Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160287 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Eziklerin macına rahatca baktık.Kendi takımımızın macına bakamıyoruz.Gozler zaten sıkıntılı,yayın o kadar rezil ki 30 sn bakamadım.Neyse alalım da gerisi sorun degil
Ndour var mı acaba kadroda?

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
mac durdu ya salonu boşaltıyorlar ya macı tatil ettiler bende ses olmadıgından ne oldugunu anlamadım
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Salon bosaltiliyor...vallaha biktim ben bu gruplardan...yeter yaa....spordan soguttunuz adamı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Malum grup mu?

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maç Sonucu

Edirne Belediyesi Edirnespor 68-77 Fenerbahçe
FENERBAHÇE

• Üye
Malum grup mu?
Kim olabilir..üstüne takim isinirken oyun uçları çağırmışlar.ama oyuncular isindigindan gidememiş.bunun üstüne bütün benche ve sonra oyunculara saldırıp küfür etmişler.
Sonra Fenerbahçe için diyorlar herşey..nasıl bunu yiyor diğer saf insanlar anlamıyorum..diyecek laf yok artik.sahadaki kendi oyuncuna üstelik bayan olmasına rağmen bunu yapabiliyorsan mesele aziz yildirim falan değil..aziz gider başka başkan gelir..bunların rant kapısını manasını keser ona da yaparlar..ama anlatamiyoruz...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Sezonun ilk yarısında mağlup ettiğimiz İstanbul Üniversitesine konuk olacağız.

http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl/mac-detay?Lig=5665&MacNo=1BA1111&Sezon=75
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
Zor mac olacak..kaybettigimiz an lig liderligi gider...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
Zor mac olacak..kaybettigimiz an lig liderligi gider...

lig lierliği bu saatten sonra zor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kendi evinde iki absürd yenilgi alırsan zor tabi. Sene sonunda bir kez daha görürüz saha avantajı ne kadar önemliymiş.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 20:34:02 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
şüphesiz çok önemli kimse inkar etmiyor zaten ama şampiyonluğu kaybetmiş değiliz, geçen seneki ortam da bu sene olmaz artı geçen sene eurolig finali rezaletinden sonra olmuştu o seri.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Tabi ki kaybetmiş değiliz ancak 2-3 yıl önceki gibi değil artık şartlar. O zamanlarda saha avantajı onlarda olduğu zaman bile psikolojik bir üstünlüğümüz vardı onlara karşı. Kafa kafaya giden maçlarda bile ben çok rahattım. Nasılsa kazanırız diye ve kazanıyorduk da. Şimdi ise tam tersi psikolojik üstünlük onlarda. O nedenle oradan galibiyet çıkarmamız çok zor. Saha avantajı çok çok önemli artık. Şampiyonlukla eşdeğer. Geçen sene mesela euroleague rezaletinden sonra bile saha avantajı bizde olsa şampiyon kesinlikle bizdik. Nitekim 2-0'dan çok rahat 2-2 yaptık seriyi. Son maçta ise tarumar olduk.

• Üye
Gs de bone 3 hafta yok..bone olmadan ummc yi yenemezler...wisla maçı da ortada olur..lavender cirit atar pota altında..su an iyice elenme durumuna geldiler..ciddi kayıp...
Ligde de bu surede bjk; ordu dep ve BOTAŞ dep gidiyorlar..1 mağlubiyet çıkarsa ekstradan süper olur...yeterli bu takımlar pota altını kullanmayı bilsinler.

hmetin

• Ziyaretçi
Gs de bone 3 hafta yok..bone olmadan ummc yi yenemezler...wisla maçı da ortada olur..lavender cirit atar pota altında..su an iyice elenme durumuna geldiler..ciddi kayıp...
Ligde de bu surede bjk; ordu dep ve BOTAŞ dep gidiyorlar..1 mağlubiyet çıkarsa ekstradan süper olur...yeterli bu takımlar pota altını kullanmayı bilsinler.
Hocam normalde coktan elenmis olmalıydılar.UMMC duzgun oynarsa kesin yenmesi lazım ama ilk macı bile zor aldılar.Wisla da evinde dagıtmalıydı fark yedi.İnsallah 2 maglubiyet ile bitirirler.Lyttle ile Dubjlevic de ceker gider.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Fiba Gs yi bir üst tura taşıyacak..Wisla maçı bunun örneği..Bir takım deplasmanda 29 sayı ile kazanırda sonra kendi evinde 29 sayı ile aynı skorda maç verirmi .Hadi la
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 01:05:48 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM