Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424759 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bjlica'nın doğrandığı pozisyonda bile "eh işte, hık, mık, ağır olmuş" diyen Can Sonat, fark 4 sayıya inmişken Uşak'lılardan çıktığı halde Emir'den çıktı diye hakemlerin Uşak'a verdiği ve 3 saniyede basket yediğimiz pozisyonun tekrarına tek kelime etmeyerek bir kere daha ve bu sefer yüzde yüz katiyetle Fenerbahçe haini olduğunu ispatlamıştır. Bir insanın hasbelkader Fenerbahçe forması giymesi onun Fenerbahçe haini olmasına engel değil. Lig Tv tahammül sınırlarını zorluyor. Can Sonat denilen o mahlûkun twiterı vs varsa yüklenilsin derim. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Süre top elindeyken biten oyuncunun 1-2 sn sonra atış kullandığı halde sayının iptal edilmeyip verildiğini birtek ben mi gördüm, yoksa ben hayal mi gördüm.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Ligtv'deki bu tavır 2 yıldır devam ediyor, maç boyunca Uşak kazanmak için şöyle yapmalı böyle yapmalı, maç bitimindeki röportajlarda tarih yazdılar vs gibi söylemler. Yabancı takım muamelesi yapılıyor resmen bize her maç. Uşak'ın her hareketine oo'lar auu'lar falan, hakikaten çok değişik bir durum var. Aynı şekilde yorumcuları da. İsmet Badem'i söylemeye gerek yok, Hurşit Baytok denen bir adam var, resmen şaka gibi. Bu kadar aleni bir durumu da tesadüfle açıklayamıyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bjlica'nın doğrandığı pozisyonda bile "eh işte, hık, mık, ağır olmuş" diyen Can Sonat, fark 4 sayıya inmişken Uşak'lılardan çıktığı halde Emir'den çıktı diye hakemlerin Uşak'a verdiği ve 3 saniyede basket yediğimiz pozisyonun tekrarına tek kelime etmeyerek bir kere daha ve bu sefer yüzde yüz katiyetle Fenerbahçe haini olduğunu ispatlamıştır. Bir insanın hasbelkader Fenerbahçe forması giymesi onun Fenerbahçe haini olmasına engel değil. Lig Tv tahammül sınırlarını zorluyor. Can Sonat denilen o mahlûkun twiterı vs varsa yüklenilsin derim.
Aynen katiliyorum..sözde FB liyim diye gecinip zamanında yediği ekmeğe ihanet edenler bunlar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
TBL 10. Hafta Maçı, 14.12.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1084 : 07 Aralık 2014, 21:54:48 »
Tekrardan seri yapmak lazım.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Guard bölgesindeki çok açık eksiğimize rağmen Türkiyenin en iyi takımına aşırı motive olmuş takımın üstüne bal paçalarından akan 3'lük atışlarınıda eklenince galibiyeti normal kaldı.
Birde maç saati çok erkendi utanmasalar sabah namazını müteakip oynatacaklardı herhalde.
Bu 3'lük atışlardan birtanesinde süre dolmuştu, ama benim en çok takıldığım Bjelica'ya yapılan çok sert faulde normalmiş gibi davranılması ! Yüreğim ağzıma geldi Bjelica'nın pozisyonunda belini tuttu eyvah dedim. Ha bugün kimse motive değildi ayrı konu bu tarz maçlar olacak ligde sakatlık olmasın sağlık olsun ama un var, şeker var, yağ var, ocağı yakıp ateşi harlamak için çakmak lazım umarım gönlümüzce bir guard buluruz. Ligde bir şekilde gider ama Top16 ve sonrasında canımız yanar.

Çevrimiçi Murat

• Üye
Ynt: TBL 10. Hafta Maçı, 14.12.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1086 : 07 Aralık 2014, 22:22:05 »
Panaya ne yaptıysak onu yapar, vurur geçeriz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: TBL 10. Hafta Maçı, 14.12.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1087 : 07 Aralık 2014, 23:00:59 »
Rowland oynamayacak diye duydum Banvit bizi + 20 ye bağlar .
Row olsaydı + 30 olurdu ...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

deli etti beni hic adetim olmamasına ragmen sesi kıstım usak soyle yapmalı boyle oynamali sanki gavur takimi var aksam gs maçında ise tam tersi melih ile germen gs şöyle oynamali boyle oynamali yarin murathanoglu sukran bademin programi var o esnada twitterdan yuklenmek lazim boyle rezalet olmaz.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bu basket dergisi denen olusum Fenerbahçe galibiyetlerinde hemen alta atarken olumsuz konularda hep mansette tutuyor nedir bunların bilinc alti merak ediyorum?

