Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434287 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
ilk fotodan bir geçmişiniz var  ;D keşke bizi bırakma bi daha olmayacak deseydin
İstesin yakarım tüm fotoğrafları nokia 3310 a dönerim :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
İstesin yakarım tüm fotoğrafları nokia 3310 a dönerim :)
3310a gerek yok sen bütün taraftarlar adına efes maçı için hafif bir özür dileseydin gökten iphone yağardı ;D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
3310a gerek yok sen bütün taraftarlar adına efes maçı için hafif bir özür dileseydin gökten iphone yağardı ;D
Aklıma gelmedi değil ama az cekindim ne yalan söyliyim :) ama yarın unifeb ve gfb nin özellikle ekstra destek vereceğini söylüyolar maçta reisin konuşması sonrası

Çevrimiçi lancelot

• Üye
Aklıma gelmedi değil ama az cekindim ne yalan söyliyim :) ama yarın unifeb ve gfb nin özellikle ekstra destek vereceğini söylüyolar maçta reisin konuşması sonrası
vallah bilmiyorum ama ben olsam ağlardım heralde acıtasyona bağlardım  :'( bi de üstüne mickey rourke ölü köpek bakışı yapardım adamcağız söylediğine söyleyeceğine pişman olurdu  ;D

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Kıskandım valla çok güzel fotoğraflar. :) Yarın inşallah pankart mankart birşeyler olur özür amaçlı. İçim kan ağlıyor kaç gündür.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
vallah bilmiyorum ama ben olsam ağlardım heralde acıtasyona bağlardım  :'( bi de üstüne mickey rourke ölü köpek bakışı yapardım adamcağız söylediğine söyleyeceğine pişman olurdu  ;D
Umarım bizi gidişiyle değil 17mayıs gecesi madridde kupayı kaldırırken aglatır :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Kıskandım valla çok güzel fotoğraflar. :) Yarın inşallah pankart mankart birşeyler olur özür amaçlı. İçim kan ağlıyor kaç gündür.
Sakal traşı olmamıştı ne alakaysa orda bile aklıma mutsuzluğu sözleri geldi bi kötü oldum :(

Çevrimiçi lancelot

• Üye
Umarım bizi gidişiyle değil 17mayıs gecesi madridde kupayı kaldırırken aglatır :)
o ayrı ona ağlama joker hakkımı saklı tutuyorum  :'( :'( ;)

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Sakal traşı olmamıştı ne alakaysa orda bile aklıma mutsuzluğu sözleri geldi bi kötü oldum :(

O da mı bir tepki acaba? :( Ama yarın maça jilet gibi çıkar yine reis ya çünkü Obradovic olmak bunu gerektirir. :) Sakallı çıkarsa valla ağlarım.

Çevrimiçi lancelot

• Üye
O da mı bir tepki acaba? :( Ama yarın maça jilet gibi çıkar yine reis ya çünkü Obradovic olmak bunu gerektirir. :) Sakallı çıkarsa valla ağlarım.
yalnız herkes dokunsan ağlayacak modda

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
yalnız herkes dokunsan ağlayacak modda

Vallaha paranoyak yaptı bizi reis.

Çevrimiçi lancelot

• Üye
Vallaha paranoyak yaptı bizi reis.
şaka maka bizi bırakacağını zannetmiyorum emek verip buralara taşıdığı takımı bırakmaz ama hoşnut olmadığı şeyler için büyük bir adım attı

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
şaka maka bizi bırakacağını zannetmiyorum emek verip buralara taşıdığı takımı bırakmaz ama hoşnut olmadığı şeyler için büyük bir adım attı

İnşallah öyle olur bırakmaz bizi. Bir şeyler düzelecekse bunu Obradovic'ten başkası yapamaz zaten.

Çevrimiçi lancelot

• Üye
İnşallah öyle olur bırakmaz bizi. Bir şeyler düzelecekse bunu Obradovic'ten başkası yapamaz zaten.
OBRAnında amacının bu olduğunu düşünüyorum ama o olaylara daha fütüristik yaklaşıyor ilerde oluşabilecek sorunları da aşmanın derdinde
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 00:59:27 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Nemanja ve Drew kadroda yok anladığım kadarıyla, nasıl bir rotasyon yapacağız merak ediyorum.