Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164091 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
11-5 gerideyken halı saha için evden çıktım.15-0'lık seriyi dayamış bizimkiler.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kadın basketbolunda saha avantajın varsa başarılı olursun söylemi yine yeniden kanıtlandı.
Lig ne alaka diyen çıkacak ama saha avantajı bu kadar önemliyken gelde şimdi ligde kaybettiğimiz üfürükten maçlara üzülme. :(
EL'de ise Prag'ı geçip üst üste 3.kez finale kalacağımızı düşünüyorum(finalde de ummc'den fark yeriz).
...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
eger kursk ekaya bir surpriz yapar ve biz de pragi elersek. kursk de pek gununde olmazsa eger kupayi alabiliriz. tabi bunlarin olma olasiligi %10 falan

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
ben kursku canlı izledim..1 Prince'e agustusa baktım..1 de Bojovic geldi aklıma sustum:) yanlız bugun iyi savunma yaptı bojovic kendi adıma helalestim kendisiyle:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
eger kursk ekaya bir surpriz yapar ve biz de pragi elersek. kursk de pek gununde olmazsa eger kupayi alabiliriz. tabi bunlarin olma olasiligi %10 falan
%10 yüksek bir oran gayet yapılabilir milyarda 1 ihtimallerin gerçekleştiği bir dünyada yaşıyoruz
« Son Düzenleme: 12 Mart 2015, 00:14:59 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
%10 yüksek bir oran gayet yapılabilir milyarda 1 ihtimallerin gerçekleştiği bir dünyada yaşıyoruz
insallah olur o zaman

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bunlara bizi elemenin hazzını vermememiz açısından güzel oldu.
Sene başında dediğim olay gerçekleşecek gibi. Üst üste 3.kez finale çıkıp 2.lik madalyalarını koleksiyon yapmaya devam edeceğiz gibi gözüküyor.  Olur da tek maçlık bir mucize olur mu ondan sonra?
Bojovic ve N'dour gibi iki yabancıdan sıfır katkı alıp sadece 3 yabancı ile bu işi yapmak cidden zor.
Biba'ya da sürekli destek çıkan birisi olarak kendisini ayrı olarak tebrik ediyorum. Seneye de kadroda düşeneceğim ilk isimlerden birisidir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kadın takımımız son yılların açık ara en kötü takımı ama şaka maka 2 kupa aldık ve G.Saray'ı eleyip F4 yaptık :)

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Maçın ilk periyodunu izledim Tuğçe geldiği günden bu yana en olumlu performansını ortaya koymuş. Ayrıca koç neden Ndour'a hiç süre vermiyor Avrupa'da
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
 Evet;Bojovic'E, Winnick'iye ve oyuncularımızın Form durumuna rağmen Çok şeyler başardık.TEBRİKLER Başkanım,
 Q'nunda erken  faul problemine girdiği  halde Ndour'u süs olarak tutmak her hocanın aklına gelmez.
Kadın Takımımız belkide son 15 yılın en kötü kadrosu olsa bile gösterdikleri başarıyı taktir etmek gerekir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence henüz başarılımız bisey yok çünkü biz çok çok iyi harika takımlara alıştığımız için bu kadro aşırı yetersiz geliyor . Çünkü bu takım zaten bu kadrosuyla birlikte Galatasaray da bu kadar kötüysen zaten ligi ve Kupaları alıp F4 yapmalı ederi bu yani

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Şu kötü kadromuzla her ne kadar ev sahibide olsa Prag'ı eleriz finale gene kalırız.Kursk bu sezon 2 maçta'da Eka'yı yendi inşallah gene yenerler ve finalde Kursk'la oynarız.

Tek maçlı finallerde herşey olabilir.Pek inandırıcı gelmesede bu beğenmediğimiz kadromuzla birde kupayı alırsak çok zor kapak yaparlar kızlar bana
« Son Düzenleme: 12 Mart 2015, 10:25:23 Gönderen: CemiL »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Oradan Buradan defalarca 25 şubattan önce yazdık..Bu koç Ndour u oynatmaz belki kendine göre haklı olduğu yanlar var Allah aşkına 15 dakıka 4 numarada süre alacak birini bulun diye.Hatta kösiceden Sırp Kız ayrıldı gözümüzün önünde almadılar. 30 bin avroya Macaristan Sopron a gitti sezonun geri kalanı için yazık yahu.

O kadar yazdık tüm şubecilere TİJANA KRİVACEVİC http://www.fibaeurope.com/euroleaguewomen/cid_-tmRPCfrIrYRSO2M5V49E1.teamID_2465.compID_jr6ZiXqeGhMBtfq1yxqV83.season_2015.roundID_10359.playerID_52546.html

90 Doğumlu 4-5 oynuyor orta mesafesi iyi P n r iyi oynar çok iyi yürek koyar atlar zıplar top keser..O kadar kötü yönetiliyoruz.

Kadın para alamadığı için Kösiceden ayrıldı Soprona 30 bin dolara gitti.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bunlara bizi elemenin hazzını vermememiz açısından güzel oldu.
Sene başında dediğim olay gerçekleşecek gibi. Üst üste 3.kez finale çıkıp 2.lik madalyalarını koleksiyon yapmaya devam edeceğiz gibi gözüküyor.  Olur da tek maçlık bir mucize olur mu ondan sonra?
Bojovic ve N'dour gibi iki yabancıdan sıfır katkı alıp sadece 3 yabancı ile bu işi yapmak cidden zor.
Biba'ya da sürekli destek çıkan birisi olarak kendisini ayrı olarak tebrik ediyorum. Seneye de kadroda düşeneceğim ilk isimlerden birisidir.
NDour tamamen hocanın günahı..hiç hazırlamadı onu..zaten ne Cansu ne de Olcay bir gram ilerleme kaydetmedi bu adamla...halbuki bu oyuncuları kullansa çok farklı bir rotasyonumuz olurdu