Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434162 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bogdanovic oyun kurmada iyi bir goruntu cizemedi su ana kadar.   

Çevrimdışı Besim

• Üye
Emir'den arka arkaya 3 tane ucluk gelince farki 10'a cikardik.  Emir her mac asgari bu kadar katki yapmasi gerekiyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bogdan, cok guzel pozisyon aldi.  Bu yondeki sezgisi cok kuvvetli. 

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
kenan sanki gerilemiş gibi. sene başındaki coşkusu ve güveni yok

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Uzun süre sahada kalan yerli beşi beğendiğimi söyleyebilirim. Umarım EL'de de katkı vermeye devam ederler.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Takım gayet güzel rotasyon yaparak maçı geçirdi..İyidir kazandıkta..Ohh MİS..

Şimdi Laboral deplasmanınıda alırsak şahane
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takımı genel olarak beğendim iyi reaksiyon verdiler rol değişiklikleri konuşulmuş uygulama olarakta gayet başarılıydı tek sıkıldığım nokta savunma daha konsantre daha agresif olmalıyız bu maç obra herkesten yapabildiğinin en iyisini görmek istedi bu savunma ilerisi için yetmez laborale yetmeyedebilir işte buradaki sıkıntıyı giderirsek(hickmanın savunmaya olan katkısını) yolumuz çok açık birde kenan bu kadar geriye gitmemeli daha hazır tutmalıydı kendini
açıkçası takımımla gurur duyuyorum savunmayı 1 tık daha yukarı çıkarırsak en azından konsantrasyonunu herkesi öttürmeye devam ederiz tebrikler takıma
laboral maçı kırılma maçı o maçı ne yapıp ne edip almalıyız o maçı almak demek sezonun geri kalanı için tekrar müthiş bir özgüven kazanmak demek

Çevrimdışı exex

• Üye
takımı genel olarak beğendim iyi reaksiyon verdiler rol değişiklikleri konuşulmuş uygulama olarakta gayet başarılıydı tek sıkıldığım nokta savunma daha konsantre daha agresif olmalıyız bu maç obra herkesten yapabildiğinin en iyisini görmek istedi bu savunma ilerisi için yetmez laborale yetmeyedebilir işte buradaki sıkıntıyı giderirsek(hickmanın savunmaya olan katkısını) yolumuz çok açık birde kenan bu kadar geriye gitmemeli daha hazır tutmalıydı kendini
açıkçası takımımla gurur duyuyorum savunmayı 1 tık daha yukarı çıkarırsak en azından konsantrasyonunu herkesi öttürmeye devam ederiz tebrikler takıma
laboral maçı kırılma maçı o maçı ne yapıp ne edip almalıyız o maçı almak demek sezonun geri kalanı için tekrar müthiş bir özgüven kazanmak demek

Bogdan Hickman savunması yapabilir mi ?

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Bogdan Hickman savunması yapabilir mi ?
bence şuan yapamaz sadece swithcleri bile kaçırmasa takım olarak bazı şeyleri oturtabiliriz diye düşünüyorum(hickmanın eksikliğinde)
zaten oly maçındada yapamadı spayı her kaçırdığında asist yaptı
« Son Düzenleme: 29 Mart 2015, 19:07:09 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Takımdaki son 5-6 maçtaki topu paylaşma isteği bu maçta da devam etti..artık sürekli adam eksiltip defansın dengesi bozup en uygun şutu bulana kadar hücum devam ediyor..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Emir'den arka arkaya 3 tane ucluk gelince farki 10'a cikardik.  Emir her mac asgari bu kadar katki yapmasi gerekiyor.

Ne zaman basketbolla ilgili gelsen aşka
Bu sendeki Emir aşkı bir başka

:)

Çevrimdışı exex

• Üye
bence şuan yapamaz sadece swithcleri bile kaçırmasa takım olarak bazı şeyleri oturtabiliriz diye düşünüyorum(hickmanın eksikliğinde)
zaten oly maçındada yapamadı spayı her kaçırdığında asist yaptı

İşte sıkıntı orada başlayabilir bizim için...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Maçın istatistiklerine ulaşamadım. TBL.org.tr dışında nerede bulabilirim?

Çevrimdışı lancelot

• Üye
İşte sıkıntı orada başlayabilir bizim için...
bende tek ondan korkuyorum ama onu gidermenin yolları var ben sıfıra yakın basketbol bilgimle bile bunu gidermenin bir kaç yolu olduğunu düşünüyorum başımızda avrupanın en iyi hocası ve GM'si var onlar en doğru çözümü bulacaklardır endişelerim var (bogdanın savunmada ayak yavaşlığı mı diyeyim yoksa savunmada akıl koyamaması mı diyeyim bilemedim)özellikle savunmada ama bi kaç değişikle hickmanın yokluğunu %70 kapatırız gerisini rakibe göre stratejilerle üstesinden gelinir ama %100 hickmanı aramayız diyemem (işin aslı hickmana içim yanıyor rüyamda bile onu görüyorum ama başımızda obra var allahtan) 

Çevrimdışı exex

• Üye
bende tek ondan korkuyorum ama onu gidermenin yolları var ben sıfıra yakın basketbol bilgimle bile bunu gidermenin bir kaç yolu olduğunu düşünüyorum başımızda avrupanın en iyi hocası ve GM'si var onlar en doğru çözümü bulacaklardır endişelerim var (bogdanın savunmada ayak yavaşlığı mı diyeyim yoksa savunmada akıl koyamaması mı diyeyim bilemedim)özellikle savunmada ama bi kaç değişikle hickmanın yokluğunu %70 kapatırız gerisini rakibe göre stratejilerle üstesinden gelinir ama %100 hickmanı aramayız diyemem (işin aslı hickmana içim yanıyor rüyamda bile onu görüyorum ama başımızda obra var allahtan) 

Şüphesiz ki koç ve takım oturup aglamaycaklar ama ...  İşte o aması bitiriyor bizi . Takım tepeye yaklaşmış seviyedeydi .

Hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun