Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163998 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
64-56 yenildik.Son bölümlerde fark 5-6 civarıyken hakemlerin çaldığı bir iki düdük var ama kesinlikle mağlubiyete bahane olamaz.Son bölümde skor ne olursa olsun Bojovic oyunda olmamalı Biba oyunda olmalı. Bojoviç iki üçlük denedi fark açılmamışken en kritik yerlerde potaya bile değmedi.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Tugbanın maç öncesi konuşması şöyle ''1 olursak öbür gurubun 4.cüsüyle oynayacağız ama bu gurup okadar güçlü ki bizim için okadar o gelmiş bu gelmiş önemli değil.önemli olan saha avantacını almak'' sanki oynamadan kabul etmişler gibi.Bu takım Tina'yla Angel'a gebe derken boşa demiyoruz.Tina hata yaparsa takım skor gücünü kaybediyor.10 sayı ne ki anlıyamadım.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 18:06:03 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Bourges Basket - CB Avenida
  TV Broadcast Sport+ (France) 20:25 (live) bakalım bu maç nasıl geçecek.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi

Skor Dagılımı : Bibrzycka 19 Zellous 13 Tina 10 Astou 7 Holligsworth 5 Bojovic 2

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
Avenida bugün kazanırsa ilk sırada mı tamamlayacak grubu?

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Bayan basketboLu takip ettigimden bugune
Bu kadar ReziL bir sezon gormedim

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Avenida bugün kazanırsa ilk sırada mı tamamlayacak grubu?

Kazanırsa 1, kayderse nadezdaya da geçilip 3.olur avenida. Rakibi bourgesin ise 4.lüğü garanti.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bayan basketboLu takip ettigimden bugune
Bu kadar ReziL bir sezon gormedim

Geçen sezon başladı rezillik artarak kepazelik boyutuna doğru son sürat gidiyoruz.

hmetin

• Ziyaretçi
36-40 dan 14-3 seri vererek 50-43 geriye dusmusuz.İsfendiyar Bey bu takımı seviyorsa guard ve forvet alır.Yoksa bu takımla birsey olmaz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
Bu maça rakibin bizden daha fazla ihtiyacı olduğu açıktı ve beklediğim gibi kazandılar.

Bizim takım için maçın herhangi bir önemi yoktu, zaten ya birinci ya da ikinci olacağız ve karşı taraftan kimin geleceği konusunda çok sayıda olasılık var, maçı erken saatte oynadığımız için rakip seçme şansımız da yoktu.

Oysa ki rakip maçı kazanır ve Avenida da yenilirse çeyrek finalde saha avantajı ele geçirecek ve aynı zamanda Kursk ve Ekaterinburg ile eşleşmekten kurtulacak, bu koşullarda bize göre daha fazla motive olmaları doğaldı.

Bize gelince bundan sonrasında Galatasaray ile eşleşmemiz halinde fazla şansımız olacağını düşünmüyorum, diğer üç takımı ise saha avantajıyla eleyebileceğimizi sanıyorum. Final four'da da olası bir Kursk-Ekaterinburg yarı finali halinde final şansımız epey yüksek olur. Kısmen iyi kura, kısmen geçen seneden gelen seri başı olma avantajı, kısmen takımın bazı oyuncularının winner özellikleri bizi sürpriz bir şekilde finale taşıyabilir. Ancak benim gözümde geçen seneki hayal kırıklığını gidermenin tek yolu bu kupayı kazanmak, onu da şu kadro yapısı ve yönetim anlayışla becerebileceğimize inanmıyorum.

Çevrimdışı hathat

• Üye
maçın özeti : yerli oyuncularımızdan "sıfır" katkı ve Tina´nın 4/12 kısa mesafe atış oranı desek yanılmayız heralde

Sonuç : sorunu çözmede oyuncu ve koç değişikliğinde aradığımız sürece başarılı olamayız. ahbap-çavuş anlayışı ve kraldan çok kralcı gibi gezinenleri temizlemek lazım şubeden
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

hmetin

• Ziyaretçi
Ne kadar sans yanında olursa olsun bu kadro ile final imkansıza yakın

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gs eşleşmesine az kaldı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #688 : 18 Şubat 2015, 22:06:50 »
galatasaray 65-63 aldı maçı sanıyorum.
Bourges basket maç yayını varmı.kıran kırana gidiyor

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #689 : 18 Şubat 2015, 22:11:42 »
galatasaray 65-63 aldı maçı sanıyorum.
Bourges basket maç yayını varmı.kıran kırana gidiyor

63-45 aldı gs