Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845884 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Gruptan çıkmamız bence garanti o yüzden Zeki abinin dediği gibi "sülalem rahat yeaa" modunda izlicem kalan maçları :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Cediye degil furkana bile Baksan durum ortada..

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1337 : 16 Kasım 2014, 18:12:32 »
Vallaha zenci hastalığı araştırılmali
Buna bastırılmış duygular mi.sebep oluyor?  :)

Köprü altındaki saatçi siyahiler sebep oluyor aslında. Geçende bir tanesine have a nice day brother dedim, thanks brother dedi :)

Bir kaç sene önce Kadıköy'de arkadaşlar ile balık ziyafeti yapalım demiştik. Bir tanesi geldi saatçilerden. Muhabbet ettik ayak üstü. Türkçe'yi çok iyi bilmesini bir kenara bırak 6 dil biliyormuş. Şoke olduk. Hatta üniversite mezunu. Çalışma izni alamadığından hiç bir yere başvuramıyormuş. Çok üzülmüştüm.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Fenerbahçe gibi kıytırık lig maçını bile kaybetmeye tahammülü olmayan bir takımın oyuncuyu geliştirip yetiştirmesini beklemek gerçekçi değil.

Başarıyı kutsadığımız sürece sonuç odaklı düşüneceğiz. Düşünsenize transfer bile yetmiyor, alınan transferin bile gelişebilme ihtimaline sabredemiyoruz. İnternette bir video var, Obradovic,  bir antrenör seminerinde pick n roll hücumu anlatıyor. Anlatının bir yerinde şöyle bir cümle a kuruyor:
"3 seneden beri, evet, tam 3 seneden beri, Dimitris'in (diamantidis) daha agresif olması ve topu tutmaması için uğraşıyorum" Bizim bırakın 3 yılı, 3 maç üstüste Goudelock çift hanelere çıkmasa, veya herhangi bir oyuncu 3 maç kötü oynasa hakaret , beğenmemek yerine transfer, başkasının adamına dilenmek gibi huylarımız var.

Fenerbahçe'li olmak da zor, Fenerbahçe'de oynamak da zor. Bu sebeple bizden oyuncu çıkmaz, çıksa da gelişmez
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #1339 : 16 Kasım 2014, 19:04:50 »
Sofonun Obra ile bir daha bir araya gelmeyeceğini tahmin edebiliyoruz

Sofoyu istemiyorum da sebebini merak ettim hocam söyleyebilirmisiniz Sofo-Obra aarasındaki husumeti.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1340 : 16 Kasım 2014, 19:05:42 »
Sofoyu istemiyorum da sebebini merak ettim hocam söyleyebilirmisiniz Sofo-Obra aarasındaki husumeti.

panada oynadıkları sezon araları pek iyi değilmiş
kara listede bir nevi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
10 sayı farkla yeniliriz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1342 : 17 Kasım 2014, 07:47:19 »
Top 16 ya Sofo'yu isterdim. Sofo'nun size ı ve  Veysel'in blokları offf...  :)

Ben istemem açıkçası. Tamam, oynadığı dakikalarda oyunu domine ediyor ama 10-15 dakikayı da geçmiyor oyunda kaldığı süre.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
önemli olan top16 ya kalmak o yüzden rahatım zaten sezon başında kura çekildiğinde ben milano deplasmanına galbiyet yazdım diyen yalancıdır. Turow Münih kesin galibiyet pao milano barca'dan bir galibiyet gelirse ne ala şeklindeydi hesaplar o yüzden kazanırsak şukela olur
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Fenerbahçe gibi kıytırık lig maçını bile kaybetmeye tahammülü olmayan bir takımın oyuncuyu geliştirip yetiştirmesini beklemek gerçekçi değil.

Başarıyı kutsadığımız sürece sonuç odaklı düşüneceğiz. Düşünsenize transfer bile yetmiyor, alınan transferin bile gelişebilme ihtimaline sabredemiyoruz. İnternette bir video var, Obradovic,  bir antrenör seminerinde pick n roll hücumu anlatıyor. Anlatının bir yerinde şöyle bir cümle a kuruyor:
"3 seneden beri, evet, tam 3 seneden beri, Dimitris'in (diamantidis) daha agresif olması ve topu tutmaması için uğraşıyorum" Bizim bırakın 3 yılı, 3 maç üstüste Goudelock çift hanelere çıkmasa, veya herhangi bir oyuncu 3 maç kötü oynasa hakaret , beğenmemek yerine transfer, başkasının adamına dilenmek gibi huylarımız var.

Fenerbahçe'li olmak da zor, Fenerbahçe'de oynamak da zor. Bu sebeple bizden oyuncu çıkmaz, çıksa da gelişmez
Çok haklisin yabancı olayinda..
Ama bunu gencler konusunda kabul etmiyorum..kenan yeteri sansi buluyor ama hala kullanamadı..ama devam etmek lazim denemeye...toparlanacaktir saatlik sonrasi..sorun kafasini kullanmamasinda kenanin..

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Cediye degil furkana bile Baksan durum ortada..

abi furkan'ı kıyaslamak çok doğru değil Furkan cidden özel bir oyuncu

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
« Yanıtla #1346 : 17 Kasım 2014, 11:35:34 »
panada oynadıkları sezon araları pek iyi değilmiş
kara listede bir nevi

Spnoulis ile ne kadar bir araya gelirse Obra Sofo ile de o kadar gelir

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
abi furkan'ı kıyaslamak çok doğru değil Furkan cidden özel bir oyuncu

Cediden iyisi yok gençler arasında buna herkes dahil ve yoruma da kapalı bu mevzu :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Cediden iyisi yok gençler arasında buna herkes dahil ve yoruma da kapalı bu mevzu :)

Şu an için öyle, furkan 17 yaşında ve cedi 19  aynı zamanda takımda yer almaya başladılar özellik ve potansiyel olarak Furkan önde.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bu forumda mümkünse tek Furkanı tartışalım o da Furkanzengin olsun
diğer tüm furkanlar Türk Baskebolu forumunda :)
A.Y.