Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: TKBL 10. Hafta Fenerbahçe - Botaş 04.01.2015 [17.00]
« Yanıtla #630 : 04 Ocak 2015, 22:58:54 »
Dediğim gibi f8 rezaletinden sonra..'' Gidin Evde Kafanızı toplayın.Gs yi yenin ligi alın.Sözleşmelerinizi uzatıcaz'' DEYİP ta Mayıs ayına kadar kim 1 tane bile transfer görüşmesi yapmayıp..Menejerlerin bize önerdiği Petroviç-Quigley-Belyakova ve Şu an Nadezna da oynayan Rus 5 Numara Vieru yu elden kaçıran arkadaşlarındır hata..

Hatta Koça sen seneye yoksun diyen Gs serisinden önce...

Hatta Gs F8 inden sonra Eğlence yapanlara ceza veremeyen kimse suç ondadır..

Hatta Hatta Matoviç Koça rest çektiğinde arayı bulup lig kadrosuna aldırmaya çalışanlar kimse suç ondadır..

Hatta Kübra yı Sırf eşinden dolayı orada tutanlardadır Suç..

Koç 1 İspanyol Guard istemiş ama alınmamıştır mesela..Net ki O İspanyol Gs nin kocasıdır bilen bilir.

Neyse..

Birde Salona gidip Yönetimi Goy goylayıp her şeye he diyen bir kitle var.O kitle de suçludur.Yüreksizdir..Bişey deyince şey derler..

'' Siz evde otururkende biz burdaydık'' Bu taraftarlık onlara göre..

Siz içinize Kübranın bu takımda kalmasını...Gs ye her alanda tokatlanmayı...Sindiriyorsanız söze gerek yok..Çık be kardeşim 1 kez sesini yükselt..Çık Zoriçe ana avrat giderken iyiydi orda bir kelam et..

Şimdi hemen gelir 2 cümle..

'' 2 kupa aldılar'' Aferin onlara peki bu taraftar onları F4 Ü kazanmadan affedecek mi?

97 Yılından beri izlerim bu 2 sene kadar rezil anlara şahit olmadım...

Birisi sevgilisi ile birlikte İntsigramdan Foto paylaşır. Maça 1 gün kala..Baltimore dadır..O sarı kısa saçlı siyahi kadınla..Sorsan Disiplin..Takımın maçı var Pazar-Çarşamba..

Sonra Tina neden kötü bugun..Oynarmı yahu kadın? O da Angel gibi Turnuvadan geldi.O da 40 dakıka oynadı her maç...

Biri der Birsele oy atmayan FB li değildir..Atmıyorum..Atmamda..Işıl sonuna kadar haketti o ödülü..Birsel e verilen her oy ona ceza..Yuhalayacaksın..En büyük ödül olur ona!

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #631 : 04 Ocak 2015, 23:04:40 »
Bu arada güzel bir Teknik yazı yazıcam yarın..Ayrıca Sağlamda bir Vizyon muhasebesi yapıcam..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
« Yanıtla #632 : 04 Ocak 2015, 23:10:21 »
Dediğim gibi f8 rezaletinden sonra..'' Gidin Evde Kafanızı toplayın.Gs yi yenin ligi alın.Sözleşmelerinizi uzatıcaz'' DEYİP ta Mayıs ayına kadar kim 1 tane bile transfer görüşmesi yapmayıp..Menejerlerin bize önerdiği Petroviç-Quigley-Belyakova ve Şu an Nadezna da oynayan Rus 5 Numara Vieru yu elden kaçıran arkadaşlarındır hata..

Hatta Koça sen seneye yoksun diyen Gs serisinden önce...

Hatta Gs F8 inden sonra Eğlence yapanlara ceza veremeyen kimse suç ondadır..

Hatta Hatta Matoviç Koça rest çektiğinde arayı bulup lig kadrosuna aldırmaya çalışanlar kimse suç ondadır..

Hatta Kübra yı Sırf eşinden dolayı orada tutanlardadır Suç..

Koç 1 İspanyol Guard istemiş ama alınmamıştır mesela..Net ki O İspanyol Gs nin kocasıdır bilen bilir.

Neyse..

Birde Salona gidip Yönetimi Goy goylayıp her şeye he diyen bir kitle var.O kitle de suçludur.Yüreksizdir..Bişey deyince şey derler..

'' Siz evde otururkende biz burdaydık'' Bu taraftarlık onlara göre..

Siz içinize Kübranın bu takımda kalmasını...Gs ye her alanda tokatlanmayı...Sindiriyorsanız söze gerek yok..Çık be kardeşim 1 kez sesini yükselt..Çık Zoriçe ana avrat giderken iyiydi orda bir kelam et..