Çevrimdışı hkn7

• Üye
Bu basket dergisi denen olusum Fenerbahçe galibiyetlerinde hemen alta atarken olumsuz konularda hep mansette tutuyor nedir bunların bilinc alti merak ediyorum?
Basket dergisi ve basketfaul özellikle Fersu Deniz adlı yazar. Sürekli bize giydiriyorlar, Efes kaybedince çok normal olur böyle kazalar yazmış bugünkü yazısında biz kaybedince bu kadronun kaybetme lüxü yok Pana'yı yendiler ama bu hataları örtmedi hala çok kötüler fln yazmış. Çıldırtıyorlar resmen sanki her maçı kazanabilriz resmen tetikçiler. Basının çoğu zaten bize düşman oldukları için Efes ve Ivkoviç aşıkları. Bu kadar yanlı yorumları görünce hele yenilelimde şunları bir eleştireyim diyen insanları görünce deli olamamk elde değil.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
taraftarca sıkıntımız olan hazımsızlık, kulüp tvsinde de var, kaybettiğimiz maçların tekrarını araki bulasın
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı denizz19

• Üye
Böyle yenilgiler olur, şu an için abartmaya gerek yok çünkü pana maçı gibi maçlar oynayan takımlar ertesi maç genelde sıkıntı yaşar, biz de yaşadık.

Olur öyle şeyler :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Türk basketbol camiası genelde kapalı kutudur,herkes birbirini tanır eder.Basın-Oyuncu-Antrenör ilişkileri futbola göre çok yakındır.Ergin Ataman yıllardır buralarda belli ağırlığı var malum üstüne bir de milli takım koçu oldu,lobisini yaptırıyordur belli yerler üzerinde.Yayıncı kuruluşta çalışanlar da tam Ergin Atamana çanak tutacak tipte "yerlimizi koruyalım,bizden olana sahip çıkalım,aman fazla laf söz olmasın" kişiler.Çok eleştirilen İhsan Bayülken kadar değiller.Ha bu saydığım güruhun İvkovic-Doğuş olayında sus pus olması da ayrı ironi.Benzer olay Obranın başına gelse şu an hala konuşulurdu o olay eminim.

Bir başka grup var,kulüpten Obradovic-Gherardini sonrası maması kesilen,haber alamayan kişiler,şubeye el uzatamayanlar,olay çeviremeyenler.Bunlar da kendileri ya da medyadaki arkadaşlarıyla ortamı bulandırıyorlar.Bunlar daha kötü çünkü bunlar Fenerbahçeli.

Efes aşıkları da bu basketbol camiasındaki içli dışlı olmanın ve eskiden gelen sempatinin sonucu.Efesin bizim kadar parası var,bizim kadar bütçesi var,İvkovic bütçeyi gayet kötü kullanmış sene başında doğru düzgün eleştiri yoktu.Yaa ivkovic işte halleder nolacak deniyordu.Ötekisi de ee Obra denmiyordu.İvkovic de Aggelou sayesinde ortamı gayet tanıma,teşhis koyma fırsatı bulmuştu 6 ay önceden.Süre bahenesi de olamazdı.Ama bunları dillendiren yoktu.Çok klişe ama rating getiren biziz ondan herhalde olabildiğince olumsuz laflar etme durumu var.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Mağlubiyet istemezdik tabi ama ayakların yere basması açısından da hayırlı mağlubiyet olarak görülebilir. Olur arada böyle mağlubiyetler, olacaktır da...Maçta sonra twitter bir anda yangın yerine döndü. Şu maç için bile neler neler yazılıyor aklım almıyor.

Barcelona da bugün Cajasol Sevilla'ya yenilmiş. Onların taraftarlarının bu kadar tepki verdiğini hiç sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 03:17:37 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic