Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164091 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Zellous yanıyor. 68-63

hmetin

• Ziyaretçi
Sonuc guzel,Shavonte'nin de 3'lugu guzel
Tebrikler FB SK

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Angel instegramdan fotoğraf paylaşmış sözleşmesi feshedilmedi mi?
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
17 sayıdan aldık.

hmetin

• Ziyaretçi
Angel instegramdan fotoğraf paylaşmış sözleşmesi feshedilmedi mi?
Denilene gore Nisan'a kadar yatarak parasını alacakmıs.Herhalde eziklere falan gitmesin diye tutuyoruz.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Denilene gore Nisan'a kadar yatarak parasını alacakmıs.Herhalde eziklere falan gitmesin diye tutuyoruz.

Eziklerin kendi oyuncusuna verecek parası yok. İhtimal vermiyorum alabileceklerine.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Şu maçı kaybetseydik 3.olup Kursk ile eşleşip ilk turda elenip gidecektik. Bugünkü skorlardan sonra haftaya herşey gsnin elinde artık. Yenerlerse çok büyük ihtimal 4., ufak ihtimal 3.olacaklar. Kısacası büyük ihtimalle gs eşleşmesi ufukta gözüküyor.
En çok düşündürücü durum şu anda Tina'nın biraz koyvermiş bir görüntüsü var. Gerçi şu takımda insanın basketbol oynama zevki körelir. O yüzen Tina'ya da çok bir şey diyemiyorum

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Fenerbahçe 68-63 Beretta Famila Schio

13-14,10-24,18-12,27-13

Bu gün maçımız var Herhalde yeneriz ama yine faul atışlarındaki başarısızlık ve sayı atmada zorlanma durumunda Familya Yacubu ve yeni transferleriyle zorlıyabilir.dedim ve dediğimdende zor maç oldu.Berbat bir ilk yarı seyrettim.Faul atışlarımız 12-2 miydi ne.Tina Dakka 1 gol 1 der gibi 3 faulu aldı. ANgel McCoughtry’siz skor yönünden zorlanacagız galiba.Birsen’in suratı sirke satıyor. Zellous Bu takıma bir eneji,bir hava verecek gibi.Yoksa takımda herkes pestili sermiş.Ya birsen Ne sorunun var diye sormuyorlarmı?Bu kadının bir derdi var ama ne?Menejerler ne işe yarıyor.Zaten Bojovic girince sırtımı dönüyorum.Kusacam yoksa .Ben 15 senedir bukadar kötü bir oyuncu görmedim.Yine görmeden pas vermeye kalkıp dışarı attı bu oyun gözü kapalı oynanmaz canım,İşin gerçeği hem diyorum ki okadar dedik bu takım sekiyor transfer şart diye  @isfendiyarz Başkanda @didofb didem’de bizi dinlememesinin cezasını çeksinler zaten haftayada çok zor maçımız var bu oyunla  deplasmanda onları geçmekde zor olacak,Bir taraftanda dua ediyorum bu maçı alsınlar diye fark 17 lilere çıkınca lanet olsun mideme kramp girdi Futbola döndüm.Arada bakmadan duramıyordum ama bukadar kötü oynarken nasıl maçı döndürdüler hayret.Bu maçta gösterdiki Uzun Rotasyonumuz yok.Yerli olarak Nevriye aklıma geliyor.Hem sayıda atar Türkiyedede çok işe yarardı. Famila iyi takım olsaydı 17 sayıdan sonra zor dönerdin bunun sağlamasını Bourge maçında yaşadık.Angel madem Nisan ayına kadar maaş alacak Euroleague’de yararlamnmıyoruz bunada akıl sır veremiyorum.
Esas maçımız Nadezhda’yla deplasmanda olacak ilk 4 den düşmemek için zorlıyacak.Dediğim gibi Nadezhda deplasmanda AGÜYÜ,71-64, Bourges’DA Deplasmanda Energa Torun’u 88-63 yenmiş,Son maçlar çok çekişmeli olacak, Nadezhda’ya kendi sahasında fenerbahçeyi , Bourges’de kendi sahasında Avenida’yı yenmek istiyecekler.Görünen o ki AGÜ ilk 4 de  giremez,
@aHaDeLi
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 01:23:38 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takım isteyince çok iyi savunma yapıyor q en iyi maçlarından birini oynadı

