Bayern hocası Pesiç maç sonu açıklamaları :
"We saw a game tonight that I would like to see more often. It was an attractive game but it wasn’t a bad performance defensively. Of course you want to play better defense but it was an attractive game and I think we played against a Final Four team. In these kind of games, everyone knows that when you play against a team with so many different weapons you have to be in top shape to win. Unfortunately we weren’t. I’m not saying that if everybody was healthy that we would have beaten Fenerbahce. But we could have had more chances against Milan and Turow. I am always a little disappointed when we lose. But we have to continue to fight and play hard like we did."
değerli koç ne demiş.
bu akşam daha fazla görmek isteyeceğim türden bir maç oldu. çok etkileyici bir oyundu ama savunma olarak çok kötü performans göstermedik !!!! .. tabiki savunma anlamında çok daha iyi oynamak istersiniz ama hem bu maç çok etkileyici bir maçtı hemde bu akşam Final 4 takımına karşı oynadık. bu tarz maçlarda ,birçok hücum silahı olan rakibe karşı oynarken en iyi performansınızı göstermeniz gerektiğini herkes bilir. Ne yazık ki biz bunu başaramadık. Eksiklerimiz olsaydaı Fenerbahçe'yi yenebilirdik demiyorum yanlış anlaşılmasın ( son 2 kelime benim yorumum

) ama kadromuz tam olursa Milano ve Turow karşısında daha fazla şansımız olabilirdi. kaybettiğim zaman ben hep hayal kırıklığı yaşarım ama şavaşmaya devam etmek zorundayız ve daha sert ve iyi oynamak zorundayız.