Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424578 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Periyot sonu kotu 3 luk yedik..41-39 ondeyiz..artik 3. Periyot biraz sert savunma ile isi bitirmemiz lazim

Çevrimdışı exex

• Üye
Kenan ın smacı olaydı iyiydi ilk yarı. Maç kontrol altında 8-15 arası bir farkla kazanacaz gibi

Pittmanda birini sakatlar bu ligde

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İyiyiz iyi..Maşallah..Çok rahatız.Savunuyoruz en azından bu da bişey.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
40 rib
24 asist ( bogdan 7 - Gou 6 )
10 tıp çalma
13 top kaybı...
 VEysel in 2 tane smacı varki akıllara zarar
Semih oynamaya oynadıkça kendini bulmaya devam ediyor .
takımdaki herkes katkı verdi çok güzel oldu.
rotasyon oldu . kasmadan yormadan güzel bir galibiyet oldu...
24 asist ciddi anlamda çok güzel 78 sayı attık . ikinci yarı kemerleri sıkıp güzel savunma yaptık..
ALlah nazarlardan saklasın

Hakemler çok ama çok kötü yönetim gösterdi..

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Vesely nin bloklarını izleyin kaçırmayın derim

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maçın skoruna aldanmamak lazım, Tanzanya ligi seviyesinde maç oldu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Bu hakemlere play off lar gecmez.hele kadin maclari tam rezellik

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Zeljko Obradovic,  “Bu ay çok fazla ve zorlu maçımız oldu. Barcelona maçıyla başladık ve kaybetmemize rağmen oyuncularımın oyunlarını geliştirdiklerini söyledim. Tek sorunumuz, 40 dakika boyunca aynı konsantrasyonla oynayamıyoruz ve bu da işleri zorlaştırıyor. Bugün de böyle oldu. İlk yarıda çok hücum ribaundu aldılar ve biz de çok top kaybı yaptık. Bizden 10 hücum daha fazla yapma şansı buldular. Verdiğimiz hücum ribaundlarını azaltmamız gerekiyor. Oyuncularım salonda daha fazla vakit geçirmeli; şutlarını geliştirip özgüven kazanabilmek için buna ihtiyaçları var.  İkinci yarıda özellikle savunma açısından daha iyiydik. Rakibin alan savunmasını iyi çözdük ve maçı kazandık.Takımımızdaki iki genç oyuncuyla ilgili konuşmak istiyorum. Kenan ne zaman sahada olsa, takımına katkıda bulunmaya çalışıyor. Savunma açısından oyunu çok iyi anlıyor ve arkadaşlarına yardımcı oluyor. Ama şut kullanmaktan çekiniyor. Bu seviyede oynanan basketbolda korkmadan şut kullanabilmesi gerekiyor. Berk Uğurlu için de aynısı geçerli. Çok akıllı bir oyuncu, çok hızlı ve oyunu anlıyor ama o da şut konusunda kendisini geliştirmeli. Ben antrenör olarak onlar için daha fazla ne yapabilirim? Onlara bu kadar fırsat verdiğim bir ortamda, onların da gelişmelerini bekliyorum. Mesela yarın sabah takıma izin vereceğim ve bu oyuncuların gelip ekstra çalışmaları gerekir. Bunu onların hedefleri ve gelişimleri için konuşuyorum. Genel olarak takımımızda herkes katkı veriyor, kenardan gelen birçok oyuncumdan katkı alıyorum ve bu çok iyi bir şey. Sezon çok uzun ve tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak.

Takımımı tebrik ediyor, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Konuşmamı bir de özel çağrıyla bitirmek istiyorum. Perşembe günü bizim için çok önemli bir Panathinaikos maçı var. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Karşıyaka maçından sonra ligde ilk yarı bitene kadar maç kaybetmeyiz,euroleague'de sadece deplasmanda Barcelona'ya kaybederiz demiştim,halen aynı görüşteyim.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
hocanın berk ve kenan için söyledikleri muazzam.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Kasım ayı sahiden müthiş geçti
Hem Top16yı garantiledik, hem ligde Antep sonrası kayıpsız gittik (arada KSK ve GS yi de yendik)
bu maç için fazla söylenecek birşey yok. Bizim takımın vurup geçmesi, her maçı devrede 20+ ya bağlamasını bekliyorsanız çok beklersiniz. Ligde bu tarz maçları bir iyi çeyrek performansıyla kazanmaya devam ediyoruz

Bizim açımızdan olumlu şeyler:

