abi ben kimseye cahil filan demedim aman lütfen yanlış anlaşılma olmasın. bende çok bi cacık bilmiyorum.
inatçısın , bunu açıkca söylüyorum
benden büyüksün abimsin saygısızlık olmaz benden kesinlikle
bi gün denk gelirse tanışıp yüz yüze sohbet etmek isterim
Yok abi kesinlikle demedin.Genel olarak basarı ya da benim gibi F4 bekleyene bu ifadeler kullanıldıgı icin yazdım.Yoksa Allah razı olsun bir hata yok.Ben de ne kalp kırmak isterim ne de kalbimin kırılmasını isterim.Bilmeden kırdıgım varsa da ozur dilerim.
Cem Hocam inatcıyım,sabit fikirliyim.Ben Dunyada 4 tane buyuk SK goruyorum.Real,Barca,Bayern,FB SK Dunya'da da bir arastırma yapılsa ya da genel olarak Futbol,Basketbol,Voleybol gelir diye dusunuyorum.Diger 3'u deyince aklıma sadece Futbol ve Erkek Basketbol geliyor.Ama biz de hepsi var.Masa Tenisi var,Atletizm var.Hepsinde Avrupa Sampiyonlukları var.Bunlardan dolayı benim icin uzak ara En Buyuk Spor Klubu diyorum.Yine yaranamıyorum hoca:)
AY diktatordur,basarısızlıklarda transfer yapar,Son 4-5 yıl klube buyuk zarar vermistir.Hepsine OK derim.Ama onun vizyonu sayesinde FB taraftarı zorla Victoria Pavlovich,İrene İvencan gibi isimleri ezberlemistir.Taraftarı sporsever yapmıstır.Basketbol ve Voleybolda yabancı takım hocaları Elit Takım diye roportaj veriyor.Hentbol veriyor Sports TV Barcelona falan var.Ama populer butun sporlarda FB SK adı var.Ve arkamızda ne Kral var,ne Katalonya var ne de Devlet Takımıyız.Ben bu kafadayım hocam:)