Fenerbahçe 68-63 Beretta Famila Schio
13-14,10-24,18-12,27-13
Bu gün maçımız var Herhalde yeneriz ama yine faul atışlarındaki başarısızlık ve sayı atmada zorlanma durumunda Familya Yacubu ve yeni transferleriyle zorlıyabilir.dedim ve dediğimdende zor maç oldu.Berbat bir ilk yarı seyrettim.Faul atışlarımız 12-2 miydi ne.Tina Dakka 1 gol 1 der gibi 3 faulu aldı. ANgel McCoughtry’siz skor yönünden zorlanacagız galiba.Birsen’in suratı sirke satıyor. Zellous Bu takıma bir eneji,bir hava verecek gibi.Yoksa takımda herkes pestili sermiş.Ya birsen Ne sorunun var diye sormuyorlarmı?Bu kadının bir derdi var ama ne?Menejerler ne işe yarıyor.Zaten Bojovic girince sırtımı dönüyorum.Kusacam yoksa .Ben 15 senedir bukadar kötü bir oyuncu görmedim.Yine görmeden pas vermeye kalkıp dışarı attı bu oyun gözü kapalı oynanmaz canım,İşin gerçeği hem diyorum ki okadar dedik bu takım sekiyor transfer şart diye @isfendiyarz Başkanda @didofb didem’de bizi dinlememesinin cezasını çeksinler zaten haftayada çok zor maçımız var bu oyunla deplasmanda onları geçmekde zor olacak,Bir taraftanda dua ediyorum bu maçı alsınlar diye fark 17 lilere çıkınca lanet olsun mideme kramp girdi Futbola döndüm.Arada bakmadan duramıyordum ama bukadar kötü oynarken nasıl maçı döndürdüler hayret.Bu maçta gösterdiki Uzun Rotasyonumuz yok.Yerli olarak Nevriye aklıma geliyor.Hem sayıda atar Türkiyedede çok işe yarardı. Famila iyi takım olsaydı 17 sayıdan sonra zor dönerdin bunun sağlamasını Bourge maçında yaşadık.Angel madem Nisan ayına kadar maaş alacak Euroleague’de yararlamnmıyoruz bunada akıl sır veremiyorum.
Esas maçımız Nadezhda’yla deplasmanda olacak ilk 4 den düşmemek için zorlıyacak.Dediğim gibi Nadezhda deplasmanda AGÜYÜ,71-64, Bourges’DA Deplasmanda Energa Torun’u 88-63 yenmiş,Son maçlar çok çekişmeli olacak, Nadezhda’ya kendi sahasında fenerbahçeyi , Bourges’de kendi sahasında Avenida’yı yenmek istiyecekler.Görünen o ki AGÜ ilk 4 de giremez,
@aHaDeLi