Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160068 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ctunc

• Üye
Lig için lisans Biba'ya mı yoksa Bojovic'e mi çıkarıldı acaba hangisi oynayacak ?
Bu arada sakatlıksız ve başarılı bir sezon dilerim takımımıza ...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Uzun süredir buraları takip ediyorum, okuyorum. Fazla yazma ihtiyacı duymamıştım.
Şimdi tartıma çıksın diye yazmıyorum ancak bu yaklaşımı gerçekten anlayamıyorum.
Görüyorum ki sizin gibi düşünen çok fazla kişi var.

Sporda olay sadece ezeli rakibini yenmek midir? İlla şampiyon olmak mıdır? Önemli olan sadece sonuç mudur? Kazanmak kadar kaybetmek de yok mudur?
Evet sen onca sene uğraşıp didinip o kupayı alamamışken, finalde ezeli rakibinle karşılaşıp o kupayı onlara kaptırmak hiç kolay kabul edilebilir bir şey değil. Ama bunun bir spor olduğunu, önemli olanın sadece netice olmadığını, kıyasıya geçen bir maçı son saniye basketiyle kaybederken bile aslında o maçı izlerken ne kadar zevk aldığımızı, heyecanlandığımızı unutmamız gerek bence. :)

Ben de takıma küsülmesini anlamıyorum. Herkes geçen sene yaşananların çok kötü olduğunda hemfikir ancak unutulmaması gereken Voleybol takımı da benzer bir durum yaşamıştı ve Avrupa Şampiyonluğunu kaptırmıştı hem de evsahibi olduğumuz F4 de. Sonrasında Avrupa Şampiyonluğu kazanıldı.

Basketbolda belki bu şansı yakalamak daha zor olacak ancak imkansız da değil. Bu sene çok zor ancak ileriki yıllarda üstüste kazanılacak Avrupa Şampiyonlukları ile bu durum aşılır.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ben de takıma küsülmesini anlamıyorum. Herkes geçen sene yaşananların çok kötü olduğunda hemfikir ancak unutulmaması gereken Voleybol takımı da benzer bir durum yaşamıştı ve Avrupa Şampiyonluğunu kaptırmıştı hem de evsahibi olduğumuz F4 de. Sonrasında Avrupa Şampiyonluğu kazanıldı.

Basketbolda belki bu şansı yakalamak daha zor olacak ancak imkansız da değil. Bu sene çok zor ancak ileriki yıllarda üstüste kazanılacak Avrupa Şampiyonlukları ile bu durum aşılır.

Iste biz de tam olarak bunu izah edemiyoruz :)  Senelerce pesinden kostugumuz, Avrupa'nin en muhim final macinda, en buyuk rakibine (ki ona karsi en basit maclari kaybetmek dahi buyuk tepki ceker) karsi rezalet bir oyunla maglup geliyorsun.  Voleybol takiminin yaptigi ayni sey degildi.  Gece ile gunduz kadar fark var.  Ha gun gelir, Galatasaray'a karsi CEV Sampiyonlar Ligi'ni mucadele etmeden kaybederler; o zaman onlara kuseriz.  Sikinti degil :)   

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ndour geleceği parlak bir oyuncu. Hatta ileri gidiyorum. Geleceğin Lisa leisley i
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Lig için lisans Biba'ya mı yoksa Bojovic'e mi çıkarıldı acaba hangisi oynayacak ?
Bu arada sakatlıksız ve başarılı bir sezon dilerim takımımıza ...

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksine telefon açıp sorduğumda şöyle bir bilgi verdiler: "Maç saatinde bildirilecek"
Peki önceden lig için lisans çıkarılması gerekmiyor mu? diye sorduğumda da "Geçen sezon fazla yabancı oyuncumuz olduğu için öyle idi ama bu sezon tribüne çıkacak oyuncumuz her maç değişebilir" dedi.
Ben tatmin olmadım, çünkü telefonu açan önce arkadaşın telefonu dedi, sonra evet arena dedi; İşletildim gibime geldi  ;D

Fenerbahce.org sitesindeki telefon: 216 687 24 32, aradığım numara. Kiminle görüştüğümü sormayı unuttum.
Sonra google'dan bulup 216 687 21 00 çevirdim ama sesli mesaj dışında görüşme yok.

Devlet sırrı kapsamında sanırım bu bilgi, bari http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl sitesinde olsa, yok elbette.
İçerden bir arkadaş öğrenip yazmazsa maç saatinde bakacağız artık.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
...
Oyuncunun açıklamasına göre Cansu'da kırık yokmuş.
Sanırım iki haftalık bir rehabilitasyon sürecinin ardından takıma katılacakmış.

Bilgi için teşekkür ederim, sevindirici haber.

Çevrimdışı yes

• Üye
Mevcut kadrodaki yabancilarin hepsinin lisansi var sanirim, sadece mac kadrosuna iki kita disi, iki tane de avrupali seciliyor diye biliyorum. Yanilma payi mevcuttur :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
5 yabancı icin lisans çıkarılabilir. Sıkıntı yok. Her mac biri disarda kalır. Gecen sene 6 yabancı vardi.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
12.5 handikap var.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
İÜ'nün Türkiye Kupası Osmaniye maçını izleyebildim hazır değiller ...  Nevini kullanmadılar heral önceki maçta da yokmuş, Kamile Nacickaite Ted'deki gibi çok fazla şut kullanmadığı için skor olarak düşüktü ama bize karşı çoşuyor  geçen sene bi 32 sayı atmıştı.En çok beğendiğim oyuncuları  genç Özge idi inşallah kendini geliştirir....Bu arada Nevin Nevlin bi Türkle evlenmiş bu durumda hala devşirme olarak mı oynayacak yoksa tamamen Türk mü sayılacak böyle bir şey var mı?

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Iste biz de tam olarak bunu izah edemiyoruz :)  Senelerce pesinden kostugumuz, Avrupa'nin en muhim final macinda, en buyuk rakibine (ki ona karsi en basit maclari kaybetmek dahi buyuk tepki ceker) karsi rezalet bir oyunla maglup geliyorsun.  Voleybol takiminin yaptigi ayni sey degildi.  Gece ile gunduz kadar fark var.  Ha gun gelir, Galatasaray'a karsi CEV Sampiyonlar Ligi'ni mucadele etmeden kaybederler; o zaman onlara kuseriz.  Sikinti degil :)

Açıkçası ben Vakıfbank a kaybedilen maçta daha fazla üzülmüştüm, basketbolda belki G.Saray a olduğu için sizin gibi düşünenleri daha fazla üzmüş olabilir ancak ben ve benim gibi düşünen bir kaç kişi İspanyol hoca ile hezimete uğrayacağımızı çok önceden görmüştü. O yüzden en azından ben daha az üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bjk-gs mac sonuna vaktim..gs zar zor aldi hakemlerle mavi..çok kritik yerde 2 faulü vermediler bjk te...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

FBTV de maç yayını başladı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

1. periyot Fenerbahçe 19-17 İstanbul Ün.

Tina dan 10 sayı
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlk yarı sonucu

Fenerbahçe 35-34 İstanbul Ün.

FENERBAHÇE