Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 159747 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: TKBL 3. Maçı, 08.11.2014 - [14.00] Orduspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #225 : 08 Kasım 2014, 16:09:40 »
Potaya giden oyuncuları da durdurmanın bir yolu lazım,Q veya Tuğçe oyundayken bir nebze buna önlem alabiliyoruz ama  hücumda çok büyük sıkıntı yaratıyorlar,Tina ve Ndour oyunda olunca da hücumda çok alternatifli takım oluyoruz bu sefer de rakipte potaya giden herkes rahat sayılar buluyor,dış oyuncularda da 2 numara eksikliği göze çarpıyor.

Eğer avrupa kupasını eninde sonunda alacağız diyorsak,almak istiyorsak bunun bu sene olması imkansız ama bence tek yolu var.Quanitra yerine Latoya Sanders,Angel yerine Maya Moore,Tina yerine de Britney Griner gerekiyor.Quanitra'ya verdiğin paranın çok daha azına Sanders alınabilir,Angel'in aldığı paranın üstüne o artan parayı koyup  biraz da üstüne para koyup Angel'in yerine Maya Moore'yi alabiliriz,zaten Tina ve Griner da aşağı yukarı aynı paralara oynarlar gibi geliyor bana.Yani aşağı yukarı aynı bütçeyle 3-4 kat daha iyi takım olabiliriz seneye ama bu sene final four başarı sayılır bence.Bir takımın direksiyonunda Angel varsa o takımın başarılı olması mucizelere bağlı.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2014, 16:15:31 Gönderen: fbkolik »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #226 : 08 Kasım 2014, 16:13:12 »
Son 13 dakikaya 50-39, son dakikaya da 1 sayı geride girsek de kazanmasını bildik ama çok kötü takımız.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #227 : 08 Kasım 2014, 16:44:39 »
Ndour şu an fiziğinden dolayı potayı korumada,potaya giden oyuncuları durdurmada zaman zaman sıkıntı yaşıyor ama fiziğini de güçlendirdiğinde kusursuz bir oyuncuya dönüşecek,onun tek sorunu bu ki bir basketbolcunun en rahat halledebileceği bir sorun bu.

Bir de geçen gün birisinin yazdığını gördüm,ben de daha önce yazmıştım,17 yaşında Angela Salvadores diye İspanyol oyuncu var,ileride olağanüstü oyuncu olacak,şut,asist,zeka,penetre herşey şu yaşında bile çok üst seviyede.Kimseye kaptırmamalıyız onu,hatta şu anda bile transfer etsek  2 numarada yaşadığımız sıkıntıya 17 yaşında bile ilaç olabilir.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #228 : 08 Kasım 2014, 18:44:46 »
biraz garip örnek olacak ama doğru bir örnek
angel = emenike :(

geçen sezon bazı maçlara gidiyordum. takımdaki vurdumduymazlık beni salondan soğutmuştu
bu sezon artık tv den bile izlemekten soğuyacağız gibi

Formanın değerini hem oyuncuların hem de teknik-idari kadronun bilmesi gerekiyor.
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #229 : 08 Kasım 2014, 19:04:00 »
ANGEL- EMENİKE benzetmesi daha cok ANGELe haksızlıkmı yoksa EMENİKE ye övgümü bilemedim,
BİBA hiç birşey oynamıyor gecen maçtada bu mactada son dk üçlükleriyle maç kazandırmış gibi gözüksede hiç mücadele etmiyor sahada görevini yapsa o üçlüklere gerek kalmadan rahat kazanırdık maçları, formsuz olabilir ama oynama istegide yok gibi gözüküyor
bugün takım hiç birşey oynamadı rakibi çok hafife alıp calışma geregi duymamışlar.
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #230 : 08 Kasım 2014, 20:19:57 »
Oyun aklı olan(!) Angel...

15 YAŞINI yeni geçmiş Ergenlik çağında olan liseli kızlar gibi takım arkadaşlarına atar yapıp,takımı istemeyerek de olsa sabote edecek ve kimse ses çıkarmayacak..

Malum süreçten Klup hiç ders almamış..

Geçen sene takımın başında olan tüm teknik ekip sadece 1 kişi dışında gönderildi.Ama sadece sayın ablamız Didem Akın orada kaldı.Ben anlamıyorum.Herkes eğriydi bir o mu doğruydu...

Koca Mesela Bu Angel neden kaldı..Cappie den ne farkı vardı mesela?

Başı boşluk laçkalık kol geziyor.Değişen bişey yok..Asla da olmayacak..Zaten kimsede bunu istemiyor klupte.Gene nemalananlar var zaten orda burda bunların borozancılığını yapanlar!

Bu takımı 2 senede bitirdiler.Hala çıkıp sürekli final yapıyor bu kızlar napsın diyenler var..

Geçen sene klubunun utanç kaynağı olanlara hala bu tavırlarından vazgeçmedikleri için yağmurlu havada su yok..Canı sıkılıp okumak istemeyen okumasın gerçekler insanın canını acıtır.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #231 : 09 Kasım 2014, 18:43:52 »
Biba yerine petrovic
Bojovic yerine quigley yada cruz

Ne yazik ki istedik olmadi..
Ama 2 numara şart...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
TKBL 4. Maçı, 16.11.2014 - [15.00] Fenerbahçe-Adana ASKİ
« Yanıtla #232 : 09 Kasım 2014, 18:58:55 »
Devam
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #233 : 10 Kasım 2014, 01:28:48 »

15 YAŞINI yeni geçmiş Ergenlik çağında olan liseli kızlar gibi takım arkadaşlarına atar yapıp,takımı istemeyerek de olsa sabote edecek ve kimse ses çıkarmayacak..

Malum süreçten Klup hiç ders almamış..

Geçen sene takımın başında olan tüm teknik ekip sadece 1 kişi dışında gönderildi.Ama sadece sayın ablamız Didem Akın orada kaldı.Ben anlamıyorum.Herkes eğriydi bir o mu doğruydu...

Başı boşluk laçkalık kol geziyor.Değişen bişey yok..Asla da olmayacak..Zaten kimsede bunu istemiyor klupte.Gene nemalananlar var zaten orda burda bunların borozancılığını yapanlar!

Bu takımı 2 senede bitirdiler.Hala çıkıp sürekli final yapıyor bu kızlar napsın diyenler var..

Geçen sene klubunun utanç kaynağı olanlara hala bu tavırlarından vazgeçmedikleri için yağmurlu havada su yok..Canı sıkılıp okumak istemeyen okumasın gerçekler insanın canını acıtır.

Ama Baskan, bu takimin maclarina gidiyor.  Demek ki, bu subede her sey yolunda!!

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #234 : 10 Kasım 2014, 23:48:42 »

Ne kadar enteresan?

"Koca Mesela Bu Angel neden kaldı.."  Canım Türkçem :)

Sitedeki mesaj düzeltme şansı kalktı mı acaba?

Angel gitse tüm sorunların çözüleceğini mi düşünüyorsun?

Mesela, Angel takımını iki kere WNBA finaline çıkardı ama kaybetti Atlanta Dream.

Ordan kim gitti? Antrenörleri Meadows.

Ama Meadows'un oyun aklı vardı, işsiz ?

Atlanta Dreams'ın sahiplerinin oyun aklı yoktu. :)

Angel'ı son Olimpiyat kadrosuna alan Antrenörün de aklı yoktu. :)

Bir tek Türkiye de senede bir/iki kere İstanbul'da canlı izlemiş FB taraftartarlarına göre "Oyun aklı yok"

Bravvo. Sizler Çoh iyi bilirsinizgsasdaf

Angel konusu kesinlikle kabak tadı verdi.

