Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 159876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: TKBL 21. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe 15.03.2015 [18.30]
« Yanıtla #885 : 15 Mart 2015, 21:22:28 »
Şubeyi kapatacaklar da bizi zihnen buna hazırlıyorlar sanki. Zannetmiyorum ama olsa en iyi yol böyle olurdu.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #886 : 15 Mart 2015, 22:17:22 »
saha avantajını kaybetmek demek şampiyonluğu zora sokmak demek. kalan maçları sallayıp final foura hazırlansınlar daha iyi.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #887 : 15 Mart 2015, 22:33:14 »
Şubeyi kapatacaklar da bizi zihnen buna hazırlıyorlar sanki. Zannetmiyorum ama olsa en iyi yol böyle olurdu.

Bu saatten sonra sanmıyorum.Ama geçen sene 3 Branşın kapatılacağı yani küçüleceği kesindi.hatta dikkat edin sezon sonu takımda bir kaç oyuncu bırakıp çoğu oyuncular yollandı. Sonra ne olduysa apar topar düzensiz transferler yapıldı.onun acısını çekiyoruz.Bu sene Hedef 1 milyon başlatıldığından buyana Futboldada veleyboldada kadınlar basketbolda yapılan yanlışlar üzerinde durulmuyor.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #888 : 15 Mart 2015, 23:35:23 »
su bjk de oynayan eldebrink için forumda cok yorum yapılmıştı. bugun ilk kez izledim gerçekten iyi oyuncuymuş. bizim takımda o ayarda bir oyuncu yok ne yazıkki

Çevrimdışı hathat

• Üye
« Yanıtla #889 : 15 Mart 2015, 23:41:07 »
bazı arkadaşların bir ümidi vardı "gs kalan maçlarında yenilgi alacak" şeklinde

bu beklenti gerçekleşse bile bizim kalan maçların hepsini almamız zor demiştim.

tahminimde yanılmadım ne yazık ki

ligde saha avantajını ve şampiyonluğu büyük oranda kaptırdık gibi
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #890 : 16 Mart 2015, 09:59:59 »
Gs de bu kisa rotasyonu oldugu surece saha avantaji cok sıkıntı olmaz yeter ki biz iyi oynayalım

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #891 : 16 Mart 2015, 10:55:34 »
ses çıkmamasının sebebi bu branş seneye büyük ihtimal küçülecek sanki sabırla sezon sonu bekleniyor.......

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #892 : 16 Mart 2015, 13:31:08 »
Siz hala bu çöp şubeden cidden umutlumusunuz, goygoy mu yapıyorsunuz gençler.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
TKBL 22. Hafta Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank 18.03.2015 [20.00]
« Yanıtla #893 : 16 Mart 2015, 15:39:07 »

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 22.hafta maçında rakip Galatasaray Odeabank;

18 Mart Çarşamba

20:00 Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank   FBTV Canlı

Bir maç eksiği bulunan ve ligde geride kalan 21 haftayı 15 galibiyet, 5 mağlubiyetle tamamlayan Fenerbahçe 35 puanla 3. sırada;

18 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Galatasaray Odeabank ise yine bir maçı eksik olarak 38 puanla 1. sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 66-60 kaybetmiştik.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
2000 yılından beri en fazla maç kaybettiğimiz sezonu yaşıyoruz..Sahamızda kazansak da ilk iki hayal gibi artık...

Çevrimdışı furkan

• Üye
Galatasaray'ı geçebilmemiz için son altı maçın tamamını kazanıp Galatasaray'ın da 6 maçta 3 yenilgi alması gerekecek, bir de ilk maçı 6 sayı farkla kaybettiğimiz için 7 sayı ve üzerinde kazanmamız gerekiyor.

Galatasaray'ın her ne kadar Üniversite, Agü ve bizimle oynayacağı deplasmanları olsa da hepsini birden kaybetmesi çok zor, liderlik kovalamaktan çok rakibin Galatasaray olmasına bakmaksızın N'dour, Cansu, Tuğçe gibi oyunculara çok süre vermek daha yararlı olacak gibi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu maçı almak sahamızda biz size yenilmeyiz imajı vermek için önemli...artik gs ile yari finalde mi krsilacagiz bakalım..agu-gs maçı herhalde rakibimizi belirleyecek.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
kendimizi kaf dağında görürsek,Biz çok büyük takımız,Biz Turnuvalar Takımıyız dersek.Noormall.
Winnicki,Bojovic dururken Angel'i yollarsan normal.
Bir takım Erör veriyorsa sen görmezsen Normal
Zaten senin rotasyonun dar birde elindeki Cansu'yuda,Olcay'ıda ,Ndour'uda,Tuğçey'ide Bençte körertirsen sen Hoca olamazsın.
Obradovic'i dinledim.Biz cuma gece maçyaptık,Cumartesi ögle İstanbul'a geldik Pazar günüde maça çıktık.As oyuncuları dinlendirim dedim Benç agırlıklı rotasyonlu olarak çıktık.Ama öyle duruma geldiki tekrar aslara dönmek zorunda kaldım.12 sayı yiyorlar ve 1 faul bile yapmayı düşünemiyorlar.Bençtekiler konusunda dertli .Winnicki ise zaten dar kadronvar her maçta ufak ufak dakikalar yer versen bir gün bakarsın onlardan biri maçta kurtarırlar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu sene çok ilginç bir takımımız var...bu takim herşeye ragmen şampiyon olur AGU ve gs ye dezavantajimiz olsa bile...gecen seneden daha sert ve karakterli bir takim çünkü...
Ama bu olayda koçun azda olsa katkısı olsa da esas sebep oyuncular...oyun karakterleri öyle...
Tabii esas sebep gs gecen seneki gücünde değil...
Muhtemelen ligi 3. Bitirecegiz ama bir ihtimal 2. Lık sansimiz var...3. Bitirirsek yari finalde gs gelme ihtimali var...
Hangisi daha iyi bilmiyorum ama bu sene gs yi yari finalde saha dezavantajına rağmen almak daha mantıklı..o seride 3 e varan sonuçta..deplasmanda bir galibiyet çıkarmak lazım..bakalım bu sene olacak mi? Tahminin olabilir...
Bu hafta 3 önemli mac var gs-botas ve AGU maçları...3 galibiyet ligi karistirabilir gene..hele üniversite gs ye sürpriz yaparsa tam şenlik olur lig..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Casas, Ndour, Olcay yok.Kısalarda çok ağır basıyoruz.