Bu maça rakibin bizden daha fazla ihtiyacı olduğu açıktı ve beklediğim gibi kazandılar.
Bizim takım için maçın herhangi bir önemi yoktu, zaten ya birinci ya da ikinci olacağız ve karşı taraftan kimin geleceği konusunda çok sayıda olasılık var, maçı erken saatte oynadığımız için rakip seçme şansımız da yoktu.
Oysa ki rakip maçı kazanır ve Avenida da yenilirse çeyrek finalde saha avantajı ele geçirecek ve aynı zamanda Kursk ve Ekaterinburg ile eşleşmekten kurtulacak, bu koşullarda bize göre daha fazla motive olmaları doğaldı.
Bize gelince bundan sonrasında Galatasaray ile eşleşmemiz halinde fazla şansımız olacağını düşünmüyorum, diğer üç takımı ise saha avantajıyla eleyebileceğimizi sanıyorum. Final four'da da olası bir Kursk-Ekaterinburg yarı finali halinde final şansımız epey yüksek olur. Kısmen iyi kura, kısmen geçen seneden gelen seri başı olma avantajı, kısmen takımın bazı oyuncularının winner özellikleri bizi sürpriz bir şekilde finale taşıyabilir. Ancak benim gözümde geçen seneki hayal kırıklığını gidermenin tek yolu bu kupayı kazanmak, onu da şu kadro yapısı ve yönetim anlayışla becerebileceğimize inanmıyorum.