Şimdi, son maçı irdeleyelim: Ordu-FB, istatistikleri de yayınlandı TBF sitesinde:

http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl/maclar?Lig=TBBL&MacNo=1BA1119&Sezon=2014-2015

Tina ve Angel 12'şer sayı. Bu ikiliden daha fazla sayı atan da yok.

Evet, problem nerde?

Tabi, Biba son dakikada üçlük attı, eyvallah.

Bence onun da oyun aklı yok, niye son dakikaya bırakıyorsun, maç boyunca atsana üçlükleri bacım , seni niye aldık :)

« Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 00:05:47 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #235 : 11 Kasım 2014, 00:04:47 »
Asıl siz kabak tadı verdiniz..

Al topu eline 4 kişi içine dal..Top kaybı yap..Airball at...16-5 le oyna.Falan.

Koç kenara alıp azarlayınca Atar yap (Ratgeber)

Oyun zekası olmayan kadının Milli takımda olması ne acayip bişey peeh...

Ben çok iyi bilmiyorum..Hiç de idda etmiyorum...

10 kişi yazsın 9 u Oyun zekası yok der..1 tek Siz diyorsanız asıl siz sorun kendinize bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #236 : 11 Kasım 2014, 00:25:39 »
Ben sana "kabak tadı verdin" dedim mi?  Neden üstüne alınıyorsun?

Git ve tatlı bebeklerine sarıl, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

Bu gün Angel varsa 10 sene sonra o olmaz, aklını başına topla, hiç tanımadığın bir büyüğüne ukalalık yapma.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #237 : 11 Kasım 2014, 00:27:30 »
Angel Konusunu biz konuşuyorsak kabak tadınının kaynağını patagonya da mı arayacağız..

Ukalalık konusuna girmeye gerek yok.Hayatım boyunca böyle olmadım.Gayet aklı başında bir adamım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #238 : 11 Kasım 2014, 11:28:51 »
Angel'in oyun aklı lafı bence de klişe gibi...yani kızın asırı heyecanını ve top kapma istegini buna yoruyoruz..

evet penny ve cappy(tartısıır bazı tercihleri)  vb. oyunculara gore bu ozelligi daha az ama baska ozellikleri var penny ve cappy'nin asla sahip olamaycagı...

angel olgunlastıkca bu vasfa ulasabılır...en azından gelistirebilir...yani bunu iyi bir coach dizginleyebilir...

angel'in bence takıma en cok zarar verdigi nokta  bazen kafasına buyruk hucumda top kullanması..yoksa savunmada top calacagım diye yaptıgı hatalar esasen diger oyuncular tarafından tolere edilebilir iyi bir coaching ile..burada takıma rakdasları uyanık olmalı...cunku angel cok iyi top calabilen ve bunun icin riske giremyi goze alan bir oyuncu...takım arakdasları bu ozelligi iyi okuyup angel top calamadıgında ayaklarını cabuk hareket ettirerek onun acıgını kapatacak isleri yapmalı sahada...oturup izlememeli..yani angel savunmada yaptıgı hataların oyun aklı ile alakası pek yok; ama hucumda var..bunuda bir oyuncu ancak kendi kendine bir duzene oturtabilir..ve bence gelisme var...gecen sene daha kotuydu...

unutmayalım ki oyunu bilen akıllı bir 2 numara alırsak bu takıma penny gibi; angel dan max fayda saglarız...

angel en verimli yılını bu takımda penny ile yasamıstı unutmayalım...cappy bile bazen rotadan cıkıyordu..ama penny asla...

o yuzden avrupalı bir penny bulmanın yollarını aramak lazım su takıma...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #239 : 11 Kasım 2014, 12:37:09 »
Daha ne olgunlaşacak yılmaz abi. 2 dünya Şampiyonası 1 Olimpiyat 6 sene avrupa.. 6 senedir bodoslama oynayan angel
HaBaBaM GüM GüM GüM