Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845908 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bayern hocası Pesiç maç sonu açıklamaları :

"We saw a game tonight that I would like to see more often. It was an attractive game but it wasn’t a bad performance defensively. Of course you want to play better defense but it was an attractive game and I think we played against a Final Four team. In these kind of games, everyone knows that when you play against a team with so many different weapons you have to be in top shape to win. Unfortunately we weren’t. I’m not saying that if everybody was healthy that we would have beaten Fenerbahce. But we could have had more chances against Milan and Turow. I am always a little disappointed when we lose. But we have to continue to fight and play hard like we did."

değerli koç ne demiş.
bu akşam daha fazla görmek isteyeceğim türden bir maç oldu. çok etkileyici bir oyundu ama savunma olarak çok kötü performans göstermedik !!!! .. tabiki savunma anlamında çok daha iyi oynamak istersiniz ama hem bu maç çok etkileyici bir maçtı hemde bu akşam Final 4 takımına karşı oynadık. bu tarz maçlarda ,birçok hücum silahı olan rakibe karşı oynarken en iyi performansınızı göstermeniz gerektiğini herkes bilir. Ne yazık ki biz bunu başaramadık. Eksiklerimiz olsaydaı Fenerbahçe'yi yenebilirdik demiyorum yanlış anlaşılmasın ( son 2 kelime benim yorumum :) ) ama kadromuz tam olursa Milano ve Turow karşısında daha fazla şansımız olabilirdi. kaybettiğim zaman ben hep hayal kırıklığı yaşarım  ama şavaşmaya devam etmek zorundayız ve daha sert ve iyi oynamak zorundayız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bogdanoviç ise ;
"We had bad luck against Barcelona. In this game, they had a chance to come back and win but we stayed focus until the end and played good offensively. Also we made a lot of threes. We had a problem with the three-point shooting in the last couple of games but it was better tonight. Of course it’s an important win because everybody knows you have to go step by step through this competition. This was just a step for us towards the Top 16. "

'' Barselona karşısında şansızdık. Bu maçta , geri gelme şanları vardı ama biz kazandık . maçın sonuna kadar konsantrasyonu bozmadık ve ofansif olarak iyi oynadık. ve birçok 3 sayılık atış yaptık ..son maçlarda 3 sayılık atışlarda sorunlarımız vardı ama bu akşam çok daha iyi oldu. tabiki kazanmak çok önemli çünkü hepimiz bu yarışmada adım adım gitmenin önemini biliyoruz. bu akşamki maç  Top 16 için sadece bir adımdı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1307 : 14 Kasım 2014, 19:01:05 »
3. olursak grupların şu anki durumuna göre:

E Grubu:
Real Madrid
Barcelona
Fenerbahçe
Laboral
Malaga
Kızılyıldız
Anadolu Efes
Alba Berlin

F Grubu:
Cska
Olympiakos
Zalgiris
Unics Kazan
Galatasaray
Maccabi
Panathinaikos
Milano

2. ya da 4. olursak büyük ihtimalle Milano ya da Panathinaikos ile yer değiştiririz. Kazan dışında grupların şu anki durumuna göre oluşacak grupları yazdım. Maccabi ile Malaga değişebilir, Kızılyıldız ya da Laboral ile Galatasaray değişebilir, Efes ile Zalgiris değişebilir

Bana sorarsanız ben 3. olmayı isterim. F grubunda tamam Real, Barcelona'dan kuruluyoruz ama bu sene de çok sert bir gruba düşmüş olacağız. Evet belki F grubunda 2. olma şansımız daha fazla ama 5. olma şansımız da daha fazla... Bence önce Top 8'e kapağı atmak lazım. Gerisi sonra düşünülür. E grubunda yer alırsak bence bir şekilde 3. bitiririz ve Olympiakos, Panathinaikos veya Milano üçlüsünden biriyle saha dezavantajı ile birlikte eşleşiriz. Artık kalanı da Obradovic hocamın ellerinden öper. :D
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 19:02:55 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1308 : 15 Kasım 2014, 01:18:39 »
5. maclar tamamlandıktan sonra güncel duruma göre top16 grupları söyle oluyor:

Grup E:
-Real madrid
-Barcelona
-Malaga
-Kızılyıldız
-Zalgiris
-Fenerbahce
-Alba berlin
-Laboral

Grup F:
-CSKA
-Olympiacos
-Efes
-Panathinaikos
-Maccabi
-Galatasaray
-Novgorod (ama muhtemelen Unics kazan gelecektir)
-EA7 Milano

Bu sıralamaların cok degişecegini de sanmıyorum ama muhtemel maccabi ile malaga değisecek. Bizim grubun 2. ve 4. sünü alacak brup her türlü sıkıntılı olacak cunku direk 4.takım olarak iyi bi takım gelmiş olacak. umarım 2 yada 4 olmayız. bu grup hertürlü sıkıntı olur. cska+oly+efes+bizim grubun 2. ve 4. sü + maccabi olursa bu grup gecen yılki gibi kabus olur :(
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1309 : 15 Kasım 2014, 01:34:06 »
5. maclar tamamlandıktan sonra güncel duruma göre top16 grupları söyle oluyor:

