Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 889596 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30

Abi koç hataliydi da hani kayiriyor filan demek abartı geliyor bana.

Şu maça göre gereksiz fazla diye düşünüyorum yani maçla alakam olmasa sonra yorumları okusam ters durum var herhalde derim.

Birazda takimdaki iyi şeyler konușulsa güzel olur sene başından beri hep olumsuzluk takımda biraz duzelme var bunlar konusulsun ayıp edilmesin koç ve oyunculara.

sosyal medaydaki yorumlar mı bunlar ?
Sayet öyleyse oranın hesabını burda yapmasak daha iyi olur gibime geliyor. Zira herkesin takip ettigi insan sayısı ve modeli bir degil :)

Burdaki yorumlar icin diyorsan da ben göremedim sanırım. Özür

Ben kacar iyi geceler :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cok sukur, bir iki karamsar ama iyi niyetli arkadas da dahil olmak uzere, nisbeten sagduyulu ve bilincli bir forum haline geldik.  Yakin zamanda yapilan bazi forum uyelerine yonelik kiyim bence cok basarili bir operasyon oldu.  Foruma tekrar kalite hakim oldu.  Insallah, alinan temiz galibiyetler nedeniyle olusan bir iluzyon degildir. 
ahaha ne kıyımı lan. yok kıyım mıyım 1 tane insan olmayan yaratık vardı onu yolladık onun harici kimseye bişey dediğimiz yok
insanlar karamsar da olabilir herkes umutlu olacak diye bir kural yok yavru.
hocayı da beğenmeyebilir takımı da ...
tamam biraz fazla Obradoviç i koruyoruz onun farkındayım ( en azından ben şahsen öyle yapıyorum )
yenilgi olunca yine küfürler başlar sen rahat ol :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Eleştirenlerin sayısı fazla falan değil,
gereksiz popülizme gerek yok

Hocanın macın sonundaki zoric tercihinin hatalı oldugunu söylemek mactan keyif almadıgım anlamına gelmiyor ki.

Macı ortaya getiren hackettın bos turnikesi girse, zoricin alamadıgı ribaunlar ve yaptıgı sacma sapan fauller yüzünden mac ortaya gelmiş olacaktı.
yani o aldıgımız 41 ribaund, zoricin almadıgı 2-3 tanesi yüzünden heba olabilirdi.

hoca ne düşündü bilmem de tutmadıgı cok acık

Miraç sen sabaha kadar yaz, eleştir, bir sorun değil. sen her gün buradasın elbette tartışıcaz, her konuda aynı düşünüp aynı şeyleri yaazamayız. O da sıkıcı olur.

forumların en iğrenç kişilikleri ssadece mağlubiyetlerde ortaya çıkan tipler. şahsen benim rahatsızlığım o kişilerden ötürü. Yoksa adamın ismi cismi belli, az çok tanımışız, e derdini anlatırken koymadan sokmadan da anlatıyorsa, elbette sonsuz krediye sahiptir.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

EA7 Emporio Armani takımının antrenörü Luca Banti Fenerbahçe Ülker'in fizik güç bakımından çok iyi durumda olduğunu ve maçın başından sonuna kadar ayakta kalarak, sahada boş alan bırakmadığını belirtti.

Iste Cem Agrak'in bahsettigi, yogun calismanin bir urunu...

Çevrimdışı Besim

• Üye
ahaha ne kıyımı lan. yok kıyım mıyım 1 tane insan olmayan yaratık vardı onu yolladık onun harici kimseye bişey dediğimiz yok
insanlar karamsar da olabilir herkes umutlu olacak diye bir kural yok yavru.
hocayı da beğenmeyebilir takımı da ...
tamam biraz fazla Obradoviç i koruyoruz onun farkındayım ( en azından ben şahsen öyle yapıyorum )
yenilgi olunca yine küfürler başlar sen rahat ol :)

Yok, karamsar arkadaslari elestirmedim.  Onlarin yaklasimindaki iyiniyete guveniyorum ben.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bu bahsedilen kişi ömer koçsanmıdır ?

Bu maça kalitesiz diyen adamın, ya basketbol bilgisi zayıftır, ya da art niyetlidir.

Efes'i göklere çıkartacaksın, GS tweet'lerini RT edeceksin, Fenerbahçe koyarken EL'in en kalitesiz maçı diyeceksin, sonra çıkıp bu kulübün ekmeğini yiyeceksin.

Hata onda değil tabii buna fırsat verenlerde.

