Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 433554 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
İtiraf edeyim biraz korkutuyor bu maç beni. Derbilerde bariz favori olmak zaten kötüyken bir de f4 sonrası bu maçı oynamak gibi ekstrem bir durum var. Takımın aklı, konsantrasyonu nasıl olacak meçhul. Rakip 10 gündür hazırlanıyor. Ve seri hata yapmak için çok kısa.

Bütün bu endişeler yersiz de olabilir. Belki sezon genelinde oynadığımız oyunu bu seride de oynar ve domine ederiz ama bu ekstrem koşullar beni rahatsız ediyor.

Seride kritik maçı ilk maç, seriyi çözecek oyuncuyu da Semih olarak görüyorum. Galatasaray'ı kötü bir Semih ile de geçebiliriz ama Semih iyi mücadele ederse hiç şansları olmaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
takım real şokunu CSKA karşısında atlattı. şimdi hepsi lige konsantre...ben maç kaybetmeden final bekliyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Real ikinci yarı ve Cska ikinci yarıgeri dönüşler de bizim için bir ders olmuştur.
bu seviyelerde geri dönmeyi başarabilmek bir takım için çok önemli bir olay
28 sayı farktan 77 77 e ye maç getirmek her babayiğidin harcı değil
volkan abinin de dediği gibi bence şoku atlattık , Galatasaray maçında tam konsantre başlamak ve seyirci ile bütünleşip sert oynamak lazım , büyük konuşmaktan nefret ederim o yüzden konuşmayacağım ;)
son ligdeki 2 maçtaki gösterdiğimiz konsantrasyon ve oyunu oynarsak maç erken biter ..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
10.5 handikap var.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Takımın en ufak konsantrasyon sorunu yaşayacağına inanmıyorum. 2 maçta biter bu seri.

Yalnız maç başlıklarına hiç dokunmayacağım. Ne olur ne olmaz, şeytan doldurur, kaza kurşunu filan falan... 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Belki maç başında kafalar yerinde olamayabilir mi acaba diye düşünüyorum ama en kötü 1.Televizyon molasında oyuncular kendine gelir.Maçı da alırız.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Yeni bir Efes maçı skandalı bizleri bekliyor sanırım. Maçın başlamasına 24 saat kaldı. 5.kategori neredeyse bomboş..

http://www.biletix.com/biletsec/SBF23/TURKIYE/tr

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bilet konusunda o kadar karamsar olmamak gerek bence. Diğer 4 kategori hali hazırda tükenmiş. 5.kategoride toplamda yaklaşık 20 blok var ve 8 blokta yer gözüküyo sadece. Yer olan bloklardada ne kadar yer var bilmiyoruz tabi belki de blok başına 50-100 bilet kalmıştır. Elinde bilet olan kişiler maça gelirse maça kadarda 5kategorinin çoğunu  tükeneceğini ve 10binin üzerinde taraftarın olacagını düşünüyorum. Koçun ve oyuncuların bu maçı gayet ciddiye alacağını ve 13-15 civarı farkla rahat alacağımızı düşünüyorum. Şu ana kadar 70 civarı resmi maç yaptık artık sezon sonuna geldik. Fiziksel zorlanmalar olacaktır. O yüzden bence hızlıca sert bi şekilde çeyrek ve yarı finalleri süpürüp son enerjimizle de final serisinde efes kapışmasına hazırlanmalıyız. Nolursa olsun sezonu kupasız kapatmamalıyız bence...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yeni bir Efes maçı skandalı bizleri bekliyor sanırım. Maçın başlamasına 24 saat kaldı. 5.kategori neredeyse bomboş..

http://www.biletix.com/biletsec/SBF23/TURKIYE/tr

yanlış baktın sanırım kardeşim.
gereksiz panik yapılıyor.
5nci kategordide toplam 23 blok var. satışta olanlar ise sadece 8 tanesi.
ve bu 8 tane blokta misal yanyana 5 bilet bulamıyorsun hatta çoğunda 3 tane bile yan yana bilet olmuyor.
gönül hepsnin bitmesini ister tabiki ama bomboş olması beklenmesin üst katların
10.000 kişi olacaktır salonda

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Biletixte şu an 1300 kişi falan biletlere bakıyor maça kadar bitmiş olur sıkıntı yok.

Çevrimdışı afat

Bu mac fiyatlari ne olacak allah askina. Bilet fiyatlarina kimse bakmiyor galiba bitmedi diyoruz ama bu fiyatlara keske bitmese(gerci abim ile gidiyorum bilet aldim ama) bu ne  arkadas 22 lira en dusuk 5 lirada biletix kesiyor (ayri bi soygun) 50 lira gidip gelicem 60 70 lira en az. Bakin bir sey yemiyorum etmiyorum. Ogrenci indirimi yok bir sey yok. 5. Kategorinin ederi bu degil alt kat olsa neyse kabul ama ust kat cok uzak oluyor zaten bir de fahis fiyat.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
yanlış baktın sanırım kardeşim.
gereksiz panik yapılıyor.
5nci kategordide toplam 23 blok var. satışta olanlar ise sadece 8 tanesi.
ve bu 8 tane blokta misal yanyana 5 bilet bulamıyorsun hatta çoğunda 3 tane bile yan yana bilet olmuyor.
gönül hepsnin bitmesini ister tabiki ama bomboş olması beklenmesin üst katların
10.000 kişi olacaktır salonda

İnşallah dediğin gibi olur abi.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yalnız koç tekrar üzülmesin, takım hakettiği değeri görsün diye sanal alemde, salonun dolması konusunda çoğu kişi (ben de dahil) uyarılarda bulunuyor.  Bu bile çok güzel duygu ya. :D  Anlatmak istediğimi ne kadar aktarabildim bilmiyorum ama anlamsız bir şekilde şu durumdan mutlu oldum. :)
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 03:34:41 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Allah nasip ederse akşam salonda olacağız, inşallah Okan da olur, onsuz olmuyor.

Bu mac fiyatlari ne olacak allah askina. Bilet fiyatlarina kimse bakmiyor galiba bitmedi diyoruz ama bu fiyatlara keske bitmese(gerci abim ile gidiyorum bilet aldim ama) bu ne  arkadas 22 lira en dusuk 5 lirada biletix kesiyor (ayri bi soygun) 50 lira gidip gelicem 60 70 lira en az. Bakin bir sey yemiyorum etmiyorum. Ogrenci indirimi yok bir sey yok. 5. Kategorinin ederi bu degil alt kat olsa neyse kabul ama ust kat cok uzak oluyor zaten bir de fahis fiyat.

Normal sezon maçları için söylediklerine katılırım ama play-off maçları için şu fiyatların çok da anormal olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu takımın bilet fiyatları GS ve BJK gibi takımlarla aynı oranda olamaz. Her ne kadar forumda pek beğenilmese de TR'nin açık ara en iyi salonunda, en iyi koçun çalıştırdığı, en iyi kadroyu izlerken biraz fedakarlık yapmak gerekiyor.

Normal sezonda 22 değil 12 olsun ona lafım yok ama artık sezonun en heyecanlı yerindeyiz ve eğer biz hep buralarda kalmak istiyorsak, bunun geri dönüşü de olacak finansal olarak.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 06:42:11 Gönderen: Chauncey Billups »