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Şu maçta Quanitraya giydirenlere de helal olsun. Maçın en iyi oyuncusuydu açık ara. Pota altını birtek o savunuyor zaten de gününde olmayan Tinanın yerine skor yükünü de yüklendi bu maçta. Ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. İlk yarıda serbest atışları kaçırdı evet te kaçıran birtek omuydu. Quanitraya helal olsun. :)

hmetin

• Ziyaretçi
Hocam giydirmeyip de ne yapacaksın.Smaclık pozisyonları bile cogu zaman bitiremiyor.Serbest atıs sorunlu,sut sorunlu yetenekleri cok kısıtlı sadece ribaunt ile olmuyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #641 : 12 Şubat 2015, 10:00:22 »
bizim grupta tablo beldi oldu gibi...
eger biz nadezdhaya kaybedersek ve avenedia deplasmanda bourges'a kazanırsa
1.avenedia
2.fb
3.nadezdha
4.bourges
diger her turlu sonucta
1.fb
2.avenedia
3.nadezdha
4.bourges

diger tarafa gelelim..
kursk eger ummc'yi evinde yenerse 1. olacak..yoksa 2.olacak..

yani
ummc yada kursk-nadezdha
ummc yada kursk-bourges

eslesmeleri kesin...bu demekki bence ummc ve kursk gidiyor f4'e...ve muhtemelen f4'de her ikisinide yenmek zorunda kalacagız sampiyonluk icin...bir tanesi yarı finalde digeri finalde gelecek....
yani diger grubun sonucuna gore hareket edilebilir...ama avenedia'ya da oyle dusunecektir..
orada ummc 1. olursa ve biz 2.olursak yarı finalde eslesiriz..
orada ummc 2. olursa biz grupta 2. olmayı tercih edebiliriz mesela..

diger tarafta ise 3-4 sıralaması karısık..

blma 4/7-prag 5/6
gs 4/7 - wisla 5/6 macları var...

ihtimallere gelirsek...

prag kazanır, wisla kazanırsa
wisla 3., prag 4.

prag kazanır, gs kazanır
prag 3., gs 4.

blma kazanır,  wisla kazanırsa
wisla 3., prag 4. (%80)- blma 4.(%20) (11 farka kadar prag cıkar, 12 fark ve ustu blma cıkar),

blma kazanır, gs kazanırsa
gs 3., prag 4. (%60) - blma 4. (%40) (4 farka kadar prag cıkar, 5 fark ve ustu blma cıkar) - (wisla kesin eleniyor 4.lu averajda)

yani 1.olursak olasılık olarak wisla ile eslesmiyoruz...
prag-blma veya gs rakibimiz olacak..
2.olursak olasılık olarak blma ile eslesmiyoruz...
wisla-prag veya gs rakibimiz olacak...

yani 1. olmak daha avantajlı bence..ben wisla'yı rakip istemem...

bence wisla eksik gs'yi burada yenebilir...yani bone yokken lavender cok is yapabilir...
oyle bir durumda wisla 3. olacak...diger taraftan rakip prag yada blma gelecek...sahsen orada da blma'yı yercih ederim ama 11 fark lazım...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
1.avenedia
2.fb
3.nadezdha
4.bourges
diger her turlu sonucta
1.fb
2.avenedia
3.nadezdha
4.bourges

diger tarafa gelelim..

yani
ummc yada kursk-nadezdha
ummc yada kursk-bourges

eslesmeleri kesin...bu demekki bence ummc ve kursk gidiyor f4'e...ve muhtemelen f4'de her ikisinide yenmek zorunda kalacagız sampiyonluk icin...bir tanesi yarı finalde digeri finalde gelecek....
yani diger grubun sonucuna gore hareket edilebilir...ama avenedia'ya da oyle dusunecektir..

blma 4/7-prag 5/6

ihtimallere gelirsek...

wisla 3., prag 4.

prag kazanır, gs kazanır
prag 3., gs 4.

wisla 3., prag 4. (%80)- blma 4.(%20) (11 farka kadar prag cıkar, 12 fark ve ustu blma cıkar),

gs 3., prag 4. (%60) - blma 4. (%40) (4 farka kadar prag cıkar, 5 fark ve ustu blma cıkar) - (wisla kesin eleniyor 4.lu averajda)

bence wisla eksik gs'yi burada yenebilir...yani bone yokken lavender cok is yapabilir...
oyle bir durumda wisla 3. olacak...diger taraftan rakip prag yada blma gelecek...sahsen orada da blma'yı yercih ederim ama 11 fark lazım...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
aynı ülke takımı olayı yok tu dimi?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
1.avenedia
2.fb
3.nadezdha
4.bourges
diger her turlu sonucta
1.fb
2.avenedia
3.nadezdha
4.bourges

diger tarafa gelelim..

yani
ummc yada kursk-nadezdha
ummc yada kursk-bourges

blma 4/7-prag 5/6

ihtimallere gelirsek...

wisla 3., prag 4.

prag kazanır, gs kazanır
prag 3., gs 4.

Bone büyük ihtimal bir iki güne geri dönecek...Parasını yatırıyorlarmış..