Şimdi öncelikle, genel müdür Utkan bey kardeşim: Hiç kusuruma bakmayın; Angel için "Oyun aklı yok" diyen bir şahıs, eğer sizin arkadaşınız ise ve onu bu sebeple savunmak zorunda hissediyorsanız kendinizi, o halde bu sorununuzu ABD Milli takım koçuna iletiniz öncelikle.
Ayrıca Angel'in oyun aklı yoksa, senin de Genel Müdür olma aklın yoktur dersem alınma.
Bu akılsızı, daha son Olimpiyat'ta ABD Milli Takımına alan o Basketten anlamayan kişiye iletiniz ki, o da bir daha böyle bir hataya düşmesin. Ne de olsa sizler onda daha iyi biliyorsunuz, uyarın adamı.
Benim için sorun değil burada yazmak:
Uzaklardan ve tam 56 yıldır Fenerbahçe taraftarı olarak burada yazmak sorun değil benim için, ayrıca yazmayı çok sevmiyorum.
Ayrıca, zaten benim portal bir sitem var, ayrıca motosiklet seyahatlerimi yazdığım blogum da var, onlara da yazmayı ihmal ettiğim.
Ayrıca son olarak şunu belirteyim ki, Aziz baba'yı hem seviyor hem de sevmiyorum.
Evet, işte böyle bir şey.
Hadi bakalım, kullan yetkini ve beni siteden at, yapabilir ve torunlarına da iftiharla anlatabilirsin bu eylemini.