Şimdi hemen gelir 2 cümle..

'' 2 kupa aldılar'' Aferin onlara peki bu taraftar onları F4 Ü kazanmadan affedecek mi?

97 Yılından beri izlerim bu 2 sene kadar rezil anlara şahit olmadım...

Birisi sevgilisi ile birlikte İntsigramdan Foto paylaşır. Maça 1 gün kala..Baltimore dadır..O sarı kısa saçlı siyahi kadınla..Sorsan Disiplin..Takımın maçı var Pazar-Çarşamba..

Sonra Tina neden kötü bugun..Oynarmı yahu kadın? O da Angel gibi Turnuvadan geldi.O da 40 dakıka oynadı her maç...

Biri der Birsele oy atmayan FB li değildir..Atmıyorum..Atmamda..Işıl sonuna kadar haketti o ödülü..Birsel e verilen her oy ona ceza..Yuhalayacaksın..En büyük ödül olur ona!
Ağzına sağlık hocam hislerime tercüman olmuşsun yüzde yüz katılıyorum.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #633 : 04 Ocak 2015, 23:36:15 »
98-99 sezonunda clarisa davis ve nagy li kadrodan baslayarak, geçen seneki euroleague finaline kadar nerdeyse bayan basketteki butun maçları takip etmişimdir. izleme şansı olmasa da skoru takip ediyordum en azından.

bugun botaşa kaybettiğimizi şimdi öğrendim. hiç bir maçlarını da izlemiyorum. bir ihtimal euroleague sampiyonlugu gelirse tekrar dönerim dicem de ,, o bile geçen seneki hayal kırıklıgını gidermez.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #634 : 05 Ocak 2015, 04:29:06 »
Macı seyredemedim.Ama yenilgi beklemiyordum.Bizde yanlıs bilmiyorsam Angel-Tina kıtadısı Bojovic-Ndour-Biba Avrupalı Q da devsirme 3+1 mi,3+2 mi oynuyor bilmiyorum ama Angel dısındakiler oynamıs demek ki
Tabii ki kadroda Birsel ve Olcay varken Bojovic'in olması mantıklı degil ama cok daha onemlisi sen Angel icin boyle bir idari tasarrufta bulunuyorsa yarın ondan daha fazla oynayan Tina da benzer istekte bulunursa ne yapacaksın?Ona da verdin diyelim?Diger yabancılar ve yerliler de istediginde ne yapacaksın.Oradan adeta arkadaslarına nispet yapar gibi Baltimore'dan sevgiler diye pozlar veriyorsan diger oyuncular ne dusunur?
Prag ile belki kafa kafaya oynayabilir belki de oynayamaz ama bu kadro kesinlikle Kursk ve UMMC'ye yetmez.Senin eksiksiz,duzgun kadron olursa bana gore saha avantajının cok onemi yok.Mesela gecen sene ilk mac salon bostu ve rahat bir mactı.Alabilirdik alsaydık seriyi kazanmıstık.Ama biz yine kaybettik.GS nin en az 2 transfer yapacagını dusunuyorum.Ama bugun yaparlar ama son gun yaparlar.Ama mutlaka takviye yapacaklarını dusunuyorum.Para-pul-fakir edebiyatlarına da inanmıyorum yarın gidip Moore'u alsalar sasırmam.Sonucta birsekilde her dalda transfer yapıyorlar.

Saha avantajına cok takılmıyorum.Ama eksiksiz duzgun bir kadron olması sartı ile tekrar gelmesini kesinlikle istemem ama bu takıma Veremeyenka gibi bir uzun lazım,bu takıma skorer guard lazım bu takıma forvet lazım ayrıca Velev ki saha avantajını kaybettin ki bence artık kaybedilmistir.Hedef sadece T. Ligi olmamalı hedef EL finali ve kazanmak olmalı ayrıca bu maglubiyetten sonra umarım 2-3 yenilgi daha alırız ligde yoksa bu yonetim transfer yapmaz.Kadro iyiydi,kaliteyi yansıtamadık,10-15 gun yorgunluktan vs iyi oynayamadık,takıma guvenimiz tam falan deyip gecistirirler.Bu takım ancak ligi 6-7 maglubiyetle bitirecek olursa takviye gelir.Onun icin 2-3 yenilgi almak daha hayırlıdır.

Yapılacak olan bence bellidir.Biba-Bojovic-Kubra ile yollar bu sabah ayrılmalıdır.Angel'a da boyle tavizler verilmesi takımı kimseye gerek kalmadan icten bitirir.Sene bası neden Baric-Prints-Belyakova-Quigley-Petrovic-Vieru gibi isimler alınmadı da bu tercihler yapıldı bilmiyorum ama simdi bu takımın 2-3 cok kalite takviyeye ihtiyacı vardır.Biba-Bojovic-Kubra hicbir sekilde kayıp olmaz.En fazla Lig ve EL de 1 tur once eleniriz.Bu oyuncuların yoklugu da hissedilmiyor varlıgı da hissedilmiyor.Adamlar enkaz edebiyatı yaparken bile Dubjlevic'i alıyor biz Bojovic'i alıyoruz.Tek benzerlik ikisi de -vic ile bitiyor.

3 mac ust uste kaybettik.Ama ucunda kupa olan macları kaybetmedik.Tabi bunda sansımız da vardı.Lyttle,Nevriye Kasim'da katılacaz demislerdi.Ya FB ye yakısan kaliteli isimlerle kadroya takviye gelecek ya da Lig ve EL de sonuc husran olacak.Ayrıca Birsel 2 senedir bu takımı tasıyıp,liderlik etmesini,asist-sayı-penetre goturmesi gereken oyuncuydu.Su ana kadar yapamadı bundan sonra yapmak zorunda, Olcay-Tugce-Cansu'yu idare etsinler,biraz soluklandırsınlar diye almadık.Cok ciddi katkı versinler diye aldık.Olcay penetre,sut,blok,asist,sayı,top calma yapabilmeli istikrarsız olma hakkı yok.Tugce 4 ribaunt yeter diye almadık.10 sayı,6r,2top calma,1blok yapmalı cok buyuk fedakarlıklarla GS den once kaptık.Cansu cok buyuk beklentilerim var.Kadroya girip bunları karsılamalı hatta Hulya,Selale,Melisa da cook buyuk beklentilerimiz var.

Sonuc olarak 2-3 yenilgi daha alalım.Moore-Dabovic-Petrovic gibi isimler olmalı ve bu 3 oyuncu ile yollar bugun ayrılmalıdır.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #635 : 05 Ocak 2015, 08:16:14 »
bu şubenin birilerinin çiftkiği gibi yöneltiğinden adım gibi emindi ama isfendiyar bey birisi bunu nasıl hala anlamadı hayret

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #636 : 05 Ocak 2015, 08:48:56 »
bu şubenin birilerinin çiftkiği gibi yöneltiğinden adım gibi emindi ama isfendiyar bey birisi bunu nasıl hala anlamadı hayret
dün akşamki yazdıkları bu konuda ne kadar vizyonsuz olduğunun kanıtı..
 Bir şube sorumlusu takımının en kariyer li abd li si izinli ve ülkesinde iken nasıl olurda '' Büyük oyuncular bu maçları kazandırmalı. Herkes şapkası nı önüne koymalı. Tedbir alıcaz '' tarzı şeyler yazar.
Amma vizyon. Kadın şu an Baltimore yada Atlanta da kısa saçlı sarışın siyahi arkadaşı ile tatilde..
sen Tina yerine olsan nasıl konsantre olursun maça
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #637 : 05 Ocak 2015, 09:12:32 »
 Cok ciddi önlemler alınması lazim ve hamleler yapılmalı şubede ama ben İsfendiyar beyin bunu yapabilecek güçte olduğuna artik inanmıyorum..

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #638 : 05 Ocak 2015, 11:00:43 »
en güzel çözüm bu sayfayı yok sayarsınız maçları yazmazsınız takmazsınız bak bazı arkadaşlar yazmıyor kafa olarak bitirmişler takımı

• Üye
« Yanıtla #639 : 05 Ocak 2015, 11:20:47 »
sezon bası alınması gereken ispanyol palau idi...ama istenmedi herhalde...
artık kimin aklına uydular bilemiyoruz..

ama diyorum hala cok gec degil...eger saglam bir 2 numara bulursak bu kadroyla ittire kaktıra son maclara gideriz el'de ve ligde..
orası ne olur bilinmez...birsel, tina ve angel'in performanslarına bakar...

ama o 2 numara sart bu takıma...

ama seneye yapılacak hamleler simdiden cok ama cok belli...ama bakalım onu yapabilecek yurek var mı bunlarda gorecegiz...

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #640 : 05 Ocak 2015, 12:00:47 »
Ben şimdiye kadar hafta boyunca antremana çıkmayan sakat bir oyuncunun maçta oynadığını ve önemli süre aldığını ilk defa görüyorum..Hiç bir coach'un böyle bir acizlik göstermesini kabul edemem..Sağlam olan oyuncuna güvenirsin kaybedersen de en azından bir maç kaybedersin en azından sağlam oyuncunu kaybetmezsin..Elinde tek etkili penetre eden kısa oyuncu Angel'ın sakatlığı yoksa kadro dışında bırakılması facia bir karardır..Tina'yı bile dışarda bırakabilirsin ama bu kadar yetersiz kısa oyuncun varken Angel dışarda kalamaz..Kaldı ki bir yabancı oyuncu dışarda kalması gerekiyorsa bu kesinlikle Biba olmalıdır..

Didem Akın denen sözde menajer bu takımın vizyonunu belirlerse takım çiftlik modundan kurtulamaz..Bu arada hocaya her ne kadar kızsam da geçmiş hocalarla kıyaslanması bence hata olur..Oyunumuzu büyük oranda güzelleştiren ve akışkanlık sağlayan Nevriye, Penny, Cappie, Matoviç, Vera, Esmeral gibi oyuncuları kaybetmek oyun zekasını azalttığı gibi kimlik değişikliğine neden oldu..Bu oyuncular Coach'ların işini kolaylaştıran pas trafiğinde etkili oyunculardı..Takımın kimyasın da değişen kıta dışı tercihinin de etkili kısa avrupalı oyuncu çok önemliydi..Alacağın oyuncu hem takımı oynatabilecek hem de dış şut özelliği olmalıydı..Aslında hala bu takıma yerinde yapılabilecek bir iki transferle EL de iyi bir savunma takımı olabiliriz..Bu arada çarşamba günü Agu maçında da mağlubiyet kaçınılmaz gözüküyor..

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #641 : 05 Ocak 2015, 13:00:55 »
Dün maçı izledim. Yenilgiye kılıf aramak değil de, bazen de olmayınca olmuyor. Tüm oyuncularımızda ekstra bir formsuzluk vardı. Normalde kaçırmayacakları boş şut ve turnikeleri kaçırdılar. Bu da ister istemez oyuncuların moralini ve  ritmini bozdu. Umarım bir an önce bu maçın etkisinden kurtulurlar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

• Üye
« Yanıtla #642 : 05 Ocak 2015, 13:40:06 »
Ben şimdiye kadar hafta boyunca antremana çıkmayan sakat bir oyuncunun maçta oynadığını ve önemli süre aldığını ilk defa görüyorum..Hiç bir coach'un böyle bir acizlik göstermesini kabul edemem..Sağlam olan oyuncuna güvenirsin kaybedersen de en azından bir maç kaybedersin en azından sağlam oyuncunu kaybetmezsin..Elinde tek etkili penetre eden kısa oyuncu Angel'ın sakatlığı yoksa kadro dışında bırakılması facia bir karardır..Tina'yı bile dışarda bırakabilirsin ama bu kadar yetersiz kısa oyuncun varken Angel dışarda kalamaz..Kaldı ki bir yabancı oyuncu dışarda kalması gerekiyorsa bu kesinlikle Biba olmalıdır..

Didem Akın denen sözde menajer bu takımın vizyonunu belirlerse takım çiftlik modundan kurtulamaz..Bu arada hocaya her ne kadar kızsam da geçmiş hocalarla kıyaslanması bence hata olur..Oyunumuzu büyük oranda güzelleştiren ve akışkanlık sağlayan Nevriye, Penny, Cappie, Matoviç, Vera, Esmeral gibi oyuncuları kaybetmek oyun zekasını azalttığı gibi kimlik değişikliğine neden oldu..Bu oyuncular Coach'ların işini kolaylaştıran pas trafiğinde etkili oyunculardı..Takımın kimyasın da değişen kıta dışı tercihinin de etkili kısa avrupalı oyuncu çok önemliydi..Alacağın oyuncu hem takımı oynatabilecek hem de dış şut özelliği olmalıydı..Aslında hala bu takıma yerinde yapılabilecek bir iki transferle EL de iyi bir savunma takımı olabiliriz..Bu arada çarşamba günü Agu maçında da mağlubiyet kaçınılmaz gözüküyor..

agü macında isler istedigimiz gibi olur evimizde..deplasmanda olsak zordu ama evimizde farklı olur.....malum cok istekli cıkacagız o maca...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #643 : 05 Ocak 2015, 14:01:13 »
Botaş'ın bu seneki ilk deplasman galibiyetiydi bu.
Agü, gs ve iü ile yaptığı üç maçta ortalama 25 sayı fark yediler.

• Üye
« Yanıtla #644 : 05 Ocak 2015, 14:05:35 »
menejerin gider durduk yere en onemli oyuncuya izin verirse; sonrasında mac cantada keklik gorunurse ve takım rahatlarsa turkiye kupası alındı diye; ve ustune bu macta tina kotu gununde olup; olmadık sutlar kacarsa olacagı belli...
ama onlem almayanlara birsey olmuyor..oyunculara zerre suc bulmuyorum...is yoneticilerde ve tercihlerinde...