Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845882 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #180 : 03 Ekim 2014, 10:50:43 »
Açıkçası ben katılmıyorum. Bir seferde 4-5 iyi adam alıp sonrada saydıkların gibi isimlere sahip olmayan takımları bizden daha aşağıda görmek doğru değil. Olympiakos, Panathinaikos, Maccabi, Laboral gibi kadrolarızayıf görünmesine rağmen ekol olmuş takımlar var. Bu takımlarda herkes kritik dakilarada ne yapacağını topu kime vereceğini çok iyi biliyor, çünkü defalarca geldiler oralara. Daha 2 sene önce değilmiydi topu oyuna sokamayıp maç kaybetmelerimiz..

Kaldıki sadece transferlere bakacak olursak Efes, Kazan gibi takımlarda oldukça ses getiren isimleri aldılar. Hatta gs bile geçen seneye göre daha dengeli bir kadro oluşturdu.

Bence, F8 e ulaşamamak başarızsızlıktır onu kabul ederim, ki orada bile ilk tur sonundaki sıralamadan dolayı cehennem grubu olabilir, Real, Cska, Barca, Olympiakoslu bir gruba düşebiliriz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #181 : 03 Ekim 2014, 11:17:06 »
Ben de F8 lere,kulture vs karsıyım.Oly dedigin takım atıyorum 700bine Dunston,Hunter gibi adamları alabiliyorsa ve sen bu tip adamları bulamayıp ya da tercih etmeyip Zoric'in sadece buy out'una 700-800 verip sonra kulture baglıyorsan ya da sonuna kadar arkasında durdugum gecen seneki Pana'ya FB forması giydirsen 3 galibiyetten fazla alacagına inanmadıgım takıma yenilip eleniyorsan bu basarısızlıktır.Ben Real haric elenmeyecek takım gormuyorum.Cska-Real-Barca arasında da en zayıf takım Cska'yı goruyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #182 : 03 Ekim 2014, 11:24:40 »
Bu söylediklerinin hepsi o kültürün bir parçası aslında (700bine Dunston,Hunter gibi adamları alabiliyorsa ve sen bu tip adamları bulamayıp ya da tercih etmeyip Zoric'in sadece buy out'una 700-800 verip). Tabi birde şu var, Dunstonlar bize güzel görünüyor ama biz alsaydık kim beğenirdi bilmiyorum. Bizim spor kültürümüzde bu adamları arayalım, bulalım, geliştirelim diye birşey yok, olsada kariyerinde o tercihi yapacağı nokta bir dönüm noktası olur adamın (bizi tercih etse sanmıyorum diğer takımlardaki gibi parlasın). Birde burada nerdeyse teneke bağlayıp gönderdiğimiz oyuncuların gittikleri takımlarda neler yaptıklarına da bakmak lazım, Gist, Ukic, Devin Smith, Jerrels. Bir zamanlar Efeste Anthony Mason diye bir oyucu vardı, beğenmeyip güreşçi diye gönderdik, o adam bizden sonra yıllarca nba de oynadı.

Kültür dediğimiz şey sadece sahada/salonda başlayıp biten birşey değil, en üstten başlar. Daha çok gerideyiz, ne başkanımız buna müsait nede taraftar olarak biz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : 03 Ekim 2014, 11:52:18 »
Olimpiacos 1996 yılında avrupa şampiyonu olduktan tam 16.sene sonra 2nci euroleague kupasını aldı. Ne paralar harcadılar ne oyuncular aldılar ama olmadı. Tabi obradovic ve messina sebebiyle bir çok takım kupaya hasret kaldi dersek yalan olmaz. Aradan 1 kez Barcelona 2 kez maccabi sıyrılıp kupa aldı.
Belki de yatırımı en düşük tuttuğu sene olimpiacos muazzam bi mücadele ile 2012 istanbulda o kupayı tekrar kazandı. Ivkovic reis 70 yaşında iken hemde 8)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #184 : 13 Ekim 2014, 19:57:58 »
Sanırım pana ve bayern deplasmanlarımızla içerideki turow maçı ntvspor da şifresiz yayınlanacak ismail şenol bi fikstur cıkarmış twitter da,ntspor bazı euroleague maçlarının hakkını almış her hafta 1türk temsilcisiyle 1farklı ülke temsilcilerinin maçı olacak şekilde. Ligtv ninde biçok euroleague maçını yayınlayacağını varsayarsak basketbol dolu günler olacak tv de. Tabi ntvspor yayın sıramız geldiğinde yayıncı ülke ge kuruluş yine sorun çıkarmazsa!!!
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Sonu F4 olsun..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
ALLAH utandırmasın.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Haydi bakalim guzel gunlerin baslangici olsun
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bismillah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Başlangıçlar önemlidir. Hayırlısıyla sonu mutlu biten bir serüvenin başlangıcı olsun. Başarılar Çubuklunun Devlerine...
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kazanarak başlarız ancak Kleiza bir yamuk yapabilir performans olarak.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 22:49:25 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı exex

• Üye
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Gentile ye özel pankart hazırlarmısınız ? veya her top eline geldiğinde özel bir yuhalama falan ....

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Geçen seneki gibi başlayıp gözdağı verelim .

Beklentilerimizin karşılandığı , bol başarılı , az sakatlı bir sezon olsun .

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Allah utandırmasın.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Geçen seneki gibi başlayıp gözdağı verelim .

Beklentilerimizin karşılandığı , bol başarılı , az sakatlı bir sezon olsun .

Valla sonu ayni bitecekse, gecen seneki gibi baslamayalim :)  Saka bir yana, hayirlisi ile alacagiz.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 23:07:29 Gönderen: Besim »