Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432528 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bence Bizim salondaki sorun birbirinden bağımsız bir sürü taraftar grubu olması yukarıdakiler aşağıya inse eminimki alt katta oturan çoğu kişide katılır. Bu anadolu gfb denen grup derbi maçına maç başladıktan sonra geliyor zaten biletlerde parasız birde takımın hücum ettiği potanın arkasından telefondan flaşları açıyorlar nerede alakasız şey var yapıyprlar

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Kesinlikle sonra vay takıma güvenmek lazım inanmak lazım gurur duymak gerek bilmem ne emin olun bunları zaten sizden çok yapıyoruz güvendiğimiz gurur duyduğumuz takım ikinci kez 6 kişiye yenildi diye koyuyor zaten adama . Forumda ve genelde şöyle bir durum var takıma hep iyi hep güzel dersen iyisin yoksa kötü taraftarsın yok böyle bir olay .derler ya takım tutar gibi parti tutmak diye bazı insanlar takım tutmayı bile çarpıtıyor . Belli Şubeleri var toz kondurmaz Oyuncuları var ne yapsa doğrudur böyle bir olay yok yok!! Benim için her basketbolcu Eşit kim daha iyi oynarsa o gün onu söylerim kötüyü de düşünmem söylerim. F4a kalır Sevinçten Duvarları yumruklarım Galatasaray'a 2. Kez böyle yenilir rezalet derim çünkü ben Fenerbahçeliyim Real Madrid Barcelona taraftarı değilim
elden gel :)

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Maçı izlemedim ama skora ve gelişmelere bakınca en azından sadece dışarıda telefon başında çıldırmıi oldum.İç sahada her maçta devreye 20 farkla giriyoruz ama deplasmanda 5 kişi ile yendiler hem de maç uzadı.
Üzücü olan yan da mesela ;FB 1 GS 8 oldu.Ama buna rağmen saha avantajı Galatasaray'da deseler demek ki eleneceğiz.Artık ben bu düşünceye bu maç sonucu ciddi ciddi inanmaya başladım.
Çarşamba günü olan maçta da muhtemelen ilk yarı 10 fark üstü atarız ama neye yarar.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Kimse küfür etmiyor kimse hakaret etmiyor sadece günü tartışıyor günün özetini rezalet olarak tamamlıyor bundan doğal ne var ki yarın yeni gün vs carsamba tebrikler çocuklar diyeceğiz normal şeyler bunlar . Çok iyi bir tasarımcısın mesela şirket seninle gurur duyuyor en iyisisin ama paçavra gibi bir iş koydun ortaya sana da derler bu hiç Yakışmadı sana rezalet bir iş olmuş diye

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
ruhsuz demek kufurden beter
onumuzdeki sene de yenilecegiz abdi ipekcide bir sonraki yil da 2050'ye kadar her sene yenilecegiz
ama onumuzdeki sene gs euroleague bile alinmayacak ama biz f4 yapacagiz yine
bu kadar takmayin , gecemezsek beraber deriz ne diyeceksek

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
onumuzdeki sene de yenilecegiz abdi ipekcide bir sonraki yil da 2050'ye kadar her sene yenilecegiz
Ruhsuz demenin bi sakıncası yok bence sadece bugüne özel Söylendiği için

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bir de su acidan bakmak lazim: Galatasaray'a bu sene deplasmanda kaybettigimiz iki mac da sonucu bire bir etkileyecek maclar degildi.  Boyle bir macta takimin deplasmandaki huviyeti de farkli olurdu. 

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Kardeşim şimdi yenildik diye bayram mı edelim,veya soruyorum sana bugun hangi oyuncu kendini sahaya verdi,senin koçun skordan memnun mu,senin koçun konsantre olmayan oyuncuyu kovarım demedi mi?,şimdi soruyorum sana Obradoviç eleştirebilir de biz eleştiremez miyiz?
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bir de su acidan bakmak lazim: Galatasaray'a bu sene deplasmanda kaybettigimiz iki mac da sonucu bire bir etkileyecek maclar degildi.  Boyle bir macta takimin deplasmandaki huviyeti de farkli olurdu. 
   O kesin zaten bizi de üzen durum bu şu maç serinin son maçı olup kazanan tur atlayacak olsa şu maç tamamen farklı oynanırdı maccabi cska oly barca yı deplasmanda yenen takım mı gs yi yenemeyecek ama hiç umursamıyorlae maçı

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Besim abi senin görüşlerine her zaman saygı duyuyorum,olaylara bakış açını da her zaman sevmişimdir.Lig maçını zaten iplemedim bunun nedenlerini de yukarda yazdım ama 2 maçı kazanan takımın tur atlayacağı bir play off maçında sen ikinci maçı kazanıp tur atlamak varken,ilk kaybettıgın maçta üzdüğün taraftarının gönlünü almak varken,sahada böyle vurdumduymaz olursan o zaman taraftar da eleştiri yapar ve her zaman da yapacaktır
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Kardeşim şimdi yenildik diye bayram mı edelim,veya soruyorum sana bugun hangi oyuncu kendini sahaya verdi,senin koçun skordan memnun mu,senin koçun konsantre olmayan oyuncuyu kovarım demedi mi?,şimdi soruyorum sana Obradoviç eleştirebilir de biz eleştiremez miyiz?

hayir bayram etmeyelim bende en az sizin kadar uzuldum ama dilim gelmiyor o tarz seyleri bu takima soylemeye.
koc diyebilir evet , koc pana'dayken bilmem kac sayi farkla yendikleri macdan sonra oyunculara giydirmisti , kocun tarzi o , takimi ateslemek icin herseyi soyler.
vesely demisler vesely 3. faulunu aldi cikdi uzun sure girmedi , simdi vesely bok gibi de oynayabilir ama vesely'i her daim ruhunu koyan oyuncu.
bu takimin kotu oynama hakki yok mu ?

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Abicim, su meshur "neredeydiniz" elestirisini yapmayin Allah askina!  Sanki bir yanlisi elestirmeyen obur yanlisi elestiremez gibi bir izlenim olusturuyor ki bu yanlis.  Ikisi birbirinden bagimsiz seyler.  Bunu da gectim, GFB de defalarca elestirildi. 

Neden böyle bir eleştiri yapmayayım? O soruyu sormayınca o dönemki tavrın nasıl semirdiğini tam anlatamıyoruz. Eğer eleştirilen unsur emsallerinde en az bu kadar varsa o zaman samimi olunmuyor. Bir de, Besim, ben kimseye neyi yapamayacağını söyleyemem, kimse de bana diyemez. Bu hiçbirimizin haddine değil, kusura bakma.
Hoops and rap

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Pardon anlamadım derken ?
aynı görüşteyim anlamında

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
aynı görüşteyim anlamında
Eyvallah doktor bey 😊