Angel'a izin verirsen yarın kritik bir mactan once Tina ister,Obur kritik macta Ndour ister digerinde Birsel ister.Bunun sonu gelmez.Bugun bir sitede okudugum yazıda tum sporcuların Angel'a ve yonetime cok kızgın olduguydu.Evantsia Malsi var.İnanılmaz takdir ettigim bir oyuncu yası da var ama iyi oyuncu AGU neden bıraktı bilmiyorum.
Rakibi kucumseme,rakip secme hakkın yok.Vera'yı biz gondermedik kendi yarı yolda bizi bıraktı.Matovic disiplinsizin onde gidenlerinden biriydi ve ameliyatını vs bekledik.Esmeral'a bırak diyen olmadı ama bırakıcam dedi.Nevriye 20 sene en yuksek parayı aldı.Bir sene fedakarlık yap dedik yine parayı secti.Ustelik de yine rekor paraya gitti.Ve oncesi sene 5 dakika oynamadı.Gecen sene olmasaydı en nefret ettikleri oyuncu olacaktı.Ki yıllardır kufur ettikleri halde Nevriye yine de gitti.3 kurus eksik alıp FB efsanesi olabilirdi.
Dolayısı ile kadro derinligi ve aklında azalma olmus olabilir.Ama sen de gidip kime sorsan abi sutu yoktur dedikleri ustelik de guard gibi onemli bolgeye Bojovic'i almayacaksın.Biba gidiyorum diyorsa lutfen kal demeyeceksin.Maya Moore alabiliyorsan 5 yıllıgına alacaksın.Sonja Petrovic,Belyakova,Vieru,Baric paketi yapmak Prints,Quigley almak varken yola Biba,Bojovic ile cıkmayacaksın.
Yazın aylarca Platin yazıldı.Tepki olmasa Didem Akın Platin'i getirecekti.Okul arkadaslarımıymıs neymis oyle birseyler yazıyordu.Subat'ta hamile kalan ve sezonun en onemli macında CL finalinde oynamayan Vera'nın oglu olmus da onu kutluyormus.Dalga mı geciyorsun?
İsfendiyar Bey de 2 kupa aldık,hepsini alıcaz,ayaklarını denk alacak vs yazıyor.Bu isler taraftara masal anlatmakla,oyuncuya gozdagı vermekle olmuyor.Adam gibi oyuncularla oluyor.Koc 2 yıl basımızda kalıp o kadroları rezil eden Inuquez adındaki koc bozuntusuna 10 basar.Adama Maya Moore,Djublevic,Petrovic,Prints versen ben bunları istemem mi diyecek.İstemezse baska birini getirirsin.Simdi klasik uyutma muh. baslar.Yok kadro muhtesem,oyuncular Dunyanın en iyisi vs
Sen bir kere Angel'a izin vermekle takımı dinamitliyorsun.O da bir sekilde aldıgı izni degerlendirecegine,nispet yapar gibi o kısa saclı cirkin kadınla keyfim yerinde pozları veriyor.