Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434559 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: TBL 25. Hafta Maçı, 05.04.2015 [16.00] Banvit-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #2550 : 05 Nisan 2015, 20:38:32 »
Son periyotta Veselynin blogundan sonra Simmonstan cikan topu hakem izleyip banvite verdi pozisyon dogrumuydu

Dogruydu.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #2551 : 05 Nisan 2015, 21:03:50 »
şafak edgenin yaptığı katkıyı ne kenan ne de zizis yapabiliyor. !!!

oğuz hucümda varsa savunmada yok.

Semih sezonun fiyaskosu. Zoric iyileşse bir an önce çok ihtiyacımız var.

nemanja ve vesely aynı anda sahada olmadığı her zor maçı kaybetmeye müsait bir yapımız var.

üst üste 2 mağlubiyet aldığımız oldu mu bu sene hiç ??

Efes-Cska-Daçka serisi var 0/3 ile geçilen

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2552 : 06 Nisan 2015, 00:44:17 »
Youtube'dan Andrew Goudelock'in eski maclardaki performansini izledim.  Bu adam olmadan, tat alamiyorum, yalan yok :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2553 : 06 Nisan 2015, 05:10:47 »
Öncelikle şu 3 maddeyi not edeyim ;

1-) Top-16'da, mental anlamda zorlu bir süreci, bitime 1 maç kala, ilk 2'yi garanti altına alarak tamamlıyorsun.
2-) Roller belirgin bir hal almışken, Ricky Hickman'ın sakatlığıyla moral olarak bozulma yaşıyorsun ve zorunlu olarak tekrar denemeler yapmaya mecbur kalıyorsun.
3-) Ki bu en önemlisi, bağlı olduğun kulübün futbol takımı bir gece önce silahlı saldırıya uğruyor ve futbolcular ölümden dönüyor.

Bunları kulüpten kimse bahane olarak sıralamaz. Obradovic dahil olmak üzere oyuncuların hiçbiri de bunları basın karşısında konuşmaz. Ancak yolculuk esnasında oyuncular birbirileriyle konuşur. Özellikle yerli oyuncular futbol takımının uğradığı silahlı saldırı hakkında 1-2 kelam ederler. Yabancılar da mevzuyu bildikleri için meraktan da olsa muhabbete dahil olurlar. Olayın geçtiği yerin Trabzon olduğundan dem vurulur, TBL'de Trabzon'un 8. sırayı alması halinde, olası bir 1-8 eşleşmesinin nasıl bir etki yaratacağı endişeli bir şekilde konuşulur.

Benim içerden ya da dışardan böyle konuşmalar olduğuna dair bir bilgim yok. Olmuş da olabilir, olmamış da olabilir. Olmuşsa da kimse bu konuşmaların olmasını yadırgamaz sanırım.

Normal bir süreç yaşanmadığı için, kimse kusura bakmasın ama en azından şu maçtan sonra Kenan'dan tutun Bogdan'a kadar, çoğu eleştiri bana boş geliyor ve bunu adil bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 05:25:35 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2554 : 06 Nisan 2015, 10:37:18 »

1-) Top-16'da, mental anlamda zorlu bir süreci, bitime 1 maç kala, ilk 2'yi garanti altına alarak tamamlıyorsun.
2-) Roller belirgin bir hal almışken, Ricky Hickman'ın sakatlığıyla moral olarak bozulma yaşıyorsun ve zorunlu olarak tekrar denemeler yapmaya mecbur kalıyorsun.
3-) Ki bu en önemlisi, bağlı olduğun kulübün futbol takımı bir gece önce silahlı saldırıya uğruyor ve futbolcular ölümden dönüyor.

Bunları kulüpten kimse bahane olarak sıralamaz. Obradovic dahil olmak üzere oyuncuların hiçbiri de bunları basın karşısında konuşmaz. Ancak yolculuk esnasında oyuncular birbirileriyle konuşur. Özellikle yerli oyuncular futbol takımının uğradığı silahlı saldırı hakkında 1-2 kelam ederler. Yabancılar da mevzuyu bildikleri için meraktan da olsa muhabbete dahil olurlar. Olayın geçtiği yerin Trabzon olduğundan dem vurulur, TBL'de Trabzon'un 8. sırayı alması halinde, olası bir 1-8 eşleşmesinin nasıl bir etki yaratacağı endişeli bir şekilde konuşulur.

Benim içerden ya da dışardan böyle konuşmalar olduğuna dair bir bilgim yok. Olmuş da olabilir, olmamış da olabilir. Olmuşsa da kimse bu konuşmaların olmasını yadırgamaz sanırım.

