Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 440184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Millet olarak calısmasyı sevmeyiz,yatmayı severiz.Onun icin bir acıdan yerlileri anlarsın da FB SK desin ve kocun halil Uner vs degil hadi onları sallamıyorsun,Obradovic gibi Avrupa'nın uzak ara en iyisini de kaale almayan sporcu topluluguna ne demeli ne yapmalı bilmiyorum.
O zaman cozum belli dar rotasyonda olsa 10 tane Bjelica,Bogdanovic ile oynayacaksın.Kalan 4-5 kisi de hem maliyeti fazla olmayan hem de daha sımarmamıs ve paraya doymamıs,icinde amator ruh olan genclerle 14 kisi cıkacaksın.Obradovic'in hataları,yanlıs transferleri vs baska Obradovic gibi bir kocu bile dikkate almayıp,bakalım ne yapacaklar dediginde uc donum bostan yan gel yat Osman modu baska, senede 2-3m avro alacaksın.Tek yaptıgın top oynamak olacak.Ama onu bile ciddiye almayacaksın,is olarak gormeyeceksin.Obradovic 10 sene kaldı ama mantalite degismedi ya da Obradovic gitti yine yatmaya devam ettin.Kaybeden her zaman klup kahrolan hep taraftar, karlı cıkan ise klupte gorev alan idareci,menejer ve sporcu olacak.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Maçın kırılma noktası

Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Hakem o kadar net calıyor ki ben burda veselynin masum oldugunu düşünmüyorum acıkcası.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Bu Oğuz Karakaş'ın bir resmi var mı, tanıyalım da ,bir yerde görürsek kendisine sevgimizi babasına saygımızı sunarız.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Bu soğukta, hasta hasta, saatin geç olması dolayısıyla çıkışta doğru dürüst vesait olmadığını bile bile (bu lig maçlarının çoğunda minibüslerde stad önünden sefer atmıyor nedense) iyi bir performans göstermemizi umduğum için karşıdan maça geldim. Takımın özellikle savunmadaki bu vurdumduymazlığı ve boşvermişliği oldukça canımı sıktı. Allahtan forumda bu sefer kimse 'ne yüzdeli attılar be', 'her attıkları girdi' gibi kaç sezondur dillere plesenk olan (sanki çoğu boş olan atışların girmesi mucizeymiş gibi) lafları kullanmamış. Eleştirecek tonlarca şey var, forumdaki arkadaşlar çoğunu yazmış, fazla söze gerek yok. Sadece atarak kazanılacağını düşünen bir oyun yapısı hiç yakışmadı bugün. Umarım çok geç olmadan kazanmak için takım olarak 'savunma' denilen şeyin önemini kavrarız.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 14:31:31 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Aptal Bahaneler Sayarlar

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Darüşşafaka Doğuş yenilgisinden sonra oyuncularına sert ifadelerle yüklendi.

"Anahtar oyuncular oynamadığında sıkıntı yaşıyoruz" diyen Obradovic,  "Zaten kenardan da katkı çok az. Anlayamadığım çok şey var takımda. THY Euroleague'de oynayan takımlar her zaman ligde sorun yaşar evet ama daha büyük problemler var" dedi.

HERKES OYNAMAK İSTİYOR AMA HİÇBİR ŞEY YOK
Bjelica'yı CSKA maçında 44 dakika oynattığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı,  "İki gün sonra bugün de 34 dakika. Neden? Çünkü onsuz oynamamız zor, alternatif yok. Herkes "oynamak" istiyor. Ama sahada hiçbir şey yok... Başkasını sokuyorum, yine hüsran. İki gün önce maçtan sonraki sabahı boş bıraktım" ifadelerini kullandı.

