Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Bu arada arkadaşlar http://www.fibaeurope.com/predictor/Game/Competitions sitesinde çok güzel bir tahmin oyunu var. Eğlencesine oynamak isteyen olursa buyursun. Sonunda bir şey yoktur herhalde. Pek kimse yok zaten ben de yeni gördüm. . Tek Türk olarak mücadele ediyorum. İlk haftamda FB ve GS yaktı beni :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ne köy olur Ne kasaba..Dediğim gibi..Malesef kötüyüz..

3 sene önceki kadronun F4 yapamaması bu takımın yapma ihtimali tamamen Avrupa Liginin git gide Leş bir organizasyon olmasından..Kendimizi kandırmayalım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Oynadığı bölümlerde hücumda 1 kişi eksik oynattı bizi,çok zorlandık.O olmayınca da pota savunmamız düşüyor.Açıkçası "Yukarı tükürsem bıyık,aşağı tükürsem sakal" durumumuz var.Tabi şunu da söylemek lazım,Ndour savunmada çok büyük sıkıntı yaratmıyor ama Tina ile birlikte oynayınca sıkıntı yaratıyorlar,Quanitra Tina'nın savunma defolarını iyi kapatıyor bazen ama onla da hücumda sıkıntı yaşıyoruz.Nasıl aşacağız bu sıkıntıyı merak ediyorum açıkçası.

Ndour'un savunmasına bir şey diyemem ama hücumda gerçekten felaket bana kalırsa. Tamam biliyoruz daha tecrübesiz ve adaptasyon sorunu olabilir ama çoğunlukla yanlış kararlar veriyor fazla zorluyor vs

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ndour'un savunmasına bir şey diyemem ama hücumda gerçekten felaket bana kalırsa. Tamam biliyoruz daha tecrübesiz ve adaptasyon sorunu olabilir ama çoğunlukla yanlış kararlar veriyor fazla zorluyor vs

Oraya 1 tane 4 numara şart zaten Avrupada..Bişey bekliyorsak.Gs elenirse Dubljeviçi salarlar..Alalım bizde iş çıkarır..

Bize birde Avenida nın 7 numarası Gargay gibi yada Nadezna nın İspanyol oyncusu gibi biri lazım
HaBaBaM GüM GüM GüM

fbkolik

• Ziyaretçi
Ndour hücumda çok iyi oyuncudur aslında,her türlü sayı bulur,orta mesafeden atar,içeri devrilerek atar,hücum ribaundu alır atar,geri çekilerek atar,sıkıştığında 3 lük bile atar ama bazen çok fazla bencilleşip,çok zorlayıp yanlış işler yapabiliyor gerçekten,zaten bence hücumdaki en büyük sorunu bu.Kendine çok fazla güveninden geliyor biraz da bu ama girmeyince sıkıntı oluyor,savunmada da fiziğini geliştirmeyi başarırsa mükemmele yakın bir oyuncu olacak,şu fiziğiyle bile hiç fena savunma yapmıyor aslında ama  bencilliği hep kalacak gibi duruyor,çok gereksiz zorlamaları başımıza bela oldu bu maçta.

Ama şu an Ndour'un şutlarında da sıkıntı var,serbest atışları bile 2 de 0 atıyor,inşallah toparlar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Benim hakemlere ve o calinan sirenlere hala sinir geçmedi..sabah oldu hala kulagimda..
Bu grupta 4 deplasmanda kaybedebilirdik..bence nadezdha ve kasko de kaybedip bourges ve avenedia yi yener 12-2 yapariz diyordum..torun-beretta ve Brno yi yeneriz diyordum..
Su an kaski yi yenip avenedia yi kaybettik..
Eğer bourges a laybermezsek deplasmanda gene 12-2 bitirirz..ama 11-3 bile bizi lider yapar herhalde ..en kotu ikili averajlari almak lazim.

• Üye
bu 3 cakalı unutmayacagım..
Gili Cohen (ISR), Milan Nedovic (SLO), Nuno Monteiro (POR)

• Üye
kalan maclar..su ilk 3 mac cok onemli..kayıpsız ve evimizdeki amcları +10 ile kazanmak bizi lider yapacaktır grupta..

bourges ; alırız 4-1
beretta dep ; alırız ama dikkatli olamk lazım 5-1
nadezdha ; alırız 6-1
---
kaski : alırız 7-1
brno : cok rahat alırız 8-1
torun dep ; alırız ama dikkatli olmalıyız 9-1
avendia ; cok rahat alacagız...ezelim sunları. 10-1
bourges dep; kaybedebiliriz.. 10-2
beretta : cok rahat alırız 11-2
nadezdha : kaybederiz 11-3

bu tablo bizi lider yapar...

Çevrimdışı exex

• Üye
bizim evimizdeki maçlarda hakemler neden böyle yönetmiyor asıl problem bu ...

