Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 431482 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Melih utandırıyor bir dönem hiç yüzüne bakmayan Obradovici

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.

ayip be  ne her senesi ?
gecen sene 3-0 koymadik mi yari finalde ?
bu seneden itibaren mi izliyorsunsunuz takimi ?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Mongol dedigin adam annesinin vefatinin hemen ertesi gunu Galatasaray ile oynadigimiz final serisinde oynama fedakarligini yapti.  Tamam bizim de elestirdigimiz cok sey var ama daha gecen sene takim icin bu fedakarligi yapan biri, belli hatalar yuzunden bu yakisiksiz sozleri hak etmiyor.
Ciddiye alma hocam, ortalığı karıştırmak için geldiği belli her halinden.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Melih ya Melih çok seviyorum bu Adamı geldiğinden beri

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Melih bu senenin en büyük kazancı oldu bana göre. GS maçını da kazandıran odur bize.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Şu oyunla son topa kaldı ne kalitesiz basketbol sahada

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
gene gou ve gene son top karmaşası neyse ki şans yanımızdaydı
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence hemen foul yapıp kendi işimizi kendimiz Görelim hazır Melih sokuyorken topu verelim ona 😄

Çevrimdışı hatai

• Üye
Melih, Kenan, Bogdan helal size.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
gene gou ve gene son top karmaşası neyse ki şans yanımızdaydı
Aynen hep oluyor bu 😊 henüz maç sonu topunu kullanacak seviyede değil Tecrübe ve Winnerlık açısından inanılmaz skorer de olsa

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ciddiye alma hocam, ortalığı karıştırmak için geldiği belli her halinden.

Moderatorler nerede?

Çevrimdışı exex

• Üye
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.

Obradovic   Ufuk a  koydu   ? ? ? ?  mu dicez
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 21:28:52 Gönderen: exex »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Oğuz çok yoruldu Semih sahne alır ve bitirir işi umarım.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Karşıyakalılar yoruldu akıllı oynarsak hakemler de absurid şeyler yapmazsa uzar bu maç:)

8) 8)

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
anlamadığım olay şu emir sakat sakat oynuyor diyorlar. bu adam sağlıklı iken 4-5 dakika süre alamazken sakatlanınca aldığı süre neden 10 dakikanın üstüne çıktı. f4ten sonra şutuna güvendiğim tek isim melih ancak yüzde 100 3lük atsa dahi sakat emir kadar süre alamıyor. yada semih. bu maçta semihin oynamamasının sebebi nedir? bu maçta ne olumsuzluğunu gördü de oynatmıyor ? zizis emir zoriç bu maçta olumlu tek bir hareketleri yokken hatta sürekli takım adına olumsuz işler yaparken kenan melih semih neden süre alamaz ?  obradoviç sürekli mola alacağına bu younculara şans verse maç bu hale gelmezdi. emir ile zizisin kaçan bomboş 3lükleri zoriçin kaçan turnikeleri savunma zaaflar (oğuzla beraber) denesin ne kaybeder ki zaten giren girmiş. senin atamadığın boş şutları adamlar el üstünden sallıyor.
bu arada vesely ve bjelicanın faulleri tamamen hakemin hatası ilk pozisyonda bjelica faul yapmadı sonra ribaund pozisyonunda oğuza bariz bi itme vardı. insanlar bu olayı ev sahibi avantajı olarak değerlendiriyorlar. şu bilmem ne yaptığım ev sahibi avantajı neden bizim sahamızda olmuyor.
  ben demiştin demek istemiyorum ama obra reis duymuş beni galiba