POLİS GİBİ DAVRANIP...
"Hayatımda ilk defa kimsenin gelip çalışmadığını gördüm" diyen Obradovic, "Hiç kimse!... Sorsanız aptal bahaneler sayarlar. CSKA maçında oynayıp yorulanlardan bahsetmiyorum. Onlar da çalışmadı ama oynamayanları hiç anlamıyorum. Kimse gelmedi. İyi oyuncu olacakmış gibi davranıyorlar. Polis gibi davranıp yarın sabah herkes gelecek demem lazım.. Çünkü sıradan bahaneleri var. Sabah 10'da şuradaydım, buradaydım vs vs..." diye konuştu.

KİMSE GELİP ÇALIŞMIYOR
"Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyiz, zirvedeyiz" ifadelerini kullanan Obradovic, "Ama en kötü istatistikler de bizde. Serbest atışlar, 3 sayı yüzdesi. Bu utançtır. Ve bunun çözümü nedir? Çalışmak. Ama kimse gelip çalışmıyor. Hep bahane buluyorlar" dedi.
Okurken nerdeyse ben utandım...
Malesef ülke olarak iş ahlakımız bu kadar. 6 aydır yurtdışındayım, bir ingilizle çalışıyorum ve farkı çok net görüyorum (şu and bu yorumu yazıyor olmam bile ayrı bir konu malesef).

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Dün akşam gözüme takılan küçük görünen ama aslında oldukça büyük bir ayrıntıyı aktarmak istiyorum.

Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda hakem lehimize faul çaldı. Hakemin faul düdüğü ile  topu kapan Lucas, driplinglerle giderek koç Obradoviç'e tosladı. (Bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum). Obradoviç, evinde ve taraftarı önünde maçı kaybetmiş bir koçun göstereceği agresif tavır yerine, gülümseyerek Lucas'ın sırtını sıvazladı. Şayet koç orada Lucas'a agresif bir tavır sergilese idi, zaten patlama noktasında olan taraftarın Lucas'a ciddi protestoları olacak, belki de istenmeyen olaylar yaşanacaktı. Ama Obradoviç, kültürü  ve tecrübesi ile bu sevimsiz olayı kimsenin dikkatini çekmeden halletti.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 09:01:35 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
her türlü durumda sakinliğimi korumaya çalışarak takım hakkında öyle yorum yapıyorum genelde ancak dün yaşananlar tam bir facia. Nereden tutsan elinde kalıyor, nerden başlasam onu bile bilemedim. Her ne şartta olursa olsun 95 sayı yemek bize yakışmadı!

Maalesef CSKA ve Efes maçları öncesi yakaladığımız galibiyet serisi takımda rehavete yol açmış, çünkü savunmadaki boşvermişliğin, ciddiyetsizliğin başka bir açıklaması olamaz. Oyuncular hakkında söylenecek her şeyi koç söylemiş zaten. Adam sezon başından beri çalışın diyor, halen daha antrenmana gelmiyor geleceğin yıldızları(!).

Bu forumu takip eden herkes bilir, her oyuncunun ve koçun daima arkasında olduk ancak dünkü maç itibariyle oyuncuların böyle gamsız bir görüntüyle kendi sahamızda 95 sayı yiyip, mağlup olmamamıza sebep olmalarının izahati yok. Koçun da hataları elbet var ancak oyunculara çalışmayın, sahada savaşmayın falan demiyordur herhalde! Koskoca maçı doğru düzgün 1 tek savunma yapmadan bitirdik, oraya maçı izlemeye gelenlere yazık günah.

Bence bütün oyuncuların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri lazım, koçun bu kadar ısrarına rağmen çalışmayıp üstüne süre vermiyor zaten diye salmaya hakları var mı?
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 09:48:49 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
savunmayi oyuncular yapiyor.obradovic taktigi ciziyor duzenleri soyluyor ama bunu oyuncular yapmiyorsa bunun sorumlusunu obradovic demek ne kadar mantikli.

tabi ki obradovicin belli bir duzeye kadar etkisi var ama parkedeki oyuncular gram bir varlik göstermiyorsa burda obradovicin yapabileceğide bellidir.

oyuncularin bu koyvermislikleridir sorun.oyuncular demek ki bir yerden bir ozguven aliyorlar ki yapmiyorlar.sorun budur bence.

taktigi cizen adam obradovic olabilir ama uygulamasi gereken uygulamiyorsa sorunu ben oyuncularda ararim biraz da.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
...

