Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 430919 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Takımda huzursuzluk varsa sebebi ne acaba? Ülker'in sponsorluktan ayrılacağı dedikodusu mu yoksa başka bir sıkıntı mı var takımda? Bu arada 10 sayı farkla ilk yarıya geride girmek bize yakışmadı. hepi topu 29 sayı attık.

Su Ulker meselesinin takim uzerindeki etkisi SIFIR bence.  Tamamen Final Four sonrasi ortaya cikan form dusuklugu.  Normaldir.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Gabriel'in dizinden çıkan topu onlara verdi hakemler. Dönüşünde üçlük yedik. Son topta Bogdan'a faul de vardı sanki. Hakemler yine belirleyici olmaya başladı.

Çevrimdışı afat

Pota altında bu kadar sert geçen maçta niye semih oynamıyor. Gereksiz acele atışlar atıyoruz falan hakkımızda hayırlısı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Biraz maçın içine girebilirsek dayanabileceklerini sanmıyorum

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
emri sakat olabilir oynamasın . çok  mu zor. elin takımı 5-6 oyuncuyla oynuyor sen ise 9 oyuncu ile oynarsınen kötü ihtimalle. adamların oyun kurucusu pota altısı takım içi paylaşma her alanda ezdiler bizi. seyirci desteğine zaten değinmiyorum.ülker arenayı öyle görmek için ille de EL'de çeyrek final mi oynamak lazım. e öyle olursa takım da der ki öyle oynamak için EL'de çeyrek final olması lazım. herkes benim için söylenmeye başlar yok trol falan diye bu takımın arkasında durmak fenerli olmak diye ne yani kral çıplak da diyemeyecek miyiz. Looser takımı olduk resmen.  2 senede emirin son saniye attığı basketle kazanılan cumhurbaşkanlığı kupası ve son maçta hükmen kazanılan lig şampiyonluğu var. halen geç değil bu takım şampiyon olabilir ama böyle bir oyun tarzıyla böyle bir mental durumla nereye gidebiliriz? konsantrasyon diye bir şey yok. sadece yerliler konsantre birde vesely.  Ancak ilk 2 maçta tribünler dolu olsa ve yönetim bunun için kolaylık sağlasa oyuncular kendi arasında bizden şampiyonluk bekleyen bir kitle var. deyip kendilerine çeki düzen verirler. ama gs derbisinde bile boş tribünleri görünce yensek ne yazar yenilsek ne yazar moduna girmiş hepsi

hustle

• Ziyaretçi
Emir ve Zizis resmen kadın basketbolundaki oyuncular gibi savunuluyor, bu yüzden pota altına top veremiyoruz.Bizse Dixon ve Diebler'ı orta saha da bile savunuyoruz. Pota altı üstün olduğumuz yer ama dışardaki 2 defo bütün üstünlüğümüzü yerle bir ediyor bütün hücumlar kaosa dönüşüyor.

Çevrimdışı hatai

• Üye
Su Ulker meselesinin takim uzerindeki etkisi SIFIR bence.  Tamamen Final Four sonrasi ortaya cikan form dusuklugu.  Normaldir.

Eğer dediğiniz gibiyse sevindirici bir şey.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Savunma ribaundumuz var mı maçta?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ama sikerler F4u da NBA e gideni de he ne lan bu paşasınız kralısnız dedik ama biryere kadar yani yok böyle mavra Bjelica MVP'yi Aldı NBA muhabbetleri çıktı beyefendi basketbolu unuttu (çok sevmeme rağmen böyle konuşuyorum) bitse de gitsek havasındalar başta o olmak üzere bir kaç kişi hariç tüm takım bu ne ya yiğit yiğitliğini yapınca Hakk'ını Fazlasıyla verdik ama böyle olay yok bedavaya oynamıyorlar arkadaş bugün gitsin sezonu Kafasında bitirenler de NBA NBA diye maçı falan düşünmeyenler de

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bir maça dedik olur boyle 2 maça dedik bu rezalet oynadığımız üst üste 4. Maç yok böyle olay ya CSKA gibi oyun kurucusu 2 metre takımı ezdik ribauntlarda adamlar bugün zıplamadan Hücum ribaundu alıyorlar

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yüzde 22 serbest atış yüzdemiz..maçın özeti

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Yüzde 22 serbest atış yüzdemiz..maçın özeti
Bu yüzdeden belli maça öylesine çıktığımız

Çevrimdışı hatai

• Üye
Serbest atış ve ribaundlarda çok kötüyüz. maçta geride olmamızın en büyük nedenleri bunlar herhalde.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Rica ediyorum tek bir kişi bile hakem demesin daha sinir bozucu oluyor hakem mi bizi düzensiz saçma sapan oynatıyor o mu veriyor adamlara Hücum ribaundkarını yada serbest atışlarımızı mı blokluyor

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Rica ediyorum tek bir kişi bile hakem demesin daha sinir bozucu oluyor hakem mi bizi düzensiz saçma sapan oynatıyor o mu veriyor adamlara Hücum ribaundkarını yada serbest atışlarımızı mı blokluyor

Senin dediklerin de çok sinir bozucu oluyor kardeşim.