Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
Ynt: TKBL 10. Hafta Fenerbahçe - Botaş 04.01.2015 [17.00]
« Yanıtla #645 : 05 Ocak 2015, 15:49:59 »
takım döküldü dogrudur ama işi ilginç yapan gözgöre göre kaybediyoruz koç takıma müdahale etmiyor ne tam saha baskı denedik ne alan savunması denedik ne adam savunması ne oyun kurucuya baskı yapmadık molaları göstermelik aldı hiç birşey degiştirmedi ve kaybettik
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #646 : 05 Ocak 2015, 16:14:59 »
menejerin gider durduk yere en onemli oyuncuya izin verirse; sonrasında mac cantada keklik gorunurse ve takım rahatlarsa turkiye kupası alındı diye; ve ustune bu macta tina kotu gununde olup; olmadık sutlar kacarsa olacagı belli...
ama onlem almayanlara birsey olmuyor..oyunculara zerre suc bulmuyorum...is yoneticilerde ve tercihlerinde...

Ben de şunu anlamıyorum. Menajer izin veriyor da koç noluyor demiyor mu? Bu maç için Angel'ın oynaması lazım demiyor mu?
Yok diyor da menajer sen işine bak mı diyor? Yapmayın Allah aşkına koç onaylıdır o izin.
Bir de takım rezalet bir oyun koyuyor sahaya. Kadro yapılanmasında ne kadar yanlış olursa olsun bu takımın sahaya yansıtacağı oyun 50 sayıyı zor bulacak bir oyun olamaz. Sene başından bu yana kaybettiğimiz maçların tamamı koç kaynaklıdır. Bu maç dahil.
Didem olayı işin başka boyutudur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #647 : 05 Ocak 2015, 17:22:16 »
Abi bu koçu bulanda didem sonuçta büyük ihtimal..yada onay veren...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #648 : 05 Ocak 2015, 18:00:44 »
hiç izin verilmesin diyenleri anlarım ama kimse kusurabakmasın ANGEL e bir maç için izin verilecekse o maç budur.
rakibimiz gecen yıl genç takımla yarı final yada finalde yendigimiz takım  2. 3 yabancı eklemişler gençlere 2. ligde oynayan takımımız olsa rahat kazanırdı maçı
(   FENERBAHÇE  )

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #649 : 05 Ocak 2015, 22:01:39 »
Angel'a izin verirsen yarın kritik bir mactan once Tina ister,Obur kritik macta Ndour ister digerinde Birsel ister.Bunun sonu gelmez.Bugun bir sitede okudugum yazıda tum sporcuların Angel'a ve yonetime cok kızgın olduguydu.Evantsia Malsi var.İnanılmaz takdir ettigim bir oyuncu yası da var ama iyi oyuncu AGU neden bıraktı bilmiyorum.
Rakibi kucumseme,rakip secme hakkın yok.Vera'yı biz gondermedik kendi yarı yolda bizi bıraktı.Matovic disiplinsizin onde gidenlerinden biriydi ve ameliyatını vs bekledik.Esmeral'a bırak diyen olmadı ama bırakıcam dedi.Nevriye 20 sene en yuksek parayı aldı.Bir sene fedakarlık yap dedik yine parayı secti.Ustelik de yine rekor paraya gitti.Ve oncesi sene 5 dakika oynamadı.Gecen sene olmasaydı en nefret ettikleri oyuncu olacaktı.Ki yıllardır kufur ettikleri halde Nevriye yine de gitti.3 kurus eksik alıp FB efsanesi olabilirdi.
Dolayısı ile kadro derinligi ve aklında azalma olmus olabilir.Ama sen de gidip kime sorsan abi sutu yoktur dedikleri ustelik de guard gibi onemli bolgeye Bojovic'i almayacaksın.Biba gidiyorum diyorsa lutfen kal demeyeceksin.Maya Moore alabiliyorsan 5 yıllıgına alacaksın.Sonja Petrovic,Belyakova,Vieru,Baric paketi yapmak Prints,Quigley almak varken yola Biba,Bojovic ile cıkmayacaksın.

Yazın aylarca Platin yazıldı.Tepki olmasa Didem Akın Platin'i getirecekti.Okul arkadaslarımıymıs neymis oyle birseyler yazıyordu.Subat'ta hamile kalan ve sezonun en onemli macında CL finalinde oynamayan Vera'nın oglu olmus da onu kutluyormus.Dalga mı geciyorsun?
İsfendiyar Bey de 2 kupa aldık,hepsini alıcaz,ayaklarını denk alacak vs yazıyor.Bu isler taraftara masal anlatmakla,oyuncuya gozdagı vermekle olmuyor.Adam gibi oyuncularla oluyor.Koc 2 yıl basımızda kalıp o kadroları rezil eden Inuquez adındaki koc bozuntusuna 10 basar.Adama Maya Moore,Djublevic,Petrovic,Prints versen ben bunları istemem mi diyecek.İstemezse baska birini getirirsin.Simdi klasik uyutma muh. baslar.Yok kadro muhtesem,oyuncular Dunyanın en iyisi vs