Maalesef CSKA ve Efes maçları öncesi yakaladığımız galibiyet serisi takımda rehavete yol açmış, ...

Gerçekten dün akşam sizi oldukça kötü etkilemiş :)

Düzeltme: Pardon, ben yanlış anlamışım. Dün gece beni daha çok etkilemiş demek ki. Bir an için Cska ve Efes maçlarında galip geldiğimizi söylediğinizi zannettim. :)
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 10:06:08 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Aptal Bahaneler Sayarlar

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Darüşşafaka Doğuş yenilgisinden sonra oyuncularına sert ifadelerle yüklendi.

"Anahtar oyuncular oynamadığında sıkıntı yaşıyoruz" diyen Obradovic,  "Zaten kenardan da katkı çok az. Anlayamadığım çok şey var takımda. THY Euroleague'de oynayan takımlar her zaman ligde sorun yaşar evet ama daha büyük problemler var" dedi.

HERKES OYNAMAK İSTİYOR AMA HİÇBİR ŞEY YOK
Bjelica'yı CSKA maçında 44 dakika oynattığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı,  "İki gün sonra bugün de 34 dakika. Neden? Çünkü onsuz oynamamız zor, alternatif yok. Herkes "oynamak" istiyor. Ama sahada hiçbir şey yok... Başkasını sokuyorum, yine hüsran. İki gün önce maçtan sonraki sabahı boş bıraktım" ifadelerini kullandı.

POLİS GİBİ DAVRANIP...
"Hayatımda ilk defa kimsenin gelip çalışmadığını gördüm" diyen Obradovic, "Hiç kimse!... Sorsanız aptal bahaneler sayarlar. CSKA maçında oynayıp yorulanlardan bahsetmiyorum. Onlar da çalışmadı ama oynamayanları hiç anlamıyorum. Kimse gelmedi. İyi oyuncu olacakmış gibi davranıyorlar. Polis gibi davranıp yarın sabah herkes gelecek demem lazım.. Çünkü sıradan bahaneleri var. Sabah 10'da şuradaydım, buradaydım vs vs..." diye konuştu.

KİMSE GELİP ÇALIŞMIYOR
"Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyiz, zirvedeyiz" ifadelerini kullanan Obradovic, "Ama en kötü istatistikler de bizde. Serbest atışlar, 3 sayı yüzdesi. Bu utançtır. Ve bunun çözümü nedir? Çalışmak. Ama kimse gelip çalışmıyor. Hep bahane buluyorlar" dedi.

videosu:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/obradovic-sinir-kupu

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
Bzm taraftarı şubeyi oyuncuları anlamak mümkün değil..

Bir galibiyetle eurolig şampiyonu, bir mağlubiyetle hemen kelle isteyen başka bir taraftar topluluğu yoktur herhalde, twitterı okuyorum sabah sabah sinirlerim bozuldu Obra istifa twitleri uçuşuyor heryerde, ayıptır ya, siz kimsiniz ki Obra'nın istifasını istiyorsunuz. Obradoviç eleştirlmez demiyorum tabiki ama eleştirinnde bir dozajı var. Sanki biz hersene F4 yapıyoruz süper bir yapılanmamız varda Obra geldi herşeyi bozdu gibi bir hava var. Şu kulubun başına gelen en güzel şey Obradoviç'tir (ikincisi de Gherardini'dir)