Normal bir süreç yaşanmadığı için, kimse kusura bakmasın ama en azından şu maçtan sonra Kenan'dan tutun Bogdan'a kadar, çoğu eleştiri bana boş geliyor ve bunu adil bulmuyorum.
Bu saldırı gelecek yıl için oyuncular ve koçun kararında etkili olumu ne dersiniz?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2555 : 06 Nisan 2015, 12:10:40 »
fersu deniz denen yalak yenilince yine atıp tutmaya başlamış bizee...ne kadar sinsi bir adamdır ya..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2556 : 06 Nisan 2015, 12:54:59 »
Arak fersu'yu niye bu kadar ciddiye alıyoruz ki?

Tabii kulüp adamı ciddiye alınca ister istemez bizde yazdıklarına bakıyoruz derseniz "haklısınız" dışında verebileceğim bir yanıtım yok.
...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2557 : 06 Nisan 2015, 13:45:46 »

Bu yazının her cümlesine katılıyorum. Olası bir eşleşme konuşulmamış olabilir ama mutlaka düiünülmüştür.

Bu saldırı gelecek yıl için oyuncular ve koçun kararında etkili olumu ne dersiniz?

Mutlaka etkileyecek. Vesely ile Kadlec konuşmamışmıdır aralarında ? En azından yeni transferler için rakip takımın eline koz verecektir, bak Türkiyede neler oluyor diye..
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 13:48:06 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2558 : 06 Nisan 2015, 14:15:32 »
Takım olarak çok kötüydük, Oğuz her pozisyonda yere yığıldı, Goudelock topu potanın ucuna zor yetiştirdi, Bjelica kayıp... Böyle bir günde diğer oyuncular için hazır fırsat varken birinin çıkıp iyi oynamasını bekliyorsun ister istemez, Melih dışında pek katkı alamadık.

Bir de Serhat'a burdan sesleniyorum, top eline geldiğinde düşünmeden at üçlüğü, sen skorer adamsın yaparsın! Üçlük atamayan Kenan'a ekstra pas vermenle topu dışarı atman arasında çok bir fark yok! Biraz kendine güven kardeşim, yapabilirsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2559 : 06 Nisan 2015, 14:28:11 »
goudelock ve Emir hafif rahatsızlıkları sebebiyle bu maçta süre almadılar. bilginiz olsun.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2560 : 06 Nisan 2015, 17:45:54 »
Takım olarak çok kötüydük, Oğuz her pozisyonda yere yığıldı, Goudelock topu potanın ucuna zor yetiştirdi, Bjelica kayıp... Böyle bir günde diğer oyuncular için hazır fırsat varken birinin çıkıp iyi oynamasını bekliyorsun ister istemez, Melih dışında pek katkı alamadık.

Bir de Serhat'a burdan sesleniyorum, top eline geldiğinde düşünmeden at üçlüğü, sen skorer adamsın yaparsın! Üçlük atamayan Kenan'a ekstra pas vermenle topu dışarı atman arasında çok bir fark yok! Biraz kendine güven kardeşim, yapabilirsin!

Aslında Oğuz ilk iki çeyrek hücumda kariyer maçına doğru gidiyordu(14 sayı atmıştı yanılmıyorsam) ama ikinci yarı oyuna girdiği andan itibaren hakemlerin element uydurması ve kontrolünü kaybetmesinden dolayı cozuttu.
Tam o sırada Banvit maçı lehine çevirdi(twitter'da vatandaşın birisi Oğuz'un oyuna girdiği an itibariyle 3-11'lik seri yedik yazmıştı ki daha faul üstüne teknik almasını katmamıştı).
Serhat konusunda da katlıyorum, zaten Zoc'ta boşken atmayıp ekstra pas kovaladığı için kendisine baya bir kızmıştı.
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2561 : 06 Nisan 2015, 18:03:57 »

Goudelock mi?  Adam oynamadi ki bu macta?  Zeki Abi sen mi hackledin de ekledin o ifadeyi? :))

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2562 : 06 Nisan 2015, 18:18:28 »
Goudelock ve Emir'in oynayamadığı, Bjelica ve Bogdanovic'in aktif dinlenme ile geçirdiği bir maçı kaybetmemiz doğal bence. Tek korkum sakatlık olmamasıydı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2563 : 06 Nisan 2015, 19:43:22 »
Goudelock mi?  Adam oynamadi ki bu macta?  Zeki Abi sen mi hackledin de ekledin o ifadeyi? :))

:)))) Yok artık Besim

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2564 : 06 Nisan 2015, 20:50:44 »
Efes kaybettiğine göre aldığımız bu mağlubiyet iyice önemsizleşti. Liderliği ciddi olarak cebimize koyduk artık
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...