1. Sayı ve süre dağılımı mükemmele yakın gidiyor
2. skorer vasıflı oyuncular pas kanallarını da iyi kullanıyor. Bugün Bogdan 7 Goudelock 6 asist bence çok iyi rakamlar
3. nihayet tümm oyuncular belli bir seviyeye gelmeye başladı
4. Can'ın süreleri Berk ve Kenan'a kaldı. Bugün ikisi toplam 27 dakika almış ki çok çok iyi
5. 5 numara rotasyonunda Semih, Oğuz ve Zoric'i çok efektif kullandık. Semih 18:55 süre 11 sayı 4r 2 a, Zoric 11 dakika 9 sayı 4 ribaunt, Oğuz 8 dakika 6 sayı 4 ribaunt.

Takımın ana rotasyonu şimdilik şu şekilde

Kenan-Hickman
Bogdan-Gou
Emir
Vesely-Bjelica
Zoric-Semih

Melih ve Oğuz da rotasyonda zaman zaman sorumluluk alabilecek durumda

Berk daha iyi olacak

Serhat ve Can şimdlilik en zayıf halkalar. Can gitti diyorlar, hakkında hayırlısı. Serhat da kendine uygun bir rol bulmalı. Yoksa oynayamaz. Bu formayı kaldıramıyor. Görünen şimdilik o.

Takımla ilgili gelişim noktaları mutlaka var ama Pao maçı sonrası dönemde takım gayet iyi reaksiyon verdi. Şimdi Christmas vaktinin gelmesiyle Aralık ayında biraz form düşüşü olacaktır. Aralık ayında bir EL ve beklenmedik bir lig mağlubiyeti olabilir. Top16 için önemli olan sakatlıksız olarak gidip Top 16 öncesi mümkünse Top 16 dışında kalacak takımlardan ihtiyacımızı görecek bir oyuncu takviyesi olmalı. Bu 1 numara da olabilir, 3 de olur, 4 de olur. Ama bu oyuncu mümkünse tamamlayıcı rolde olmalı, takımda hali hazırda oturmuş olan rol dağılımı sil baştan yapılmamalı. Burada Heurtel'e odaklanmak bizi fazlaca oyalayıp son dakikada ani karar verme durumuna düşürülebilir. Ben Heurtel'i bırakacaklarını sanmıyorum.

En önemlisi takıma da kenar yönetime de güveniyorum. En iyisi olacaktır

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı hkn7

• Üye
Hocanın bu lafları üzerine, Kenan veya Berk olsam, salona yatağımı yastığımı getirir orda yatıp kalkardım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kasım ayı sahiden müthiş geçti
Hem Top16yı garantiledik, hem ligde Antep sonrası kayıpsız gittik (arada KSK ve GS yi de yendik)
bu maç için fazla söylenecek birşey yok. Bizim takımın vurup geçmesi, her maçı devrede 20+ ya bağlamasını bekliyorsanız çok beklersiniz. Ligde bu tarz maçları bir iyi çeyrek performansıyla kazanmaya devam ediyoruz

Bizim açımızdan olumlu şeyler:

1. Sayı ve süre dağılımı mükemmele yakın gidiyor
2. skorer vasıflı oyuncular pas kanallarını da iyi kullanıyor. Bugün Bogdan 7 Goudelock 6 asist bence çok iyi rakamlar
3. nihayet tümm oyuncular belli bir seviyeye gelmeye başladı
4. Can'ın süreleri Berk ve Kenan'a kaldı. Bugün ikisi toplam 27 dakika almış ki çok çok iyi
5. 5 numara rotasyonunda Semih, Oğuz ve Zoric'i çok efektif kullandık. Semih 18:55 süre 11 sayı 4r 2 a, Zoric 11 dakika 9 sayı 4 ribaunt, Oğuz 8 dakika 6 sayı 4 ribaunt.

Takımın ana rotasyonu şimdilik şu şekilde

Kenan-Hickman
Bogdan-Gou
Emir
Vesely-Bjelica
Zoric-Semih

Melih ve Oğuz da rotasyonda zaman zaman sorumluluk alabilecek durumda

Berk daha iyi olacak

Serhat ve Can şimdlilik en zayıf halkalar. Can gitti diyorlar, hakkında hayırlısı. Serhat da kendine uygun bir rol bulmalı. Yoksa oynayamaz. Bu formayı kaldıramıyor. Görünen şimdilik o.

