Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2 periyot sonunda da son topu oynayıp süreyi bitiremedik ve rakip sayı buldu.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Bu maçı kazanacağımızdan şüphem yok, ilk yarıyı seyrettikten sonra.
Ha, fark olmaz o ayrı.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. periyot Fenerbahçe 56-50 İstanbul Ün.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu gözler Tina Charles gibi bir uzunu çubukluyla gördü ya. Müthiş bir oyuncu.

Çevrimdışı yes

• Üye
Takimin cok net skorer kisa ihtiyaci var. Tina'yi iki kisi savunmaya basladi, o tikaninca sayi bulacak oyuncumuz yok. Alinabilme durumu nedir bilmiyorum da Epiphanny Prince cuk oturur mesela.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Biba çok formsuz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maç sonucu

Fenerbahçe 78-67 İstanbul Ün.

FENERBAHÇE (78): Olcay Çakır, Agnieszka Bibrzycka 2 (1 ribaund- 2 asist), Birsel Vardarlı Demirmen 12 (2 ribaund- 1 asist), Kübra İmren Ekşi 6 (1 ribaund- 3 asist), Tuğba Palazoğlu 10 (1 ribaund- 3 asist), Tuğçe Canıtez 2 (11 ribaund- 1 asist), Kuanitra Hollingsvorth 2 (5 ribaund), Miljana Bojovic 2 (1 asist), Tina Charles 28 (8 ribaund- 1 asist), Angel McCoughtry 14 (2 ribaund- 2 asist)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BGD (67): Kamile Nacickaite 4, Şaziye İvegin Üner 10 (2 ribaund- 2 asist), Özge Yavaş 11 (2 ribaund- 4 asist), Courtney Paris 12 (14 ribaund- 1 asist), Artemis Spanou 14 (7 ribaund), Shenise Johnson 16 (8 ribaund- 5 asist)

1.PERİYOT: 19-17
2.PERİYOT: 16-17
3.PERİYOT: 21-16
4.PERİYOT: 22-17
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 10:30:20 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
Mac icin konusulacak tek sey var. TİNA CHARLES
Yine cok buyuk oynadı.Leblebi gibi attı.Her mac 18s,8r garanti diyordum 28 attı.Onun dısında ribauntlara yardımcı olmaya calısan bir Tugce vardı.
Biba yine kayıptı.Oyun kurucular istenilen duzeyde degildi.Olcay'ın bu sene de beklenen katkıyı vermeyecegi bence belli oldu.Asto Ndour bugun kadroda yoktu.Angel2ın dagınık oyunu devam ediyor.Tercihler daha farklı olamaz mıydı?Herseyin hayırlısı olsun.Tina yine buyuk oynadı.FB kazandı.Tebrikler FB SK

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kübra bile katkı vermeye başlamış, benim için bu kadarı bile yeterli bu maç özelinde. :)

hmetin

• Ziyaretçi
2011 Vakıfbank hatta Vakıfbank'a verilen her kupa ve 2014 CL Sampiyonlugu eziklere kaybedilen kupa beni cok uzmustur.gsbasket site sahibi "avans" diye yazı yazmıs.
Deli gibi seviniyorlar ama CL de GS yenmediginiz surece sevinmeye hakkınız yok tarzı birsey yazmıs.Kim deli gibi sevinmis?Tek maclık finalleri genelde kaybediyorduk.Bu defa kazandık.Bunda cok buyuk birsey yok.Sevinmesinler mi?Ayrıca Sancho ve Nevriye'nin olmadıgını bilmiyor muyuz?Sezonu kapattık bu bize yeter mi denmis.Sacmasapan yorumlar yapılıyor.

Ben CL Sampiyonlugunu alayım da rakip kim olursa olsun fark etmez.İster UMMC olsun ister Prag olsun.En iyi kadro ile 8 takım arasından 8. olup,sonuncu olarak donuyorsun.Ertesi sene biraz daha kısıtlı bir kadro ile sampiyon olmussun.Orada da son maca kadar 0 ucluk atan Sebnem en kritik yerde atmıs.Mesele her sene o finali oynamak.Umarım kadroları dagılır ve basarısız olurlar.Deli gibi sevinliyormus.Yoruma bak.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Kesin avrupali skorer kisa lazim takima lig ve avrupa için..diyorum ya maltsi bile olurdu..

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tuğçe için konuşuyorum, 4'ü hücum olmak üzere 11 ribaund çekebilen bir oyuncunun maçı 2 sayıyla bitirmemesi lazım. Geçen senenin 2. yarısına göre özgüvenini artırmış durumda, bu bile iyiye işaret ama çok daha iyisini yapabilir bence.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Tuğçe fena sayılmayacak orta mesafe şutu vardı.
Ribaunt etkinliği savunma gayretinin yanında şut konusunda da bir standart tutturursa yabancı kısıtlaması olan ligde elimiz daha da güçlenir.
Tina içinse sezon içinde sıklıkla tekrarlayacağımız üzere helal olsun
Maşallah tek kişilik takım gibi...

Yıllar önce Maya&Tina'lı kadro hayallerim vardı.
Hayalimin bir bölümü gerçekleşti, diğer bölümün gerçekleşeği günleri hasretle beklemekteyim. :)
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Tuğçe fena sayılmayacak orta mesafe şutu vardı.
Ribaunt etkinliği savunma gayretinin yanında şut konusunda da bir standart tutturursa yabancı kısıtlaması olan ligde elimiz daha da güçlenir.
Tina içinse sezon içinde sıklıkla tekrarlayacağımız üzere helal olsun
Maşallah tek kişilik takım gibi...

Yıllar önce Maya&Tina'lı kadro hayallerim vardı.
Hayalimin bir bölümü gerçekleşti, diğer bölümün gerçekleşeği günleri hasretle beklemekteyim. :)

Amin, nokta :)

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Müdavimler yine salondaydı,ayrıca Aziz Yıldırım lehine bağıran bir grup vardı. Tina mükemmeldi, Tuğçe müthiş savaştı, Biba'dan katkı gelmedi,Bojoviç bize uymaz.