Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
berbat hakemden berbat karar..gene atıss....delirecem..

• Üye
gene atıs verdiler...62-60 gerideyiz..top bizde son 1dk..ama hakemler rezil otesinden ote...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
64 60 25 sn

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Kaybettik 66 60..

• Üye
verilmeyen fauller daglar oldu..yuh..

66-60 kaybettik..ama boyle rezillik gormedim..60-57 one gectik...sonra gene bocaladık..ama hekmler agzımıza resmen sıctı..

• Üye
resmen cıldırdım vallaha..olacak sey degil..nasıl hakem bunlar...4 sayımızı zaten yediler 60-57 one gecerken..mac sonunda olmayacak faulleri verdiler..bize yapılanları es gectiler...ya delirecem..sirenler ayrı hikaye...

sinirlerim kalktı resmen..kimdi bu hakemler?
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 23:11:06 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Angelin turnike pozisyonu hakem skandalıydı... Birde 64-60 iken moladan döndük çok berbat bir şekilde şut bile atamadık.Kenardan katkı gelmeyince böyle oldu.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Yani zaten bu grubu 12 2 11 3 gibi bitiririz diyorduk. Deplasmanda kaybedecegimiz maçlardan biriydi ama hakemler cok kötüydü. Kazanabilirdik de önümüzdeki maçlara bakacağız

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Q'yu neden az kullandık?

• Üye
bu kadar geriden gelip son 3 dk'ya 60-57 onde girip macı vermek cidden kotu oldu..yoksa mac verilebilir..ama bu cabaya yazık oldu...

hakemler azıcık adam gibi yonetse gene bizimdi mac..

ama su siren isi tam felaket bu ne cidden..ayıptır yaa...resmen ayıptır...

boyle mi hakemleri etliliyorlar burada anlamadım...yoksa hicbir sey yok rakipte bence...trafsız sahada oynasak 20, sahamızda 30 fark atarız...burada bile hakemler olmasa rahat 10 farkla alırdık..
angel'in turnikesinde basketi veirp ustune 1 atıs ve kenar verecegıne hakem gitti topu yandan verid...resmen hakemlik skandalı...

fbkolik

• Ziyaretçi
Angel'ın turnikeye giderken hakemlerin verdiği karar basketbol tarihinin en skandal hakem kararları arasına girer,daha sonra da Ndour'un 2 tane faul olmayan pozisyonuna faul çalmalarıyla maç orada gitti,inanılmaz art niyetli yönettiler,Avenida'nın ise çok sert oynamasına izin verdiler,çok net faullere faul çalmadılar.Çok fazla doğrandığımız maçlatr oldu ama ben bu kadarını hatırlamıyorum.Allah'a havale ediyorum bu hakemleri,bu kadar da olmaz.

Yalnız bizim de eksiklerimizi göz ardı etmememiz gerekiyor.Biba'yı iyi savununca maçın son toplarını hep Ndour ve Tina ile kullanma durumunda kaldık,onlar da kaçırınca kaybettik.Hücumda dış oyuncularda güvenebileceğimiz Biba dışında kimse yok,pota altında da bazen çok kolay sayılar yedik.1 tane dış oyuncuya ihtiyacımız ayan beyan ortada da 4 numarada da çok fazla sıkıntı yaşadığımız anlar oluyor.

• Üye
Angel'ın turnikeye giderken hakemlerin verdiği karar basketbol tarihinin en skandal hakem kararları arasına girer,daha sonra da Ndour'un 2 tane faul olmayan pozisyonuna faul çalmalarıyla maç orada gitti,inanılmaz art niyetli yönettiler,Avenida'nın ise çok sert oynamasına izin verdiler,çok net faullere faul çalmadılar.Çok fazla doğrandığımız maçlatr oldu ama ben bu kadarını hatırlamıyorum.Allah'a havale ediyorum bu hakemleri,bu kadar da olmaz.

Yalnız bizim de eksiklerimizi göz ardı etmememiz gerekiyor.Biba'yı iyi savununca maçın son toplarını hep Ndour ve Tina ile kullanma durumunda kaldık,onlar da kaçırınca kaybettik.Hücumda dış oyuncularda güvenebileceğimiz Biba dışında kimse yok,pota altında da bazen çok kolay sayılar yedik.1 tane dış oyuncuya ihtiyacımız ayan beyan ortada da 4 numarada da çok fazla sıkıntı yaşadığımız anlar oluyor.

innaılmaz dograndık cidden...ndour'a verilen fauller komedi...

64-60 iken angel'in driplingine faul yaptılar onu da vermedi hakem sonra topu kaybettik...cidden delirecem...nasıl hakemlikti bu...son yılalrda bu akdar berbat yonetim gormedim ben..oyle boyle degil..

• Üye
ama bu takıma ders olsun..eksiklerimiz belli olsun...takıma 1-2 oynayabilen bir oyuncu daha lazım..
koc rotasyonu ritm kaybettirecek sekilde cok oyuncu ile yapmamalı..

ama hala ellerim titriyor...boyle is olmaz...

fbkolik

• Ziyaretçi
Q'yu neden az kullandık?
Oynadığı bölümlerde hücumda 1 kişi eksik oynattı bizi,çok zorlandık.O olmayınca da pota savunmamız düşüyor.Açıkçası "Yukarı tükürsem bıyık,aşağı tükürsem sakal" durumumuz var.Tabi şunu da söylemek lazım,Ndour savunmada çok büyük sıkıntı yaratmıyor ama Tina ile birlikte oynayınca sıkıntı yaratıyorlar,Quanitra Tina'nın savunma defolarını iyi kapatıyor bazen ama onla da hücumda sıkıntı yaşıyoruz.Nasıl aşacağız bu sıkıntıyı merak ediyorum açıkçası.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Faul hakkı dolu iken ısrarla şut denemeyip içeriyi zorlamalıydık. Belli ki takım hücumda kitlenmiş. Bu durumlarda faul çizgisine gitmek ana tercih olmalıydı. N'dour da son dakikalarda tecrübesizliğinin kurbanı çok basit hatalar yaptı. Benchten Biba haric katkı neredeyse gelmiyor. Yıllardır yerli oyuncularımızın maça etkileri ile övünürken yerlilerimiz neredeyse 0 sayı ile maç bitiriyor.
Bu bojovic de ilk alındığında hiç hoşuma gitmemişti. Bundan sonra da gideceğini hiç sanmam. Yabancı kontenjanı bu kadar fuzuli kullanılır ancak.

Neyse bunları nasıl olsa yeneriz içeride. Grubu da öyle yada böyle lider bitiririz. Arada böyle stresli, sert maçlar oynamak da iyidir.