Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845884 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem Kardeş,

Içimi kararttın yahu. Sen normalde pozitif düşünen biriydin ve totem yapıyorsun sanırım.
abi şunu düşünen ve isteyen bi tomar.bit yavrusu var

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
abi şunu düşünen ve isteyen bi tomar.bit yavrusu var

Malesef bunu isteyen çok fazla kendini Fb'li sayan insan var, ama sahada hepsine bir bir cevap verioruz ve vermeyede devam edeceğiz

Zor maç olcak Milano için çok kritik maç, kafa kafaya gider diye düşünüorum, barca ve ksk maçlarındaki savunma sertliğimizi yansıtırsak kazanma şansımız yüksek

Çevrimdışı exex

• Üye
100 sayı kesin yeriz...
+ 40 fark atarlar.
Hücum anlamında kısır bir takımız zaten maçı 8 asist mertebesinde zar zor bitiririz.
sayı  60 ı bulursak ne mutlu bize..
ribaundlarda 40 28 ezerler..
Brooks hayatının maçını oynayabilir
Kleiza istanbulda ilk maçta yaptığı gibi 20 sayı gömer kesin..

bigün tutacak diye çok korkuyorum

:D :D

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hickman rol karmaşası adaptasyon problemi vs performansını etkiliyo tamam da kenan ın şuanki haline çok üzülüyorum. Sakatlık sonrası o özgüvenini kaybetmiş durumda. Şutuna zaten değinmek bile istemiyorum. Tamam ciddi bi şut tehditi yoktu ama sakatlık sonrası şut mekaniği sanki iyice bozulmuş. Cok değerli bi bi yetenek bizim geleceğimizin en önemli parcalarından biri sonuçta mr kenan sipahi. İnşallah onunda güzel günlerini görürüz yakında...

Maç genelinde 21asist 8top kaybıyla oynamışız ki bu da bişeylerin artık yoluna girmeye basladığının bi göstergesi bence.
Güzel ve mutlu bi perşembe gecesi için takımın hepsine tek tek teşekkürler :)

Bir Cediye birde Kenana bakıyorum, üzülyorum sadece :(

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
alalım su macı girelim iyice havaya :)
ya bi hickman kaldı patlama yapmayan bu mactada o patlama yapar inş bakalım..zoriç barca ya bogdan munih e hickman da milano ya inş ..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1325 : 16 Kasım 2014, 00:11:28 »
aynen ne yapalım alıştık.
umutlar başka bahara kaldı artık...
şöyle adam gibi bir hoca gelsin şöyle zenci 5 6 tane oyuncu gelsin adam gibi de taraftar transfer etsinler ben istiyorum . Ahmet Özokurdan rica edeceğim

yanlız ciddi anlamda zenci hastası bi taraftar kitlesiyiz. herkesde bi zenci hastalığı ve herkes zenci istedikce iyice kendini kaybediyor. Zenci olsun.. ucan kacan zenci olsun.. basan zenci olsun.. pota altını karartan zenci olsun.. atletik zenci olsun.. hayvan gibi zenci olsun.. öküz gibi olsun boğa gibi olsun dinazor olsunnn zenci olsunn ... parcalasın bizi zenci istiyoruz zenci alın nedne zenci almıyosunuzz zenciiii
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoric'in doğuranın....
rickt nin sorunu küfür ile çözülmez  ama kendisi ile görüşemedim. Obradovic henüz sevişmelerinin bilmediğini söyledi
bogdan i alanın...
lan kenan seninde elinin ayarını. ....

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Ya hakikaten o değil de Milano bize en ters gelen takım ve hatta Barça'dan daha zor maç gibi geliyor. Bu psikolojinin sebebi ne:) Kazandığımız anda yüzde 90 2.yiz bu arada. Çok önemli maç çok..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bence Bu seneki Milano bize ters gelecek takım değil..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Milano brooks ve kleiza dan adam akilli katki aldiği her mac ciddi ters takim her takima...yoksa siradanlasiyor...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1330 : 16 Kasım 2014, 12:13:24 »
Vallaha zenci hastalığı araştırılmali
Buna bastırılmış duygular mi.sebep oluyor?  :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1331 : 16 Kasım 2014, 12:34:18 »
Şu anda Siyahi bir pivot alınması bence hata olur.Takımın en azından bana göre bariz bir iki eksiği varken hata olur.Ayrıca Vesely bence gayet iyi oynuyor ama belirli noktalarda onun yüzünden setlerde tıkanıyoruz.Eğer illa Zorici göndereceksek ki ben sanmıyorum hücum yönü ön planda bir pivotu şahsen tercih ederim.Ama takımın bence şu an için en büyük önceliği bir PG olmalı.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1332 : 16 Kasım 2014, 13:08:00 »
Top 16 ya Sofo'yu isterdim. Sofo'nun size ı ve  Veysel'in blokları offf...  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1333 : 16 Kasım 2014, 13:21:41 »
Sofonun Obra ile bir daha bir araya gelmeyeceğini tahmin edebiliyoruz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Sanırım maçla ilgili en sıkıntılı durum Perşembe günü oynanacak olması. Pazartesi akşamı gs ile oynayıp sadece tek gün bu maça hazırlanıp ertesi gün deplasman yolculuğuna çıkacak takım. Ben gs maçını da kazandığımız taktirde bu gaz ile milano'yu da yenebileceğimizi düşünüyorum. Tanrı Goudelock'ı korusun...
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic