Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424841 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emir de goudelock da şu anda sakat sakat oynuyor.
emir zaten 2 aydır sakat oynuyor. normalde şuanda spor yapmaması lazım ,aşil tendonunda sorun var ama zorluyor kendisini
Gou da sakat oynuyor.

kötü maçlar çıkartabilirler ama bu adamlara ''' ruhsuz, karaktersiz , mücadele etmiyor '' filan deniliyor çok büyük ayıp ediliyor.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Emir de goudelock da şu anda sakat sakat oynuyor.
emir zaten 2 aydır sakat oynuyor. normalde şuanda spor yapmaması lazım ,aşil tendonunda sorun var ama zorluyor kendisini
Gou da sakat oynuyor.

kötü maçlar çıkartabilirler ama bu adamlara ''' ruhsuz, karaktersiz , mücadele etmiyor '' filan deniliyor çok büyük ayıp ediliyor.

Abi Bjelica'ya bile neler diyorlar hem de hiç istatistiklere bile bakmadan. Nba mevzusundan dolayı. Anlar mı hiç bizim taraftar. Ancak sahada ölmeleri falan lazım laf etmemeleri için.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben dünde eski çizgimizde olduğumuzu düşünmüyorum..İzmir de işimiz çok zor
dostum
eski çizgi ile kastın top 8 seviyesi ise o seviyede mantıken olman imkansız.
sen belki normal yaşamında iş yaşamında her zaman % 100 performans gösterebilirsin ama bu adamların çok net Final 4 dan sonra özellikle mental olarak düşmeleri normal ve beklenendir.
final 4 gibi sezon başından bu yana kendimize çizdiğimiz büyük ve ana bir hedef var, oraya gidildi elden geldiğince mücadele edildi şampişyon olunamadı ve dönüldü. bu dönüş sonrası birçok oyuncuda düşüş olması ( ki Bjelica sakatlıktan döndü , gou sakat , Emir sakat ) doğaldır ,

çok güzel geçen sezonun kupasız bitirilmesi ayıp olur aslında takımın kendisine yakışmaz, bu tarihimizin en güzel kadrosu ve en iyi oynayan takımına sonra gereksiz yere saldırı olacak bıdı bıdı edilecek.

son dönemde yaşanılan bazı ufak sıkıntılar ve soru işaretleri de az da olsa takımı etkilemiş olabilir ama burdan ayağa kalmasını biliriz.

ben sezon için hakkımı çoktan helal ettim, şampiyon olmadığı zamanda ben arkasında dururum bu takımın..

eme böyle güzel takımın kupasız sezon kapatması tabiki - yazar..
- yazmasın hanelerinei, hak ettikleri kupa gelsin...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi Bjelica'ya bile neler diyorlar hem de hiç istatistiklere bile bakmadan. Nba mevzusundan dolayı. Anlar mı hiç bizim taraftar. Ancak sahada ölmeleri falan lazım laf etmemeleri için.
kötü oynayabilir yahu oyuncular, her oyuncunun belli maçlarda kötü oyuncuları olabiliyor.
bu takımdaki hiçbir oyuncunun mücadeleden kaçtığını kimse söyleyemez,

çoğunluk skor taraftarıdır. bu böyle geldi böyle gidecek
işte benim gibi 5 10 tane sıvacı da , koça biat eder her zaman yalakalık yaparız,

kazanıyorsan her zaman haklısın , dünya düzeni bunun üzerine kurulu kardeişim
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 10:56:45 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Seri İzmir'de biter. Birisini çok kolay kazanırız, diğerinde de Karşıyaka son dakikaya kadar maçın içinde kalır ama bir şekilde final bileti bizim olur.

Kimse panik yapmasın. Galatasaray serisini yüzde ellimizle oynayıp geçtik; Karşıyaka serisinin ilk maçında ikinci devreden itibaren yüzde altmışa çıktık; İzmir'de yüzde yetmişimiz seriyi bitirir. Ama final serisinde Efes'in karşısına final-four öncesi son Beşiktaş maçında olduğumuz yüzde doksanlar seviyesine gelmez isek sıkıntı yaşarız.
Bende böyle düşünüyorum seviyeyi yükseltiriz de  fakat Obra'nın vucut dili biraz keyifsiz, oyuncularda öyle yani son 10 gun yaşanananlar etkilemiş normal, ama bir tatsızlık var hala üzerlerinde.Herkes hala tedirgin daha net bir şekilde ikna olamadık gelecek yıl ile ilgili.Resmi açıklama da yapmıyorlar insanların kafasındaki soru işaretleri gitsin diye .Yönetim süreci kötü yönetiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yönetim süreci kötü yönetiyor.

Buna şaşırdık mı? Şahsım adına elbette hayır. Fenerbahçe yönetiminin son 5 sene içinde ben herhangi bir süreci iyi ve doğru yönettiğini görmedim ki... Şahsen benim adıma iyi yönetmeleri hayret uyandırırdı.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bogdanovicte ciddi bir düşüş var nedenini anlayamıyorum. Tercihleri şaşırtıyor.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Karşıyaka sahasında 4 maçtır kazanıyor ama bize 2 maçtır mağluplar.
5.5 handikapla favoriyiz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Nedense sanılandan daha kolay geçecek gibi bir his var içimde. En azından kazanmanın şifresini ikinci maçta somut olarak gördük. Hızlı geriye koşacağız, tempoyu kontrol edeceğiz ve ısrarla boyalı bölgeyi kullanacağız. Maç üçlük yarışına yahut koş koşa dönerse bunun bizim aleyhimize olacağı açık.

Hakemlere dikkat etmek lazım. Bizi caydırmak için çok kolay ve ucuz düdükler gelebilir. Ama eğer buna boyun eğmez ve sertlikten geri adım atmaz isek maç sanılandan kolay geçer. Onlar istedikleri kadar kolay düdük çalsın, bizim asıl düşmanımız faul problemi değil, sertlikten ödün vermek olur. Zaten beş kişi aynı anda aynı sertlik seviyesinde oynarsa hakemler bir yerde düdük çalmaktan cayar ve maçın temposunu ve sertlik düzeyini biz belirlemiş oluruz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ksk çok asılacak..erdal acar ilk galibiyet için 100 bin $ nakit para göndermiş.turu geçerlerse 200 bin $ daha verecekmiş..adamlar iyice gözüne kestirdi bizi

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Benim tahminim çok zor maçlar oynayacağız.
Ama son maçtaki oyun beni biraz daha umutlu kılıyor.
Daha iyi mücadele ettik.
Aynısını , hatta deplasmanda olduğu için daha fazlasını  koyarsak sahaya kazanırız.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Sahamızdaki 2.maçla birlikte üzerimizdeki tutukluğu attığımızı düşünüyorum. Elbette kolay maç değil ama şahsen evimizde oynadığımız maçlar öncesi kötü his bu sefer bende yok. Allah sakatlık, kaza bela vermesin yeter.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
ksk çok asılacak..erdal acar ilk galibiyet için 100 bin $ nakit para göndermiş.turu geçerlerse 200 bin $ daha verecekmiş..adamlar iyice gözüne kestirdi bizi
Erdal Acar, basketbola hiç bir şey vermiyor abi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bogdan iyi başladı maça.
bu ilk beş çok iyi

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
ah vesely