Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862665 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bilmiyorum Cem Hocam, ben finali de basarısızlık gormuyorum.CSKA ya da Real icin sonucta F8,F4 de elenmiyorlar.Final oynuyorlar.Sene bası Barca'ya fark atarak kupa kazanmadılar mı?Ligi almadılar mı?CL de de final oynamadılar mı?Bunlar kupa degil mi?
Yanlıs biliyormusum yazdıgına gore ligi kaybetmisler.Ben Cl finalini basarısızlık gormuyorum Hocam
abi Real MAdrid 18 senedir CL kupası kazanamıyor. kazanmadığın kupa kupa değildir. Rudy Lull SErgio gibi yerlı oyuncuları var bu adamların
cska dediğin takım 2006 2008 kupa sahibi bilmem ne kadar kupa kazanmış 40 milyon eurosu olan takım
abi ne yazsak ne etsek sabit fikrin var ordan seni çevirmek zor.
ne diyim saygılar..

hmetin

• Ziyaretçi
Geçen sene ligi kaybettiler, ondan önceki sene almışlardı. Gerçi kaybettikleri takım da Barcelona.
Beserdir sasar demisler.Yanlıs hatırlamısım.Ben Real ile Barca arasında cok fark goruyorum.Real bence Barca'dan cok daha ustun bir takım ve son yıllarda cok agır bastıklarını dusunuyorum.Barca'yı ben yumusak bir takım buluyorum.Real ise daha sert,daha derli toplu takım olarak geliyor bana

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
"nikosmahlas" sana en ufak katılmıyorum.Omer Kocsan da takımı elestiriyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Bu adam bilmiyor mu Barca F4 yaptıgını,ahmak mı,vicdansız mı?Velev ki Hickman yuhalanmıs ben salonda degildim seyrederken de gormedim.Taraftar yanlıs yaptı bana gore dersin.Ahmak,vicdansız,basketbol cahili deme hakkın yok.
Bu seyirci,taraftar basarı hak etmiyor da, 2 senenin sampiyonu kocunu doven Oly taraftarı mı hak ediyor?Salonu dolduran,kombine rekoru kıran,yenildiginde bile Obradovic'e marslar soyleyen taraftar hak etmiyor da salonu doldurmayanlar mı hak ediyor.Omer Kocsan da mı anlamıyor basketboldan,Barca'nın F4 yaptıgını bilmiyor mu?Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Ahkam mı kesiyor,akıl fakiri mi,ahmak mı,vicdansız mı,memnuniyetsiz mi,basketbol cahili mi?
Takımın butcesi belli,20m dolar/avro neyse,takım butceyi veriyor,kocun istedigi oyuncular alınıyor.Taraftar da rekor kırıyor.Burada yapılan sey sesli dusunmek,ahlam da kesilse kendi aramızda konusuyoruz.Sabırsız diyebilirsin,Hickman eger yuhlandıysa salonda degildim bilmiyorum yanlıs yapıldı diyebilirsin.Ama digerlerini deme hakkın bana gore yok.

Ayrıca Real Madrid Obra olmadan da kupaları topluyor.Kocu son derece basarılı ve buyuk farkla kupaları alıyorlar.Kaybettikleri tek kupa CL onu da finalde kaybettiler.4. olmadılar.Obradovic giderse de kendi birsey kaybetmez.Orada da kupaları toplar.Klup,taraftar elinden geleni yapıyor.Gitmesini istemem.Giderse kendi tercihidir.
Benim eleştiriyle alakalı bir derdim yok, derdim bunun takıma zarar verecek noktaya gelmesi, yoksa isteyen istediğini söylesin dursun banane. Hickman da kötü oynamış olabilir bugün. Peki hickman kötüydü de -2 verimlilikle oynayan bogdan mı iyiydi, -5'le oynayan kenan mı iyiydi? Oleson'a hem hücumda hem savunmada yenilen Gou mu iyiydi? Taraftar böyle olacaksa hiç kırmasın rekor. Tamamen ortada olan bir maçta, bir oyuncuyu o maçın en kritik yerinde yuhalayan adamlar gitsin futbol izlemeye devam etsin. Sırf bu yüzden hickman maçın sonunda her topu potaya gönderip kendini kanıtlamaya çalıştı.
Bu arada düşüncelerimi istediğim gibi aktarmaya hakkım var. Katılırsınız katılmazsınız, o sizin bileceğiniz şey.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ağır yazarım adam olsun herkes.

Maçtan önce..Takım Pao da dağıldı 30 sayı fark yeriz diyenler..Sonra Takım biraz karakter göstersin demeye başladı...

Şimdi takım Barca gibi gedikliyi elinden kaçırdı 1 basketle..17-10 la FT attık mesela..Takım karakter koydu..

