Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845885 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
abi ritim buldular da rakip de Turow'du yani

Turow'un olayı zaten yüksek tempo. Turow atıyor, rakibe de çabuk şut atma izni veriyor ki tempo yükseltsin. Biz aynı tempoyu vermeyeceğiz. Birebire sürükleyip reboundlar ile translation yaparak tempoyu yükselteceğiz. Turow yetenek fakiri takım. Rakip erken atıp kaçırsın ister ki kendi de fazla şut şansı bulup skorunu yükseltebilme şansı yakalasın.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 16:37:56 Gönderen: Cengizao »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Turow'un olayı zaten yüksek tempo. Turow atıyor, rakibe de çabuk şut atma izni veriyor ki tempo yükseltsin. Biz aynı tempoyu vermeyeceğiz. Birebire sürükleyip reboundlar ile translation yaparak tempoyu yükselteceğiz. Turow yetenek fakiri takım. Rakip erken atıp kaçırsın ister ki kendi de fazla şut şansı bulup skorunu yükseltebilme şansı yakalasın.
cengiz  transition kelimesi daha doğru olmaz mi ?
Translation ile ne kast etmek istiyorsun ben anlayamadım

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo

eyvallah bunların hepsi doğru da rakip Turow değil zaten Turow'un bir tık üstü olan Bayern maçında nasıl oynadığımız ortada Turow'u da öyle yeriz geçeriz. Milano yetenek fakiri değil, savunma da az bir şey adam değişmeyi kaçırsan anında ceza şutunu kesebilir , penetre ile senin savunma dengeni bozabilir ve bunları yaparken arkasına taraftar desteği ile etkilenmiş hakemleri alarak yapacaklar. o yüzden Barcelona maçında ne yaptıysak aynı şekilde oynamamız lazım ki kazanma şansımız olsun. Şans diyorum çünkü bence maçın favorisi Milano
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 18:12:00 Gönderen: furkanzengin »
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
cengiz  transition kelimesi daha doğru olmaz mi ?
Translation ile ne kast etmek istiyorsun ben anlayamadım

Yanlış yazmışım, farkında bile değilim. Afedersin.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
eyvallah bunların hepsi doğru da rakip Turow değil zaten Turow'un bir tık üstü olan Bayern maçında nasıl oynadığımız ortada Turow'u da öyle yeriz geçeriz. Milano yetenek fakiri değil, savunma da az bir şey adam değişmeyi kaçırsan anında ceza şutunu kesebilir , penetre ile senin savunma dengeni bozabilir ve bunları yaparken arkasına taraftar desteği ile etkilenmiş hakemleri alarak yapacaklar. o yüzden Barcelona maçında ne yaptıysak aynı şekilde oynamamız lazım ki kazanma şansımız olsun. Şans diyorum çünkü bence maçın favorisi Milano
Barcelona maçındaki oyunu rakip pota altına yıkma fikri burada sanki çok başarılı olmaz abi.. Yani 5 rotasyonu açısında konuşuyorum. Bizim uzunlara göre çok daha sert ve atletler.. İkili oyun olmadan pek vermezler..

Sanki hücumu 4 numaradan Bjelica'yı kullanarak Kleiza'nın zaaflarını değerlendirme de kullansak daha iyi olacak. Gerçi Bjelica üzerinden oynadığımız pek set yok ama..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Barcelona maçındaki oyunu rakip pota altına yıkma fikri burada sanki çok başarılı olmaz abi.. Yani 5 rotasyonu açısında konuşuyorum. Bizim uzunlara göre çok daha sert ve atletler.. İkili oyun olmadan pek vermezler..

Sanki hücumu 4 numaradan Bjelica'yı kullanarak Kleiza'nın zaaflarını değerlendirme de kullansak daha iyi olacak. Gerçi Bjelica üzerinden oynadığımız pek set yok ama..

oyun planı anlamında değil de mücadele ve konsantrasyon anlamında o maçtaki gibi olmalıyız diyorum. oyun planı konusunda yorum yapmıyorum genelde Obradovic'den iyi bilecek halim yok :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yanlış yazmışım, farkında bile değilim. Afedersin.
Estağfurullah.. Türkçe yazalim hatta geçiş hücumu diyelim hep beraber  8)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Anladım abi. Açıkçası benim bir galibiyet beklentim yok.. Takım zorlu bir psikoliji ve zorlu bir fikstürden çıktı. Kafa olarak konsantre olamama gibi bir durum olabilir. Her şey iki takım için normal olsa bile Milano favoridir bence.. O yüzden çok fazla beklentim yok. Kazanırsak çok mutlu olurum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
en başta yazdım sezon başında şu deplasmana galibiyet yazdım diyen yalan söyler. olursa ekstra olur

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Kazanırsak TOP 16 garanti gibi bir şey olacak zaten. Bayern ile Turow kazanamaz herhalde. Sen 4-2 olursun, bu ikili 1-5. Bayern ile Turow'a ikili averajı,  3 galibiyetlik avantajı vermeyiz bu saatten sonra. Grubun kırılma maçı olacak.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 18:36:07 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1375 : 19 Kasım 2014, 21:15:11 »
Bo 1 aylığına imzaladı. Bizim maçta Goudelock - Bo mücadelesini izlemek büyük keyif olacak.

Bayern'de herkes, istisnasız, Adidas giyiyor. Bo ise Nike çok büyük çoğunlukla Jordan giyiyor, bunun kendi tarzına en uygun pabuç olduğuna inanıyorum, bakalım ne olacak? Bayern mi yasak savacak, Bo mu vazgeçecek.
Hoops and rap

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Muhtemelen kaybederiz ama maç sonunda "yine çok çabuk pes ettik" vb. cümleler kurmayalım, mücadeleci olalım benim için kafi.
...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Son zamanlarda artan doğrularımızı uygulayabilirsek 1 galibiyet çıkarabiliriz . Ki ben kafa kafaya giden ve sonunda bizim kazanacağımız bir maç olacak gibi hissediyorum :)

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Alamayabiliriz, son dönemde toparlnaıyor olsak da henüz süreci tamamlamadık, ayrıca, rakiplerimizin seri yapmalarına çok müsade ediyoruz. Milano deplasmanında bunu verdiğimiz an herşeyi bir anda bitirebilirler.
Hoops and rap

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1379 : 19 Kasım 2014, 23:00:29 »
1 aylığına imzaladi ise bizim maçta oynamayabilir :)