Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845885 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Başımızda Obradoviç gibi bir koç varken maçı ciddiye almama diye bir ihtimali düşünemiyorum. Bunun en son örneğini İBB maçında da gördük zaten. En küçük bir rehavete fırsat vermedi ve anında mola kullanarak oyuncuları set şekilde uyardı.  Benim sevindiğim bir konu da şu yabancı sınırlamasındaki düzenleme. Eskiden Türk oyuncular bir şekilde mecburen süre buluyordu. Sonucunda da yeterince çalışmak zorunda değillerdi. Yeni düzenleme ile yerli oyunculardaki görüntü de değişmeye başladı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rakibi kesinlikle küçümsemeyelim ama kendi takımımızı küçük görmemizde bir sakınca yok ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Başımızda Obradoviç gibi bir koç varken maçı ciddiye almama diye bir ihtimali düşünemiyorum. Bunun en son örneğini İBB maçında da gördük zaten. En küçük bir rehavete fırsat vermedi ve anında mola kullanarak oyuncuları set şekilde uyardı.  Benim sevindiğim bir konu da şu yabancı sınırlamasındaki düzenleme. Eskiden Türk oyuncular bir şekilde mecburen süre buluyordu. Sonucunda da yeterince çalışmak zorunda değillerdi. Yeni düzenleme ile yerli oyunculardaki görüntü de değişmeye başladı.
aynen abi şimdi çalışmak zorundalar..
ibb maçı kolay geçtiyse bizim ciddiyetimiz sebebiyle geçti , 20 sayı öndeyken hoca 1 dakika içinde 2 kere üst üste mola aldı. rehavete izin vermedi.
yaptığımız bir çok hata ve eksiklikleri saymazsak benim takımda son 1 aydır en hoşuma giden olay herkes oynamaktan zevk alır hale gelmiş.
hele ki Bjelica'nın bomboş alleyhoop pozsiyonu sırasında o zamana kadar saysısı olmayan Ricky THe Bal dudak Hickman sayı atsın diye ona pas vermesi muhteşem bir görüntü idi.  kaç maçtır görüyoruz bu görüntüleri Allah nazar değdirmesin diyoyrum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907

zaten yerli oyuncuları geliştirmenin yolu yabancı sınırlamasından değil bu şekilde rekabeti arttırmaktan geçiyordu ama yeni çözdüler olay.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Kazanan takımların oyuncuları da zevk alır, Pao maçı bizim için sezonun ilk kırılma noktası oldu. O maçın paniği ile oyuncu göndermek/almak birilerini suçlu ilan edip onların üzerinde kendini aklamak gibi kısa vadede zevahiri kurtarmaya yönelik hamleler olmadan oyuncu rolleri ve planlar üzerinde değişikliğe gidilerek o kırılma anı pozitife çevrildi.

Lakin şu var ki bütün bu olan bitende koçun veya kenar ekibin yaptığı doğruları görmemek hakkaniyetli bir davranış değil. çok değil 1 ay önce muhtelif sebeplerden kötümser olduğumuz bir tabloyu olumluya çevirmek kolay değil (üstelik dahili ve harici her türlü nesebi bozuk pusuda beklerken, köpeklerini web sitelerinde orada burada havlatırken)

Turow maçı kazanılır veya kaybedilir. Ben kazanacağımızı düşünüyorum, zaten bu inançla her maç o salona gidiyorum. Ama kazanıp kaybetmekten daha önemlisi, sahada her an Fenerbahçe'ye yakışan bir oyun görmem ve bundan mutlu olmam.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Kazanan takımların oyuncuları da zevk alır, Pao maçı bizim için sezonun ilk kırılma noktası oldu. O maçın paniği ile oyuncu göndermek/almak birilerini suçlu ilan edip onların üzerinde kendini aklamak gibi kısa vadede zevahiri kurtarmaya yönelik hamleler olmadan oyuncu rolleri ve planlar üzerinde değişikliğe gidilerek o kırılma anı pozitife çevrildi.

Lakin şu var ki bütün bu olan bitende koçun veya kenar ekibin yaptığı doğruları görmemek hakkaniyetli bir davranış değil. çok değil 1 ay önce muhtelif sebeplerden kötümser olduğumuz bir tabloyu olumluya çevirmek kolay değil (üstelik dahili ve harici her türlü nesebi bozuk pusuda beklerken, köpeklerini web sitelerinde orada burada havlatırken)

Turow maçı kazanılır veya kaybedilir. Ben kazanacağımızı düşünüyorum, zaten bu inançla her maç o salona gidiyorum. Ama kazanıp kaybetmekten daha önemlisi, sahada her an Fenerbahçe'ye yakışan bir oyun görmem ve bundan mutlu olmam.

Salona geliyorsun da öncesinde anca çay içmeye geliyorsun Okan.
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aahaha
adam çayını efeler gibi içiyor arada fark var lütfen :)

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
Aahaha

Çayda Okan Y ekolü diye literatüre girebilir.

Points bardak envanterindeki azalışa bir anlam vermeye çalışıyormuş hala :)
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

araba olmadığı zamanki performansımız kamuoyunun takdirindedir
bununla birlikte salonun etrafı halen daha çok ciks mekanlardan oluşuyor
senin yengen vizesi aldığın bir gün Abdi İpekçide maça gidelim de sen o zaman gör çayı :)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Aahaha

Kardeşim dediğim gibi, Allah yarım bıraktırmasın, ama çay ve kahvemi yarım bırakmam
A.Y.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
araba olmadığı zamanki performansımız kamuoyunun takdirindedir
bununla birlikte salonun etrafı halen daha çok ciks mekanlardan oluşuyor
senin yengen vizesi aldığın bir gün Abdi İpekçide maça gidelim de sen o zaman gör çayı :)

Ohoooooo ağır taş geldi. Hanım pasaporta el koydu, Madrid'e gelebileceğime dua edin :)
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Ohoooooo ağır taş geldi. Hanım pasaporta el koydu, Madrid'e gelebileceğime dua edin :)

benim hanımın benim pasaporta el koyma şansı yok allahtan haha
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1632 : 25 Kasım 2014, 10:32:00 »
bunlarda furkan'da gitti..
ne yapacaklar acaba..artık arroyo, sinan, kerem ve erceg 35 dakika oynayacak her mac..
rotasyona bak hizaya gel..

arroyo-ender
sinan-aradori
pocius (yarı sakat)-micov (sakat)
erceg-kerem
voguiskas-jawai

bunlar bu hafta el'de fena patlarlar valencia'da..micov yok..9  oyuncu ama yarısı cöp...

ustune ligde telekom deplasmanında; voguiskas, micov, arroyo (cezalı) olmayacak...7 oyuncu ile ne yapacaklar..
su 2 haftada oyle bir yorulacaklar ki sorma...

cidden transferde ne yapacaklar onu mera ediyorum...
furkan'dan kurtulup butce acmaya calısıyor olabilir cakallar.. :) 3 ay bedava oynattık kar kardır mantıgı :)

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Maçın 3. çeyreğe kadar kopacağını sanmam, 3. çeyrekteki hal ve hareketlerimiz sonucu belirler.
Hoops and rap

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
mac bence 2. periyodun son 5 dakikası, en gec 3. periyodun ilk 5 dakikasında kopar..