Şimdi onu diyenler koçun işkembesinden giriyor şişhanesinden çıkıyor..

Nasıl olcak bu nasıl?
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
abi Real MAdrid 18 senedir CL kupası kazanamıyor. kazanmadığın kupa kupa değildir. Rudy Lull SErgio gibi yerlı oyuncuları var bu adamların
cska dediğin takım 2006 2008 kupa sahibi bilmem ne kadar kupa kazanmış 40 milyon eurosu olan takım
abi ne yazsak ne etsek sabit fikrin var ordan seni çevirmek zor.
ne diyim saygılar..
Hocam saygı bizden karsılıklı da adamlar devamlı F4'de,devamlı podyumda belki bu sene kazanacaklar.Bizim de hayvani olmasa da cok ciddi butcemiz var.Evet sabit fikirliyim hocam ben F4 bekliyorum.F4 de 4. olunsun basarıdır.Ama F8,F16 benim icin basarı degildir.Sabırsızım,basketbol cahiliyim biz de boyleyiz iste

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hocam saygı bizden karsılıklı da adamlar devamlı F4'de,devamlı podyumda belki bu sene kazanacaklar.Bizim de hayvani olmasa da cok ciddi butcemiz var.Evet sabit fikirliyim hocam ben F4 bekliyorum.F4 de 4. olunsun basarıdır.Ama F8,F16 benim icin basarı degildir.Sabırsızım,basketbol cahiliyim biz de boyleyiz iste
abi ben kimseye cahil filan demedim aman lütfen yanlış anlaşılma olmasın. bende çok bi cacık bilmiyorum.
inatçısın , bunu açıkca söylüyorum :)
benden büyüksün abimsin saygısızlık olmaz benden kesinlikle
bi gün denk gelirse tanışıp yüz yüze sohbet etmek isterim

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Beserdir sasar demisler.Yanlıs hatırlamısım.Ben Real ile Barca arasında cok fark goruyorum.Real bence Barca'dan cok daha ustun bir takım ve son yıllarda cok agır bastıklarını dusunuyorum.Barca'yı ben yumusak bir takım buluyorum.Real ise daha sert,daha derli toplu takım olarak geliyor bana
2 yıldır F4'te Real'e eleniyorlar. Belki de 2 yıldır Euroleague şampiyonu Barca olacaktı. Çok daha ağır bastığına katılmıyorum. Real zaten yatırımlarını son 3-4 yılda artırdı. Artırdığı dönemlerde dahi Barca ile yaptıkları resmi maçlarda galibiyetler kafa kafayadır. Ha bunları söylerken ben Real taraftarıyımdır. Geçen sene 40'a bağladıklarında da çok keyiflenmiştim. Barcayı oldum olası sevmedim. Sarı kırmızı forma giyen bir takımın neyini sevim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bizim O yenemedik diye kızdığımız Barca EA7 Yİ 15 e bağladı deplasmanda..Uyanın balık tutalım
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
abi ben kimseye cahil filan demedim aman lütfen yanlış anlaşılma olmasın. bende çok bi cacık bilmiyorum.
inatçısın , bunu açıkca söylüyorum :)
benden büyüksün abimsin saygısızlık olmaz benden kesinlikle
bi gün denk gelirse tanışıp yüz yüze sohbet etmek isterim
Yok abi kesinlikle demedin.Genel olarak basarı ya da benim gibi F4 bekleyene bu ifadeler kullanıldıgı icin yazdım.Yoksa Allah razı olsun bir hata yok.Ben de ne kalp kırmak isterim ne de kalbimin kırılmasını isterim.Bilmeden kırdıgım varsa da ozur dilerim.

Cem Hocam inatcıyım,sabit fikirliyim.Ben Dunyada 4 tane buyuk SK goruyorum.Real,Barca,Bayern,FB  SK Dunya'da da bir arastırma yapılsa ya da genel olarak Futbol,Basketbol,Voleybol gelir diye dusunuyorum.Diger 3'u deyince aklıma sadece Futbol ve Erkek Basketbol geliyor.Ama biz de hepsi var.Masa Tenisi var,Atletizm var.Hepsinde Avrupa Sampiyonlukları var.Bunlardan dolayı benim icin uzak ara En Buyuk Spor Klubu diyorum.Yine yaranamıyorum hoca:)
AY diktatordur,basarısızlıklarda transfer yapar,Son 4-5 yıl klube buyuk zarar vermistir.Hepsine OK derim.Ama onun vizyonu sayesinde FB taraftarı zorla Victoria Pavlovich,İrene İvencan gibi isimleri ezberlemistir.Taraftarı sporsever yapmıstır.Basketbol ve Voleybolda yabancı takım hocaları Elit Takım diye roportaj veriyor.Hentbol veriyor Sports TV Barcelona falan var.Ama populer butun sporlarda FB SK adı var.Ve arkamızda ne Kral var,ne Katalonya var ne de Devlet Takımıyız.Ben bu kafadayım hocam:)