Bu takım artık heyecan vermiyor. Bu kupanında tek önemi bizimde var demek ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Koç beş oyuncuyu çıkarıp takımı tamamen değiştirmez, takımın ritmini bozmaz, rakibi, seyirciyi havaya sokmaz ise 13-1 ile bitiririz grubu.
Dün ikinci çeyrekte kopacak maçı yine aynı değişiklikleri yaparak zora soktu ve onca efora rağmen kaybettik maçı
UMMC ile karşılaşırsak eğer ki ve aynı rotasyonları yaparsa 5 dakikada 20'ye bağlarlar bizi.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dünkü maçta biz geniş rotasyonla oynamadık ki..Bilakis dün EL in iddalı bir takımına göre dar bir rotasyonla oynadık..Hocanın sezon başından beri herkese süre vermeyi planlayan kurgusunun uzun vadede hem takım için hem oyuncular için faydalı olduğunu düşünüyorum. Hoca Kübra'ya bile şans verip takıma katkı verme şansı veriyorsa artık düşünmesi ve çalışması gereken oyunculardır..Geçen sezonlarda özellikle EL de sayı farkına rağmen yedek oyuncuların formayı rüyalarında gördüklerini hatırlarsak bence hoca doğrusunu yapıyor..

Yenilginin sebeblerine gelirsek bence kötü bir hakem yönetimi ve özellikle son period da Biba ve Angel'ın takım savunmasını aksatan gevşek savunmaları sayılabilir..Hücumda da Birsel ve kötü gününde olan Bojoviç'in organizasyon yapamaması potaya düzensiz atılan şutlara dönüştü..Hocaya yapılabilecek eleştirilerden birisi bence Biba 2 de oynarken savunmada çok aksadı..İki den Olcay'ın süresini artırabilirdik. Bence Biba ,Angel ile yedeklenerek kullanılması takım için daha faydalı olabilir.

Transfer yaparmıyız bilmiyorum ama Ana Daboviç iki den penetre özürlü Biba dan çok daha fazla katkı verirdi.

• Üye
angel'in dun son periyot savunmasına birsey diyemiyorum..mecburdu..4 faulu vardı..hucumda lazım oldugundan takıma savunmayı biraz yumusak yaptı, riske girmedi..

ama ona calınan fauller o kadar ucuzdu ki; ozellkle 3. ve 4. faulu cok rezildi...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Demek istediğim hocanın geniş rotasyonla oynadığı değil. Yedeklere, gençlere süre vermesi güzel bir şey ancak tümüne aynı anda süre vermesi kendi gelişimleri açısında çok da olumlu değil. Mesela Olcay'ın kübra, tuğba, tuğçe, ndour ile oynaması kendi açısından nasıl bir gelişim sağlar? Yedekteki oyuncular as takımın içine birer ikişer değişimli olarak, oyunun gidişatına göre girerek oyuna dahil olabilirler. Dün ikinci çeyreğe başlayan beş hücumda tamamen kilit bir beşti. Sadece Biba'nın eline bakıyorlardı. Nitekim daha çembere top gönderemeden üst üste top kayıpları yaptılar. Geçen hafta Torun maçında ikinci çeyreğin başında 20 olan fark 5 oyuncu birden değişince tek hanelere geriledi. İkinci yarının başında tekrar 20lere çıktı, sonra tekrar yedeklerin tamamını soktu, yine tek hanelere indi. Maçın son dakikalarında da baktı maç riske girdi Angel,Tina hepsini oyuna aldı yine
Bu şekilde komple rotasyon yaparak seyircisinden, oyuncularına rakip takımı oyunun içine sokuyor hoca. Sonra oyuna giren as oyuncular da ekstra efor sarfediyor. Bizim aslarla yedekler arasında bir kaç gömlek fark varken biraz daha dengeli bir şekilde, maçın içinde birer ikişer oyuncu değiştirerek yapmalı rotasyonu. Hani fark 30 olur brno maçı gibi, rakip zayıftır yaparsın, hadi kendi evindesin yine yaptın diyelim ama deplasmanda en zor rakip ve atmosferde ikinci çeyreğin başında yapılacak şey değil.
Maçın kaybedilmesini tamamen buna da bağlıyor değilim, analize girmeye gerek yok şimdi zira oyuncu ve pozisyon bazında da sıkıntılarımız mevcut fakat koçun bu uygulamasını doğru bulmuyorum ben. Yazmak için de bir kaç maç sabrettim acaba maçlık bir şey mi diye ama her maç aynısını yapıyor.

• Üye
dunku macın kaybedilme sebebi koctan yada takıdman ziyade kesinlikle hakemler ve o sahada calan sportmelige aykırı sırenlerdi..sanki bombardıman vardı da sıgınaga gidilmesi gereken bir ortam...

evet eksigimiz var, kocun hataları var ama bu dun icin cok az bir oran yukarıdaki 2 sebebe nazaran...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Arkas 2 sene önce bundan daha beter bir iç saha organizasyonu ile Novosbirsk'i altın setle eleyip F4'e kalmıştı. Seyirci resmen sahanın içindeydi. Servis atılırken elinde mikrofonla elemanın teki oyuncunun neredeyse yanında bağırıp çağırıyordu. Ha bu doğrudur değildir. Onu demek istemiyorum ancak maçlarda olabiliyor. Ceza alırlarsa da üç beş kuruş para cezası alırlar. Sonuçta kazançları maçı almak oluyor.
Hakemlere gelince bizim klüp olarak genlerimizde hangi branşta olursak olalım doğranmak var. Biz her koşulda Halcon'dan daha iyi bir takımız. Dünkü atmosfere rağmen de kazanırdık. Avrupada bizim üstümüzde bir tek UMMC var. Başka da takım yok. Hepsi tırışka takımlar. Yine bir aksilik olmazsa final oynar, gümüş madalyaları koleksiyon yapmaya devam ederiz.