Obradovic'i yemeye kimsenin ne gücü ne çapı yetmez. Onu bir geçelim. Maksat mide bulandırmak. Baş döndürmek. Ego tatmin etmek. Obradovic'i falan eleştiriyor, bundan büyük gurur ! olur mu onlar için.

Madem herkesi eleştiriyorsun, çık o zaman Aziz Yıldırım'la ilgili de 2 kelam et, bizde samimiyetine inanalım.

Şimdiye kadar sustuk, arada hatrı olan güzel insanlar olduğu için ama artık yeter. 3-5 ergenin şakşakını alarak olmuyor bu işler. Bu tip ergenler Örs giderkende vardı. Ne oldu sonra Tanjevic döneminde 500 kişiye oynadın. Bu taraftar bundan sonra o rezalete tekrar izin vermez. Bugün birilerinin zoruna gitse de gitmese de, kombine rekoru kırmışsan, o salon dolmaya başlamışsa, bunun tek nedeni Obradovic'dir.

Örs'ün kuyusunu kazmasalardı şuan en az 3 kez F4 yapmıştık, herkes farkında bunun, Obradovic sevgisi de bundandır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou ile Semih ikili oyunu çok iyiydi be..
VEysel mıhteşem smaçlar yapmış...
Semih'in yaptığı blok çok güzeldi.
2 ve 3ncü çeyreklerde muhteşem savunma yapmışız. swithcler / kaymalar filan harikulade ... şimdiye kadar bu maçtaki olumsuz yön çok serbest atış kaçırmak.
Utkan hep söylüyor bizim bence en büyük eksiğimiz 10 12 lere getirdiğimiz maçları öldürememek yani farkı 20 ye çıkartıp o maçı bitirememek.
Utkan ( basketbol bilgisine çok güvenirim ) bu sıkıntıyı iyi bir pg ile aşacağımızı söylüyor. bakalım hayırlısı diyelim ...
bu maçları öldürebilsek işte o zaman tam anlamı ile seksi bir takım oluruz

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
omer kocsan ilk yari sonunda euroleague seviyesinin altinda bir mac diye twit atti.kapak olmistir herhalde.

Seni de tebrik ediyorum kardeşim, yanlılmıyorsam maç esnasında sendin tweet atan, helal olsun.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu maça kalitesiz diyen adamın, ya basketbol bilgisi zayıftır, ya da art niyetlidir.

Efes'i göklere çıkartacaksın, GS tweet'lerini RT edeceksin, Fenerbahçe koyarken EL'in en kalitesiz maçı diyeceksin, sonra çıkıp bu kulübün ekmeğini yiyeceksin.

Hata onda değil tabii buna fırsat verenlerde.

Obradovic'i yemeye kimsenin ne gücü ne çapı yetmez. Onu bir geçelim. Maksat mide bulandırmak. Baş döndürmek. Ego tatmin etmek. Obradovic'i falan eleştiriyor, bundan büyük gurur ! olur mu onlar için.

Madem herkesi eleştiriyorsun, çık o zaman Aziz Yıldırım'la ilgili de 2 kelam et, bizde samimiyetine inanalım.

Şimdiye kadar sustuk, arada hatrı olan güzel insanlar olduğu için ama artık yeter. 3-5 ergenin şakşakını alarak olmuyor bu işler. Bu tip ergenler Örs giderkende vardı. Ne oldu sonra Tanjevic döneminde 500 kişiye oynadın. Bu taraftar bundan sonra o rezalete tekrar izin vermez. Bugün birilerinin zoruna gitse de gitmese de, kombine rekoru kırmışsan, o salon dolmaya başlamışsa, bunun tek nedeni Obradovic'dir.

Örs'ün kuyusunu kazmasalardı şuan en az 3 kez F4 yapmıştık, herkes farkında bunun, Obradovic sevgisi de bundandır.

Bazi Fenerbahce taraftarlari, Ergin'i Avrupa'nin en iyi hocasi ilan ettiler; Efes Pilsen'in oyunundan muazzam keyif aldilar; onlarin genc oyuncularini yerlere goklere sigdiramadilar AMA bir tek Fenerbahce onlari hicbir sekilde tatmin edemedi... 

Kemal, cok guzel ozetlemissin.  Burada sayisi hic de az olmayan Fenerbahce taraftari var.  Bu gibi insanlara pabuc birakmamak icin yapilacak bir sey olursa, eminim ki elini tasin altina sokmak isteyenler olacaktir. 

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Allah'a şükür kazandık.30-32 dakika mükemmele yakın bir oyun,9-10 dakika ise o mükemmel oyunu heba edebilecek kadar yapılan saçma,laubali oyun vardı.Bu 9-10 dakika biraz rehavetten,laubalilikten de kaynaklanıyor ama bana göre en çok oyun kurucusuzluktan kaynaklanıyor.Çünkü 100 üzerinden 90'lık bir oyun oynarken bir anda 15-20'ye düşmesine başka bir sebep bulamıyorum açıkçası,her takımda maçın belli bölümlerinde düşüşler olur ama bizim takım 5 ile giderken bir anda geri vitese takıyor.Neyse sonuç olarak,bardağın dolu tarafından bakıp 30-32 dakika oynadığımız oyunu değerlendirirsek  çok sevindirici,ümit verici bir oyun oynadık ama geri kalan dakikalara da bir önlem alsak çok daha iyi bir takım izleyip,biz de ekran başında rahat rahat maç izleyeceğiz.Bu da bence nokta atışı bir guarda bakar,en azından bu kadar keskin düşüşler yaşamayız.
Ama tekrar diyorum nokta atışı bir guarda bakar,iyi bir guarda bakmaz.
O mükemmel olan 30dakikalık bölümde pg mi vardı sanki orda da pg yoktu :) takım biraz rehavete kapıldı adamlar son bi gayretle cırpındı birkaç sut girmedi olacak böyle seyler o ilk 30 dakikada olabiliyorsa diğer 10 dakikada olmadıysa bunu pg ye baglamak cok mantıklı gelmiyor bana. Takımda asist yapan boydan ve emir gibi iki tane adam var bence suanda da gayet kurtuluyorlar gerekirse top 16 da eger iyi bi adam denk gelmezse belki sene de alınabilir pg. Bence mühim olan takımın artık ana bi iskeleti olussun barca gibi real gibi takviye yaparak devam edelimki o hep babahsedilen takım kimayası olusabilsin.

Güzel galibiyetti mac öncesi 7 8 sayı farkla yenecegimizi söylemiştim yaklastim sanırım :)
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Seni de tebrik ediyorum kardeşim, yanlılmıyorsam maç esnasında sendin tweet atan, helal olsun.
gs tvli bi twit attim abi.yeter abi hakketen boyle islere tahammul edemiyorum artik.sizler sayesinde ogreniyoruz kulubun icini de.neler dondugunu de.
ben ne guzel maci izlerken zevklenmisim twittera giriyim biraz da keyfini cikariyim derken boyle bir twit gorunce o an yanimda olsa kafa goz dalardim.euroleague seviyesinde degilmis.daha cok sey yazilir da neyse abi.hepsi obradovicle beraber ya yola gelecekler ya da defolup gidecekler.baslarindaki de kuyu kazani da.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
onee
değerli Orhan kardeşim.
haddim olmayacak bi öneri vereyim hangi maç olursa olsun o sırada twittera girme. cidden girme
millet çünkü o sırada sapıtıyor . insanın morali de bozuluyor gereksiz yere kendini germe

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet
onee
değerli Orhan kardeşim.
haddim olmayacak bi öneri vereyim hangi maç olursa olsun o sırada twittera girme. cidden girme
millet çünkü o sırada sapıtıyor . insanın morali de bozuluyor gereksiz yere kendini germe
bu bende aliskanlik olmus abi.ama daha fazla dikkat etcem girmemek icin.hakikaten gereksiz sinir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu bende aliskanlik olmus abi.ama daha fazla dikkat etcem girmemek icin.hakikaten gereksiz sinir.
maç öncesi maç sonrası hatta free zamanda goy goy yapmak için ideal yer orası
insan gibi spor basketbol veya başka birşey tartışılmaz kesinlikle tartışılmaz.
ben bunu anladım
dostlar için tanıdıklar için girilip keyifle vakit geçirmek lazım aksi halde sigortalar atabiliyor

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet
maç öncesi maç sonrası hatta free zamanda goy goy yapmak için ideal yer orası
insan gibi spor basketbol veya başka birşey tartışılmaz kesinlikle tartışılmaz.
ben bunu anladım
dostlar için tanıdıklar için girilip keyifle vakit geçirmek lazım aksi halde sigortalar atabiliyor
cogu seyi umursamayip  goygoya alabiliyorum en ciddi twiti bile umursamayabiliyorum ama bazen o 140 karakter cok asiri sinir edici geliyor.

neyse milana koyduk kazan efese koydu bazilarina da koyduk.yarin sabah  beni sinav bekler.iyi geceler abi.