Bzm taraftarı şubeyi oyuncuları anlamak mümkün değil..
Bir galibiyetle eurolig şampiyonu, bir mağlubiyetle hemen kelle isteyen başka bir taraftar topluluğu yoktur herhalde, twitterı okuyorum sabah sabah sinirlerim bozuldu Obra istifa twitleri uçuşuyor heryerde, ayıptır ya, siz kimsiniz ki Obra'nın istifasını istiyorsunuz. Obradoviç eleştirlmez demiyorum tabiki ama eleştirinnde bir dozajı var. Sanki biz hersene F4 yapıyoruz süper bir yapılanmamız varda Obra geldi herşeyi bozdu gibi bir hava var. Şu kulubun başına gelen en güzel şey Obradoviç'tir (ikincisi de Gherardini'dir)
Oyuncuları hele Türk oyuncuları hiç anlamıyorum, tek işleri günde 2 kere idmana gelip burdaki birçok kişinin rüyasında göremeyeceği paraları kazanıpta hala isteksiz olmak hiç anlaşılır değil. Yok neymiş Obra kızdığı için yazık bzmkilerin morali bozuluyormuşta oynamıyorlarmış. Askeri maaşla günde 12 saat hamallık yapan adam şefi müdürü ona kızdığında ağlayıp ben küstüm oynamıyorum diyemiyorsa yılda 1 trilyon kazanan adamların küsmeye hakkı yok, hele onlara bağıran adam Halil Üner değil Obra ise hiçbir şey demeye hakları yok , kafasını eğcek dinlicek ders alcak. (Halil Üner'i de twiterda çok lafı geçti diye koyuyorum, Halil Üner ile Obra'yı kıyaslayan akıl fakiri insanlar bile var malesef)
Benim öyle şubeyle fln alakam yok , sıradan bir taraftar ve basketbolseverim ama iddaları okuyunca, hiçbirşey yapmayan adamların para muslukları kesildiği diye koça ve ekibine saldırmaları inanılır gibi değil. Bu bir şeklde izin vermemeliyiz.
Maç hakkında da çok kötü oynadık ve kaybettik, olay bundan ibarettir.