Sen bir kere Angel'a izin vermekle takımı dinamitliyorsun.O da bir sekilde aldıgı izni degerlendirecegine,nispet yapar gibi o kısa saclı cirkin kadınla keyfim yerinde pozları veriyor.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 22:02:11 Gönderen: hmetin »

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #650 : 05 Ocak 2015, 23:01:35 »
Kadro bazı açılardan (kısalar)yetersiz eyvallah. Ama asıl yetersizlik genel yönetimde. Şutör diye katkı beklenen Bibayı Godot'yu bekler gibi bekliyoruz. Bu eksiklik, değişmez profesyonelimiz tarafından görülmez. Rakip bataktan çıkıp gelip euroleague şampiyonu oldu.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:02:58 Gönderen: Murat »

• Üye
« Yanıtla #651 : 05 Ocak 2015, 23:24:46 »
Sen Angel a izin verirsen karisamazsin ne yaptığın abi...sorun izin vermekte ve o izni verenlerde...evde oturacaksa zaten neden izin alsın hatun...bunlar amerikalı sonuçta...
Sorun tamamen idari...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
TKBL 11. Hafta Maçı, 11.01.2015 - [16.30] Hatay BŞB-Fenerbahçe
« Yanıtla #652 : 10 Ocak 2015, 05:28:45 »
Kazanırız umarım..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
Rakiplerden iu bugün kaybetti...
Darısı gs ve AGU başına...zaten 2/hafta sonra oynayacaklar..umarım AGU kazanır..
Bizim içinde artik seri galibiyetler zamanı.

hmetin

• Ziyaretçi
Rakiplerden iu bugün kaybetti...
Darısı gs ve AGU başına...zaten 2/hafta sonra oynayacaklar..umarım AGU kazanır..
Bizim içinde artik seri galibiyetler zamanı.
Hoca AGU Kocu İlk Yarıyı Lider bitirmek istiyoruz demis.Ama ne olacak gorecegiz.Twitte sanırım Bahar Caglar icindi en azından ben oyle algıladım serbest bırakacaklarını bilsek yabancı almazdık,seviyorum bu camiayı ya diye bir twiti vardı.Sanırım GS eski kocu aynı zamanda yanlıs olabilir ben oyle algıladım.10 gun once Bahar bırakılıyor muhabbeti vardı.

Hocam ben sunu anlayamıyorum ya bu Ekrem Memnun gercekten cok mu iyi hoca yoksa rakiplerin de ciddi katkısı mı var.Oyunu yavaslatıp uyusuk modda rakibi istedigi tempoya getirmeye calısıyor.Benim dusuncem ribaunta saldırıp,ribauntu alıp kossan cok agır dagıtırsın.Tabi anahtar ribaunt almak gecen sene Menejerleri Muge Erdem biz aslında gecen sene bu basarıyı bekliyorduk,kadromuz cok daha gucluydu demisti.Cook daha guclu kadro ile EL de 8 takım arasında 8. olup sonuncu olan koc daha dar rotasyonla bir sekilde kazandı.Ribaunt alıp tempo yapabilen her takımın dagıtabilecegi dusuncesindeyim.Ayrıca Orman da olsa eziklerin 107 sayı atması bana cok ilginc geldi.O takım 50-37 kazabilir iyi gununde de hangi gununde olursa olsun 107 sayı atması cok enteresan

Hocam 50 sayı ile EL,Lig kazansak da kaybetsek de bu takıma takviye lazım bunu İsfendiyar Beyin de,yonetimin de,menejerinde,Ege Ozısık'ın da gormesi lazım Bojovic,Kubra ortada Birsel,Olcay,Biba isteneni vermiyor.Bir Tina ya da Angel sakatlıgı sezonu bitirir.En az 2 transfer yapılması ve Kubra'nın gonderilmesi basarı icin olmazsa olmaz sart bence

Bir de konu dısı hoca bunlar İzzet'i nasıl alabiliyor?Yonergeler izin vermiyor deniyordu.

• Üye
İzzet konusundan haberim yok...kim alacak?eğer gs alacaksa sadece el de oynatabilir bildiğim kadarıyla...

AGU bence de devreyi lider kapatir ...tahminim gs yi yenerler...ama dış sutlari girip mac içinde dengeli hücum ederlerse...
Sonrası zaten bize kalıyor...hata yapmadan evimizde hem AGU hem gs yi yenip liderliğe otururuz..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
HRT  eskiden veriyordu bunların maçlarını, bugün de verir mi acaba?

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
HRT  eskiden veriyordu bunların maçlarını, bugün de verir mi acaba?

Hrt'nin yayın akışında görünmüyor ama Tbf Tv yayınlanacakmış.

Çevrimdışı furkan

• Üye
N'dour yok kadroda, Olcay, Angel, Tina, Quanitra ve Olcay beşiyle başladık.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
En son umutlar ölür !