Oyuncuları hele Türk oyuncuları hiç anlamıyorum, tek işleri günde 2 kere idmana gelip burdaki birçok kişinin rüyasında göremeyeceği paraları kazanıpta hala isteksiz olmak hiç anlaşılır değil. Yok neymiş Obra kızdığı için yazık bzmkilerin morali bozuluyormuşta oynamıyorlarmış. Askeri maaşla günde 12 saat hamallık yapan adam şefi müdürü ona kızdığında ağlayıp ben küstüm oynamıyorum diyemiyorsa yılda 1 trilyon kazanan adamların küsmeye hakkı yok, hele onlara bağıran adam Halil Üner değil Obra ise hiçbir şey demeye hakları yok , kafasını eğcek dinlicek ders alcak. (Halil Üner'i de twiterda çok lafı geçti diye koyuyorum, Halil Üner ile Obra'yı kıyaslayan akıl fakiri insanlar bile var malesef)

Benim öyle şubeyle fln alakam yok , sıradan bir taraftar ve basketbolseverim ama iddaları okuyunca, hiçbirşey yapmayan adamların para muslukları kesildiği diye koça ve ekibine saldırmaları inanılır gibi değil. Bu bir şeklde izin vermemeliyiz.

Maç hakkında da çok kötü oynadık ve kaybettik, olay bundan ibarettir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçı izlemedim o yüzden ne desem boş olur.
ama 3 tane hedef maçı kaybettik bu bizim açımızdan hiç hoş değil.
CSka maçını ayrı tutuyorum , çok iyi savunma yapıp çok iyi oynadığımız ama basit hatalar ile maçı kaybettiğimiz bir oyun oldu
Efes ve Daçka maçlarındaki savunma performansını çok ama çok kötü bize yakışmadı..Galibiyetlerde olduğu gibi mağlubiyetlerde de bütün sorumluluk Obra reistedir. Sorun var diyorsa çözecektir çözmek zorundadır. Bjelica'sız da oynamanın bir formülünü bulmak zorunda ,
aslında iyi durumdayız ama sadece çok kötü sert 3 tane maç oynadık ve kaybettik , yoksa çok zorlu euroleague ilk grupları iyi oyunlar ile 8-2 ile bitirdik.
yangın yerine dökmeye gerek yok ama Harun dostuma katılıyorum DAçka dan 96 sayı yemesin bu takım ....

dün twitterda yoktum sabah uyandım baktım , taraftarın bizlerin yenilgiye tepki vermesi kadar doğal birşey olamaz, bazılarımızın tepkisi sakin olur bazılarımızın sert olur bunların hepsine eyvallah ama
daha geçen seneye kadar yaklaşık 10 sene kadar bu şubede direktörlük yapmış bir insanın oğlunun twitterda Obradoviç'e ( bu obra olmaz cem olur serkan olur hiç önemli değil Fenerbahçe Ülker hocasından bahsediyorum ) edilen küfürlü tweetleri arsızca utanmadan RT yapabiliyorsa vallahi billahi helal olsun.. çivisi çıkmış derler ya bu düzenin cidden ayıptır. yenilebiliriz kötü sonuçlarda alınabilir ama biraz gururlu onurlu hareket etmek gerekir. Obradoviç gider başkası gelir Önemli olan Fenerbahçe'dir . ama zamanında bu kulüpten dünyaca paralar kazanmış ekmek yemiş insanların böyle hareket etmesi çok üzücü..
rualtun sağolsun muazzam hareketler ile herşeyi açıklığa kavuşturmuş , cidden ayıptır utandım.
Fenerbahçe'yi kullanıp rant elde etmeye çalışan kim varsa isim önemsiz Allah Belasını versin...

Ayağa kalkacak bu takım inanıyorum....

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Hoca yerden göğe kadar haklı da, madem çalışmıyorlar o zaman antrenman sayısını ve sürelerini arttır.
Yine olmadı, bu formanın ve bu hocanın değerini bilmeyenleri kapının önüne koy.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hakem o kadar net calıyor ki ben burda veselynin masum oldugunu düşünmüyorum acıkcası.

Bence de.  Yukarida bir yorum atmistim:

"Vesely, bloktan sonra rencide edici bicimde bagirdi.  38.3.1'e gore teknik faul verebilir o pozisyonda."