"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.
Mongol dedigin adam annesinin vefatinin hemen ertesi gunu Galatasaray ile oynadigimiz final serisinde oynama fedakarligini yapti. Tamam bizim de elestirdigimiz cok sey var ama daha gecen sene takim icin bu fedakarligi yapan biri, belli hatalar yuzunden bu yakisiksiz sozleri hak etmiyor.
gene gou ve gene son top karmaşası neyse ki şans yanımızdaydı
Ciddiye alma hocam, ortalığı karıştırmak için geldiği belli her halinden.
Karşıyakalılar yoruldu akıllı oynarsak hakemler de absurid şeyler yapmazsa uzar bu maç:)
anlamadığım olay şu emir sakat sakat oynuyor diyorlar. bu adam sağlıklı iken 4-5 dakika süre alamazken sakatlanınca aldığı süre neden 10 dakikanın üstüne çıktı. f4ten sonra şutuna güvendiğim tek isim melih ancak yüzde 100 3lük atsa dahi sakat emir kadar süre alamıyor. yada semih. bu maçta semihin oynamamasının sebebi nedir? bu maçta ne olumsuzluğunu gördü de oynatmıyor ? zizis emir zoriç bu maçta olumlu tek bir hareketleri yokken hatta sürekli takım adına olumsuz işler yaparken kenan melih semih neden süre alamaz ? obradoviç sürekli mola alacağına bu younculara şans verse maç bu hale gelmezdi. emir ile zizisin kaçan bomboş 3lükleri zoriçin kaçan turnikeleri savunma zaaflar (oğuzla beraber) denesin ne kaybeder ki zaten giren girmiş. senin atamadığın boş şutları adamlar el üstünden sallıyor. bu arada vesely ve bjelicanın faulleri tamamen hakemin hatası ilk pozisyonda bjelica faul yapmadı sonra ribaund pozisyonunda oğuza bariz bi itme vardı. insanlar bu olayı ev sahibi avantajı olarak değerlendiriyorlar. şu bilmem ne yaptığım ev sahibi avantajı neden bizim sahamızda olmuyor.