abi son maçta görmedin mi tam çift hanelere ulaşıyoruz bir mola geliyor takım 4-5 hücum boş dönüyor genel olarak Milano nasıl bir takım bilmem ama o gün kötü oynadıklarına eminim. kötü oynamasalardı o boş döndüğümüz hücumların karşılığında dolu gelirlerdi iki takımda basit hatalar yaptı daha iyi olan biz kazandık.Bu maçı kazanacak bir takımımız var ama rakibi küçümsememek lazım.
bilmediğin bir takımın kötü oynadığına nasıl emin olabiliyorsun ? biz onları kötü oynamaya itemeyiz ama dimi bizde o kapasite yok . rakibin en zayıf yerleri üzerinden oraları işleyip Milano takım direncini düşürme ihtimalimiz de yok
rakip 5 numaralar için övgüler dizilir ama Semih kardeşimiz de o gece orada bi hanedanlık kurmuş olamaz zaten..
ne yani şimdi Milano deplasmanında 10 sayı öndesin hatta 2nci çeyrekten sonra hep öndesin ve rakip bir şekilde geri dönmeye çalışıyor.. reaksiyon veriyor savunmasını sertleştiriyor baskı yapıyor bunların sonucu da zorlanıyorsun ki bu doğal değil mi ?
ne yani gidip Milano yu deplasmanda 20 ye mi yatıracaksın ki 20 ye yatırsak niye 30 olmadı deriz
nasıl olacak peki ben anlamıyorum cidden anlamıyorum