İsfendiyar Bey de mavi boncuk dagıtıyor.FB istemez alır vs Su macı seyrettiyse Sayın Yonetici bu takımın Angel ve Tina'nın sırtında gittigini,bir tanesinin kotu oynadıgında takımın dagıldıgını,Bojovic icin konusmaya gerek olmadıgını,yerli oyuncuların katkı vermedigini ve takımın transfer diye aylardır bas bas bagırdıgını gorur.En cok da Quanitra'ya sinir oldum.Kac tane asisti yedi.Bombossun ister elinle bırak ister potalı bırak ister smac bas ama yok.
BLMA aptallık yaparak ben gruptan cıkmak istemiyorum dedi.Olur da eziklerle eslesirsek olumsuz sonucta butun suc yonetimindir.Yıllardır bilet satılmıyor.200 kisilik bir grubu salona alıyorlar.Seyirci baskısı yok.Nicelik olarak cok oyuncu var ama nitelik olarak yok.Bir Martinez bir Sancho yok.Ve bu oyuncular pas kanallarına cok iyi girip top kapıyorlar.Zaten Sancho'nun kollarda cok uzun "iloturo"nun dedigi gibi 3 guardı toplasan Martinez etmez.Zaten Bojovic ile Olcay'ın katkısı ortada yapacak birsey yok.Hala twitterde cosmaya devam etsin İsfendiyar Bey