Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 159653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Taurasi, fowles, Tina, prince, alba, tamika, Augustus ve daha nicelerinin yapamadığını İsfendiyar yaptı. Kendi sahamızda böylesi bir gsye yenildik. Dahası yenilmedik, ezildik. Bu gurur İsfendiyar ve uğruna dunyanın en iyi 3-4 forvetinden birisi Angel'i feda ettigi Winicki'nin. Beğenmediğimiz Cappie ve Angel gider. Yerlerine bojovic ve Zellous gelir. Einstein olsa bu deha karşısında köprüden atardı kendisini. Meger bosuna tarihe geçmiş benim zekam diye...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu "ya herru ya merru" tavırları neyi, nereye götürmede faydalı olacak acaba? Tamam, bir sinirle yazılıyor "kapatın" diye de gerçekten istediğiniz bu mudur ki sürekli dile getiriliyor?

Bu şube için bir revizyon şart. Gerekirse ciddi düşünülüp bir 5 yıllık plan hazırlanmalı ve ona göre hamleler yapılmalı ancak yıllarca yüzümüzü güldürmüş bir şubenin kapatılmasını istemek de mantık dahilinde gelmiyor bana.

Sorumlular şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler...

Umut Güzel kardeşim..

Benim fikrim şu..Bu işi böyle yapacaksanız kapatın..bence Erdenay da böyle hissediyor..

Yani geçen sene öyle bir rezil olduk ki..Akıllanmadılarda ne zaman akıllanacaklar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Zoaaaa yazalım eğlenelim..
Yahu şubenin başındaki ne baksaniza..
O menejer bunu parmağında oynatır..neden bahsediyoruz..
Hala daha o koltukta oturuyorlar utanmadan..
İnsanda biraz gurur olur...
Seneye ciddi reform şart bu şubede..revizyon değil..reform..bastan sona...
İlk defa bir lig sezonunu derbi galibiyetsiz gecirtenlere helal olsun diyelim ne diyelim...ayıp be ayıp..utanmaz reziller..yıllardır hicbir branşta boyle rezillik olmamıştı...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Kadın baskette ligdeki 4 derbiyi de kaybettik.
İ.Ü maçını da sayarsak 5/5...
Duy da inanma.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu "ya herru ya merru" tavırları neyi, nereye götürmede faydalı olacak acaba? Tamam, bir sinirle yazılıyor "kapatın" diye de gerçekten istediğiniz bu mudur ki sürekli dile getiriliyor?

Bu şube için bir revizyon şart. Gerekirse ciddi düşünülüp bir 5 yıllık plan hazırlanmalı ve ona göre hamleler yapılmalı ancak yıllarca yüzümüzü güldürmüş bir şubenin kapatılmasını istemek de mantık dahilinde gelmiyor bana.

Sorumlular şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler...

Valla gecen seneki rezillikten sonra sube zaten pratikte kapatilmis gibi.  Benim kapatilsin dememdeki sebep biraz farkli: keyif aldigim bir sube degil.  Boyle olunca da, onun kapatilip, kaynaklarin diger subelere aktarilmasinda politik bir cikarim var. 

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Biz ki Caferağa'nın kapısında yatardık, bu hallere döndük.

Bu şubenin reforma, revizyona ya da adı her neyse ona uğrayacağı konusunda inancım sıfır. Skordan bağımsız, ne olursa olsun temennim tamamiyle kapatılması.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
bu sene takımın tek umudu angel idi . o da gönderilince sıradandan daha sıradan bir takım olduk. bjk ve gsyw tum macları kaybediyoruz. avrupada final four yapılması bu takımın buyuk şansı gibi duruyor.

yılalrca başarıdan başarıya koşan şubeyi bir çırpıda silip kapatılsın demek yanlış. geçen seneki travmadan sonra bu sene cok daha iyi yatırımlar yapılmaıydı ama sanırım yoneticiler de o şoktan çıkamadılar.

bir sene kaybedilir bir şey olmaz. yeterki seneye dogru hamleler yapılsın. teknik kadronun a dan z ye değiştirilmesi lazım. tina charles tan memnun olmayan yoktur. o kalabilir yanına amya moore alınır, avrupalı için de uzakta aramaya gerek eldebrink ve dublevic alınır. quanitra da sandersmiydi neydi onla değiştirilir olur biter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Gs forumlarında okudukta..

Biz onlarda ne zaman gördük oyuncuların satış yaptıklarını!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Kadın basketbolunun seyir zevkinin düşüklüğü ve buraya yatırılan paranın başka branşlara yatırılmasının daha mantıklı olacağı görüşlerinden bağımsız olarak düşündüğümde yine de şubeyi kapatmamak gerektiğini düşünüyorum.

Burada cezalandırılması gerekenler son iki yıldır bu rezaletlerde payı olanlar, kulübü çiftliğe çevirenlerin hepsini , yöneticisini, menejerini, genç oyuncusunu hepsini göndermek ve yeniden planlamaya gitmek en uygun olanı. Bunun için de daha önceden de söylendiği gibi gerekirse birkaç senenin feda edilmesinde hiç bir sakınca yok.

Öte yandan şube kapatmanın doğru adımları atsanız bile size oynanan oyunlara karşılık veremediğiniz zaman yapılması gereken bir tepki olduğunu düşünüyorum. Örneğin her ne kadar çok sevsem de voleybol şubelerini kapatma taraftarıyım. Elin bankaları nereden geldiği belli olmayan bir ton para akıtıyorlar, üstüne yabancı sınırlamaları, lig statüleri derken bir sürü saçmalıkla uğraşıyoruz. Bu şubeleri kapatıp yerine Fenerbahçe’nin branş oluşturmasını isteyen, huyumuza gideceğini bildiğimiz federasyonlarla ortak çalışma yapsak hem paramızı sokağa atmamış oluruz hem de ülke sporuna gerçekten katkı yapmış oluruz.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Galatasaray mağlubiyetleri,  Fenerbahçe taraftarı için her zaman kabul edilemez olmuştur. Neticede dünkü sonuç ta benim adıma üzüntü verici oldu ama, Erkek  takımları karşısında aldığımız yenilgi gibi kabul edilemez değil. Tek tesellim, Avrupa kulvarında saf dışı bıraktığımız bir haftadan sonra yenildik. Dolayısı ile bu yenilgiyi lig sonunda telafi etme şansımız var. Tabi ne kadar telafi edecek görüntümüz var? Orası tartışılır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #925 : 19 Mart 2015, 13:16:39 »
ah Potanın Kraliçeler'i ne hale geldiniz siz ya...Daha dün gibi aklımda Caferağa günleri, oyunculara yapılan doğumgünü partileri, kraliçe kostümleri vs vs..Zaten başımıza ne geldiyse Caferağa'dan çıktıktan sonra geldi..Sosislisi bile aynı değil bu yeni salonun...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #926 : 19 Mart 2015, 13:21:54 »
Artık bende böyle düşünüyorum..Yaşımız geçiyor oldu 34..

20 senedir taaa 95 senesinden beri (Kİ GS süpürürdü bizi) böyle bir rezil sezon görmedim..

Dediğin gibi Erdenay..

KAPATIN KEPAZE OLMAYIN!

Murat Gs'nin bizi o yıllar süpürmesi normaldi biz yola yeni çıkmıştık...ama bu görüntü tam rezalet..Açıklanamaz...Ya bir düşünün  idman oyuncusu diye alınan Ayşegül'den bile verim alan bir Ekrem Memnun var. bizimki de ne oynattığı belli olmayan bir adam...Yani şubenin şu hali büyük üzüntü benim için...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #927 : 19 Mart 2015, 13:32:47 »
Murat Gs'nin bizi o yıllar süpürmesi normaldi biz yola yeni çıkmıştık...ama bu görüntü tam rezalet..Açıklanamaz...Ya bir düşünün  idman oyuncusu diye alınan Ayşegül'den bile verim alan bir Ekrem Memnun var. bizimki de ne oynattığı belli olmayan bir adam...Yani şubenin şu hali büyük üzüntü benim için...

Abi kendi kendime söz verdim bu forumda bazı şeyleri yazıp hem kendimi hemde forum ahalisini tehlikeye atmak istemiyorum...

Lakin şunu bilin..

Ben Didem Akından zerre hazetmem ama millet Didem akına bakarak büyük resmi kaçırıyor...Didem akın suçludur lakin asıl sorun çok başkadır..

Kısaca diyeceğim şu 2 sene önce Dışarıdan yönetime kim girdiyse o zaat ın payı ondan çok fazla..

Dün takım koça git dedi..Resmen yaptılar bunu. Bu şubede kim ne yaparsa yanına kar kalıyor..Bakın çok şey yazmak istiyorum ama elim değmiyor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #928 : 19 Mart 2015, 14:02:02 »
Abi kendi kendime söz verdim bu forumda bazı şeyleri yazıp hem kendimi hemde forum ahalisini tehlikeye atmak istemiyorum...

Lakin şunu bilin..

Ben Didem Akından zerre hazetmem ama millet Didem akına bakarak büyük resmi kaçırıyor...Didem akın suçludur lakin asıl sorun çok başkadır..

Kısaca diyeceğim şu 2 sene önce Dışarıdan yönetime kim girdiyse o zaat ın payı ondan çok fazla..

Dün takım koça git dedi..Resmen yaptılar bunu. Bu şubede kim ne yaparsa yanına kar kalıyor..Bakın çok şey yazmak istiyorum ama elim değmiyor

Dun takim koca git dediyse, bunu yapabilecek olan kisiler bellidir: kadrodaki, yasi belli bir noktaya gelmis Turk oyuncular.  Hayatta en gicik kaptigim sporcu profilidir.  Bence yonetim vesaire demeden once bu profili ortadan kaldirmak lazim. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #929 : 19 Mart 2015, 14:27:08 »
bu arada büyük yöneticimiz üçüncü periyodun sonunda salondan çıkmış...Yöneticilik anlayışı bu işte..kazanırken poz ver kaybedince çık