takımların son kadrolarını yazalım grupta...
Turow
Wisniewski-Taylor
Chylinski-Karolak-Jaramaz
Eyenga-Kostrewski
Moldevaenu-Dylewicz
Zigernovic-Kulig
Kadro zayıf...bakalım baska takviye yapacaklar mı? evlerinde surpriz 1 galbiyet alırlarsa buyuk sans onlar ıcın...
Bayern Münih
Schaffartzik-Micic-Marin
Gavel-Taylor-Staiger
Djedovic-Zipser
Savanovic -Benzing-Jagla
Stimac-Bryant-Ibdihi-Mayr
Ben bu takımın deplasmanda galibiyet cıkaracagını dusunmuyorum turow haric...onlarda evinde turow haric acaba kime celme takacaklar onu merak ediyorum...Bana gore oyle ahım sahım kadroları yok ama isi sallarsan tehlikeli takım olurlar deplasmanda...pana hata yaparsa 4.luk icin sansları yuksek...jagla ve stimac ile biraz guclendiler...
Pana
Diamantidis-Slaughter
DeMarcus Nelson-Pappas-Bochoridis
Jankovic-Charalampapoulos
Gist-Fotsis
Batista-Mavrokefalidis-Diamantakos
Lountzis, Koniaris, Papagiannis gibi 3 genc daha aldılar ama hepsi 17 yasında daha...gelecege yatırım..su an kadroları bu...baska takviye yaparlarmı bilemiyorum..ama sanki 2-3-4 numarada sıkıntı cekecekler gibime geliyor...ustelik artık ayakları ıyıce yavasalayan diamantidis ve fotsis hala kadroda..
bence 4. olacaklar grupta..ama bayern surpriz yaparsa bu kadroya sasırmam...slaughter-nelson ve batista takviyeleri bu takıma yetersiz su anda...
ustteki 3 takım baska takviye yapacaklar mı bilmiyorum..ama ses cıkmıyor...
gelelim son 3 takıma..hangi takım 1. olursa sasırmam...biz, barca ve milano...
Barca
Huertas-Sataronsky
Navarro-Oleson
Abrines-Hezonja
Doellman-Nachbar-Lorbek
Tomic-Pleiss-Lampe
seklinde kadro kurdu..papanikalou gidince muhtemelen 3 numara alacaklar..ve kadro tamamlanacak..12 kisi ile...sato en buyuk aday bildigim...tecrubeleriyle 1.lige gene adaylar...bakalım ne yapacaklar...kadroda eksikleri pek gozukmuyor sakatlık olmazsa...
Milano
Meacham-Regland-Ceralla
Brooks-Hackett
Moss-Gentile
Kleiza-Melli
James-Samuels-Gigli
kadroları tamamlandı..ben bu kadar cok transfer beklemiyordum acıkcası milano'dan..aldıkları ısımler kagıt ustunde cok cok iyi...bakalım neler yapacaklar...
1. olurlarsa sasırmam esasen...ama en buyuk avantajımız milano'ya ilk macı hemen evimizde oynamak..daha hersey belli degilken kazaya ugramadan işlk macı alırsak liderlik sansımız artacaktır...deplasmanı cok zor olacak milano'nun...
sahsen milano ile ust grupta beraber olmak istemem...barca daha mantıklı..
yani bu adamlar 1 yada 3 olursa grupta 2. olmak en mantıklısı...