden.

İleriki haftalarla ilgili olarak temennilerim; EL de 10 dakikadan fazla süre alan oyuncu sayısının 9 a çıkması, Tina ve Angel ın 30 dakikadan fazla süre almaması, Tuğçenin zaten dar olan 4 numara rotasyonuna mutlaka dahil edilmesi, bugün 2. devrede gördüğümüz gibi kısaların da mutlaka skor yükünü Angel-Ndour-Charles üçlüsü ile paylaşması, Bojovic ve Tuğbanın yıldırıcı savunma yapmaları, savunmada hem orta mesafe şutlarına hem de 3 lüklere daha fazla el gösterilmesi, hızlı ve pota altı endeksli oyunun devamı…. Koçun bu pota altı yoğunluklu oyun sisteminde dışarıya çıkarılan topların 3 lük isabetine dönüşmesi büyük önem arz ediyor. Biba bugün çok iyiydi bu hususta, güvenilir el olduğunu gösterdi, sene başındaki tutukluğundan kurtuldu gibi. Birsel 2/3 isabetle oynasa da son 2 senedir üçlük atışlarında tereddüt ve istikrarsızlık sorunu yaşadığını bildiğimizden ve özellikle EL deki kritik maçlarda da pek ortalıkta gözükmediğinden kendisine tam güvenemiyoruz. Bojovice 3 lüklerde itimat edilemeyeceği zaten malum. Tuğbanın ise yaşı ilerledi, eski 3 lük performanslarını görebilir miyiz kendisinden? Meçhul. Dolayısıyla belki ileriki zamanlarda, temiz bir şutör 2 numara transferi gerekebilir gibi geliyor bana. Biba yı 3 numarada oynattığımızı varsayarak yazdım bunu. Bu arada bence 4 numarada da eksik var gibi gözüküyor ama Ndour ve Tinanın 4-5 her iki pozisyonu da oynayabilmeleri, burdaki açığın yan etkilerini kısmen azaltıyor. Bence yine 4-5 oynayabilen bir oyuncu transferi ile uzun rotasyonumuz noksansız hale gelebilir. Ama tabii ki daha EL nin başı, ileriki zamanlarda transfere ihtiyaç olur mu olmaz mı daha net bir şekilde görebiliriz. Sonuç olarak, takımın ilk EL maçı olmasına rağmen görüntüsünü iyi buldum, geçen seneden daha farklı olacağız izlenimi verdiler. Bu arada dipnot olarak 35 yaşındaki Palau, Ekaterinburga karşı 40 dakika sahada kalıp 10 asist yapıp sadece 2 kere top kaptırmış, büyük profesyonel, tebrik etmek lazım.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bugün bence bojovic tam istediğimiz gibi pynadi..sayi atti; aisit yapti reb aldi; blok yapti ki muhteşemdi bence farki actigimiz anlarda.ve kritik toplar caldi...
Q ve ndour Charles a ayak uydurdular...
Birsel ve biba mac sonunda toparlandılar...
Olcay çok kritik yerde atti 3 luğu..helal olsun..bunu yaptigi surece dakikalari artar...ama ayaklarına dikkat etmeli savunmada.
Angel bence daha derli toplu idi ve faydaliydi...
Buralar kübra nin ekmek yiyecegi yer değil..zaten cansu tam iyilesse o dakikalari o alirdi..
Beni üzen Tuğba ve Tuğçe bugün katki vermedi..gerçi Tuğba mac Basi sakatlandi..etkisi olmuş olabilir .
Tuğçe ise bir mac iyi bir mac kotu..dengeli katki vermeli her mac..istikrari olsa faydali olacak da o istikrar yok daha..
Ndour ve q iyiudi ayrıca..özellikle ndour..
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 21:56:33 Gönderen: Vanguards of FB »