Takımla ilgili gelişim noktaları mutlaka var ama Pao maçı sonrası dönemde takım gayet iyi reaksiyon verdi. Şimdi Christmas vaktinin gelmesiyle Aralık ayında biraz form düşüşü olacaktır. Aralık ayında bir EL ve beklenmedik bir lig mağlubiyeti olabilir. Top16 için önemli olan sakatlıksız olarak gidip Top 16 öncesi mümkünse Top 16 dışında kalacak takımlardan ihtiyacımızı görecek bir oyuncu takviyesi olmalı. Bu 1 numara da olabilir, 3 de olur, 4 de olur. Ama bu oyuncu mümkünse tamamlayıcı rolde olmalı, takımda hali hazırda oturmuş olan rol dağılımı sil baştan yapılmamalı. Burada Heurtel'e odaklanmak bizi fazlaca oyalayıp son dakikada ani karar verme durumuna düşürülebilir. Ben Heurtel'i bırakacaklarını sanmıyorum.

En önemlisi takıma da kenar yönetime de güveniyorum. En iyisi olacaktır

dostum öncelikle sen cidden güzel bir adamsın. ben yüzün güzel hemde fikirlerin güzel . fiziken kötüsün ama onu söyleyeyim :)
bold yaptığım ve rakam boyutunu yükselttiğim cümlede aynı şeyleri düşünüyoruz..
top 16 ya kadar 1 ay daha süre var ve takım biraz daha oturmuş istenilen sistem daha bi oturmuş olacaktır diye düşünüyorum.
eksikler var mı evet var hatalarda var ki olacaktır bu mutlaka. yanlış kötü yaptığımız durumlarda var
ama genel olarak iyi yaptıklarımız çok daha fazla.

ben şahsen resime bakınca kendimce bir kısa takviyesine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. SEmih VEysel ve Bjelica formunu düşününce ( zoriç ve oğuz da yedekten maçına göre katkı veriyorlar ) bir kısa takviyesi kağıt üzerinde iyi durur gibi duruyor. bu oyun sistemini alt üst etmeyecek bir pg olursa benim için tadından yenmez ama şu anda o modda birisi yok .

geçenlerde @tecessus ile sohbet ettik. 3 sene önce ara dönemde yaptığımız Saras gibi bir hamle bu takıma çok ama çok gömlek atlatır. bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama gelecek isim rol çalmamalı. o yüzden kendisini beğenmeme rağmen Huertel'e sıcak bakmıyorum. yanlış anlaşılmasın savunma sıkıntısı ve fiziki sorunlarına rağmen yetenekli bir pg kendisi. ama işte bahsettiğim gelip rol çalmadan bize o katkıyı verebilecek mi _? önemli olan takımın kimyasını bozmamalı. sonuçta iyi kötü bir kimya ve bir takım var ortada. artık parkede bir takım olduğunu çok net görebiliyoruz.

çok uzattım.. Zizis i çok isterim rol çalmaz tamamlayıcı olarak gelir organize olmakta zorlandığımız dakikalarda yardımcı olur
Yunan kanı taşıması çok önemli :) iyi savunmacıdır tecrübeli ve fiziken de iyi bir oyuncu. ama Kazan takımından onu almak çok ama çok zor
tamamen sallıyorum NBA den 6 aylığına Prigioni gelse çok ama çok güzel olur. bunun da olmayacağını biliyorum.
o yüzden Bogdan da artık oyun kurma görevini iyice üstlenmiş ve hakkını veriyor iken , Ricky bal dudak kendine yavaş yavaş geliyorken,KEnan ve Berk rotasyona da daha fazla giriyor iken savunması iyi ceza şutu atacak ve hatta transition hucuma katkı verecek ( Kİnsey) tarzı bir 3 numara almak bize ciddi yarar sağlar gibi geliyor. savunma direncimizi artırır. tempo konusunda iyidir. ceza şutu da vardır. sakat olmamak şartı ile kinsey bu takıma uyabilir diye düşünüyorum . ismi öylesine attım ortaya . bahsettiğim o profilde bir isim bize çok iyi olur gibi. Ne kadar çok transition hucum yaptığımız dakikaları artırabilirsek o kadar etkinliğimiz artar ve çok daha etkili bir takım oluruz.

transfer yapılmazsa da benim Obradoviç'e sevgim saygım ve desteğim sonsuz. bizler kötü gün taraftarıyız. iyi günde herkes destekler önemli olan ihtiyacı olunca onu takımı desteklemek.

sonuçta bizim takımdan bir cacık olmaz :)

« Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 22:06:10 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
dostum öncelikle sen cidden güzel bir adamsın. ben yüzün güzel hemde fikirlerin güzel . fiziken kötüsün ama onu söyleyeyim :)
bold yaptığım ve rakam boyutunu yükselttiğim cümlede aynı şeyleri düşünüyoruz..
top 16 ya kadar 1 ay daha süre var ve takım biraz daha oturmuş istenilen sistem daha bi oturmuş olacaktır diye düşünüyorum.
eksikler var mı evet var hatalarda var ki olacaktır bu mutlaka. yanlış kötü yaptığımız durumlarda var
ama genel olarak iyi yaptıklarımız çok daha fazla.

ben şahsen resime bakınca kendimce bir kısa takviyesine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. SEmih VEysel ve Bjelica formunu düşününce ( zoriç ve oğuz da yedekten maçına göre katkı veriyorlar ) bir kısa takviyesi kağıt üzerinde iyi durur gibi duruyor. bu oyun sistemini alt üst etmeyecek bir pg olursa benim için tadından yenmez ama şu anda o modda birisi yok .

geçenlerde @tecessus ile sohbet ettik. 3 sene önce ara dönemde yaptığımız Saras gibi bir hamle bu takıma çok ama çok gömlek atlatır. bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama gelecek isim rol çalmamalı. o yüzden kendisini beğenmeme rağmen Huertel'e sıcak bakmıyorum. yanlış anlaşılmasın savunma sıkıntısı ve fiziki sorunlarına rağmen yetenekli bir pg kendisi. ama işte bahsettiğim gelip rol çalmadan bize o katkıyı verebilecek mi _? önemli olan takımın kimyasını bozmamalı. sonuçta iyi kötü bir kimya ve bir takım var ortada. artık parkede bir takım olduğunu çok net görebiliyoruz.

çok uzattım.. Zizis i çok isterim rol çalmaz tamamlayıcı olarak gelir organize olmakta zorlandığımız dakikalarda yardımcı olur
Yunan kanı taşıması çok önemli :) iyi savunmacıdır tecrübeli ve fiziken de iyi bir oyuncu. ama Kazan takımından onu almak çok ama çok zor
tamamen sallıyorum NBA den 6 aylığına Prigioni gelse çok ama çok güzel olur. bunun da olmayacağını biliyorum.
o yüzden Bogdan da artık oyun kurma görevini iyice üstlenmiş ve hakkını veriyor iken , Ricky bal dudak kendine yavaş yavaş geliyorken,KEnan ve Berk rotasyona da daha fazla giriyor iken savunması iyi ceza şutu atacak ve hatta transition hucuma katkı verecek ( Kİnsey) tarzı bir 3 numara almak bize ciddi yarar sağlar gibi geliyor. savunma direncimizi artırır. tempo konusunda iyidir. ceza şutu da vardır. sakat olmamak şartı ile kinsey bu takıma uyabilir diye düşünüyorum . ismi öylesine attım ortaya . bahsettiğim o profilde bir isim bize çok iyi olur gibi.

transfer yapılmazsa da benim Obradoviç'e sevgim saygım ve desteğim sonsuz. bizler kötü gün taraftarıyız. iyi günde herkes destekler önemli olan ihtiyacı olunca onu takımı desteklemek.

sonuçta bizim takımdan bir cacık olmaz :)

Ne kadar çok transition hucum yaptığımız dakikaları artırabilirsek o kadar etkinliğimiz artar ve çok daha etkili bir takım oluruz.

öncelikle twitterda yazdığım gibi: Şişman senin babandır, bi sonraki forumu düzgün fizikli adamlardan kurarsın :)))))))))))

3 yıl önceki Saras transferi piyangodur. Öyle bir isim o şartlarda kolay kolay bulunmaz.

hatırlarsan sezon başında sana 3 numara lazım demiştim, o zaman bana "sen ne anlarsın, ben 7 yaşından beri basketbol izliyorum" demiştin. Nihayet dediğime geldin! Bana sorarsan iki isim veririm ancak

Edit: Kyle Kuric 3-4 oynamaz der @kuga ben de düzeltirim
1 numara Quino Colom(Bilbao)

Tabii ben halen daha Heurtel'i alamayacağımızı düşünüyorum. O yüzden yazmadım
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 23:07:30 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Macta ilk yari sonunda yedigimiz sayi ikinci yaridaki agresif oyunun anahtariydi artık zoc icerde ne söyledi ne yaptıysa :) Kenan her ay bir özelliğini one çıkarıyor çalışiyor bunu yıla da yayarsa  bu yıl savunma da  onumuzdeki yil sut ağırlıklı geliştirirse 4 yılda komple büyük bir oyuncu olur bu tamamen kendi elinde.