hmetin

• Ziyaretçi
2 yıldır F4'te Real'e eleniyorlar. Belki de 2 yıldır Euroleague şampiyonu Barca olacaktı. Çok daha ağır bastığına katılmıyorum. Real zaten yatırımlarını son 3-4 yılda artırdı. Artırdığı dönemlerde dahi Barca ile yaptıkları resmi maçlarda galibiyetler kafa kafayadır. Ha bunları söylerken ben Real taraftarıyımdır. Geçen sene 40'a bağladıklarında da çok keyiflenmiştim. Barcayı oldum olası sevmedim. Sarı kırmızı forma giyen bir takımın neyini sevim.
Benim Barca'yı sevmeme nedenim "Catalonia Is Not Spain" pankartı hocam isine geldiginde İspanya'nın her imkanından yaralanacaksın isine geldiginde de burası İspanya degil diyeceksin.Sevmiyorum boyle ayrılıkcı akımları

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Yok abi kesinlikle demedin.Genel olarak basarı ya da benim gibi F4 bekleyene bu ifadeler kullanıldıgı icin yazdım.Yoksa Allah razı olsun bir hata yok.Ben de ne kalp kırmak isterim ne de kalbimin kırılmasını isterim.Bilmeden kırdıgım varsa da ozur dilerim.

Cem Hocam inatcıyım,sabit fikirliyim.Ben Dunyada 4 tane buyuk SK goruyorum.Real,Barca,Bayern,FB  SK Dunya'da da bir arastırma yapılsa ya da genel olarak Futbol,Basketbol,Voleybol gelir diye dusunuyorum.Diger 3'u deyince aklıma sadece Futbol ve Erkek Basketbol geliyor.Ama biz de hepsi var.Masa Tenisi var,Atletizm var.Hepsinde Avrupa Sampiyonlukları var.Bunlardan dolayı benim icin uzak ara En Buyuk Spor Klubu diyorum.Yine yaranamıyorum hoca:)
AY diktatordur,basarısızlıklarda transfer yapar,Son 4-5 yıl klube buyuk zarar vermistir.Hepsine OK derim.Ama onun vizyonu sayesinde FB taraftarı zorla Victoria Pavlovich,İrene İvencan gibi isimleri ezberlemistir.Taraftarı sporsever yapmıstır.Basketbol ve Voleybolda yabancı takım hocaları Elit Takım diye roportaj veriyor.Hentbol veriyor Sports TV Barcelona falan var.Ama populer butun sporlarda FB SK adı var.Ve arkamızda ne Kral var,ne Katalonya var ne de Devlet Takımıyız.Ben bu kafadayım hocam:)

Huseyin Hoca, Milan'i nasil saymazsin?  Tamam, fetret devrindeyiz ama efsaneyiz.  Casa Milan diye bir olayimiz var.  Duymama ihtimaline karsilik, Youtube ve Google'dan bakmani rica ediyorum :)
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 01:33:25 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Sevgili Obradovic, bak geldin gidiyorsun, artık Avrupa'da bir derbi kazan. Bir tane set çiz. Üçlük atalım, şut atalım, vurup geçelim.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Maçla ilgili yorum yapacaktım da koç Reale gider görürüz orada demișsiniz içim burkuldu yemin ediyorum gerçek değildir inşallah olmaz öyle bir şey

hmetin

• Ziyaretçi
Huseyin Hoca, Milan'i nasil saymazsin?  Tamam, fetret devrindeyiz ama efsaneyiz.  Casa Milan diye bir olayimiz var.  Duymama ihtimaline karsilik, Youtube ve Google'dan bakmani rica ediyorum :)
Hoca Casa Milan nedir?Hep İng. yazıyor?
Konu dısı olacak hocam ama yanlıs adamı buldun:)
Benim icin 1.Basketbol 2.Voleybol=Futbol ve sonra sevdigim herseyi izlerim.Normalde İtalyan ve İng. takımlarını hic sevmem.Real'i severim.
İtalya'da tek sevdigim takım Juve'dir.İng.'de Arsenal'di ama artık onu da sevmiyorum:)
En sevdigim basketci Henry Turner'dır.Kaptan olmasına ragmen Zeki Gulay ve menejer Cenk Renda gordugum en teknigi zayıf oyunculardan ikisidir.
En sevdigim kadro John Stockton-Jeff Hornicek-Greg Ostertag-Karl Malone'lu Utah'dı.Ama Celtics'i tutarım.LA Lakers hic sevmem:)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Obradovic'i severim, kredisi bitmez bende, çok kırıldım sadece. Bu öfkem ondandır. Sigaram da bitmiş zaten hayat böyle acımasız işte.