Grup E:
-Real madrid
-Barcelona
-Malaga
-Kızılyıldız
-Zalgiris
-Fenerbahce
-Alba berlin
-Laboral

Grup F:
-CSKA
-Olympiacos
-Efes
-Panathinaikos
-Maccabi
-Galatasaray
-Novgorod (ama muhtemelen Unics kazan gelecektir)
-EA7 Milano

Bu sıralamaların cok degişecegini de sanmıyorum ama muhtemel maccabi ile malaga değisecek. Bizim grubun 2. ve 4. sünü alacak brup her türlü sıkıntılı olacak cunku direk 4.takım olarak iyi bi takım gelmiş olacak. umarım 2 yada 4 olmayız. bu grup hertürlü sıkıntı olur. cska+oly+efes+bizim grubun 2. ve 4. sü + maccabi olursa bu grup gecen yılki gibi kabus olur :(
Keşke bugün grupta son maçlar oynansaydı da böyle bir gruba düşmüş olsaydık,nokta transferle Barcelona'nın da önüne geçip 2. olarak ev sahibi avantajını alabilme şansımız olabilirdi ama diğer grubun da şöyle bir avantajı var:İlk 2'ye girdiğin an Final 4 yolunda büyük bir adım atıyorsun fakat adım adım bakıp ilk olarak Top 8'i hedefleyeceksek ben de ilk grubu tercih ederdim.Ama bizde bu şans! olduktan sonra yine bir şekilde zor olan gruba düşeriz :)
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 01:34:50 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Stratofarius

• Üye
  • Yer: türkiye
nihayet istediğimiz bir performans izledik.Ne kadar 86 sayı yemiş olsak da attığımız yüzdeli üçlükler ve Goudelock'ın 10 üçlükle üçlük rekorunu kırması savunmanın zaaflarını sakladı desek yalan olmaz.Fakat her maç böyle üçlük atamaya biliriz o yüzden mutlaka savunmaya bir çare bulmalıyız.Onun dışında Bogdanovic'in nihayet  istediğimiz performansı sergilemesi ve Goudelock'la iyi bir ikili oluşması ve bu ikilinin Vesely'i beslemesi sonucu ilk yarıyı önde kapattık.2. yarıda Bogdanovic ve  Goudelock kaldıkları yerden devam etmesi  ve ikinci yarıda Bjelica'nın 12 sayıyla katkı vermesi sonucu farkı açtık son anlarda farkı kapatsalar da maçı kazandık.umarım her zaman böyle olur şimdi bu maçın moraliyle Galatasaray maçına gidicez

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takım olarak 3 tane daha üçlük atıp da takım rekorunu da kırsaydık iyiydi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1312 : 15 Kasım 2014, 11:20:50 »
Bu takımdan hicbirsey olmaz
boşa yormayalim kendimizi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1313 : 15 Kasım 2014, 11:22:22 »
Bu takımdan hicbirsey olmaz
boşa yormayalim kendimizi.

bu ssene de çöpe gitti :(
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Goudelock maçtaki performansıyla yine haftanın MVPsi olmuş :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1316 : 15 Kasım 2014, 11:41:07 »
bu ssene de çöpe gitti :(
aynen ne yapalım alıştık.
umutlar başka bahara kaldı artık...
şöyle adam gibi bir hoca gelsin şöyle zenci 5 6 tane oyuncu gelsin adam gibi de taraftar transfer etsinler ben istiyorum . Ahmet Özokurdan rica edeceğim

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Güzel mücadele edelim yakaladığımız güzel hava bozulmasın, moral bozucu bi maç olmasın kaybetceksekte başımız dik,yüzümüzde ufak bi tebessum ve içimizde geleceğe dair güzel umutlarla kaybedelim. Allah bize 2.bi pao maçını yaşatmasın bi daha :) zaten top16 biletini büyük ölçüde cebe koyduk, bu maçtaki olası bi galibiyette bize 2.biletini altın tepside sunar. Umarım bi kere daha mutluluk kaynağımız olur Fenerbahçe Ülker...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
100 sayı kesin yeriz...
+ 40 fark atarlar.
Hücum anlamında kısır bir takımız zaten maçı 8 asist mertebesinde zar zor bitiririz.
sayı  60 ı bulursak ne mutlu bize..
ribaundlarda 40 28 ezerler..
Brooks hayatının maçını oynayabilir
Kleiza istanbulda ilk maçta yaptığı gibi 20 sayı gömer kesin..

Çevrimdışı Murat

• Üye
Cem Kardeş,

Içimi kararttın yahu. Sen normalde pozitif düşünen biriydin ve totem yapıyorsun sanırım.