Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845886 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bizden bi cacık olmaz
ricky boş oyuncu bu maçta milano maçı gibi oynar
bjelica ruhsuz Gamsız isteksiz
Türkler leş. Kenan zaten balon...
Zorice birşey diyemiyorum gariban ekmek parası peşinde ams onu doguranin ellerindem öperim
bogdan i alanın
goudelock a laf edenin :) :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bu bikbik ötüşen sesler, biz bu herifleri Abdi İpekçi'ye gömmedikten sonra kesilmez ki bu sezon bunu yapacağız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kenan'la ilgili bir pankart tasarladım, bu maça yetişmez ama bu maçta detayları konuşalım beyler, pamuk eller cebe :/

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Kemal benzer bir şeyi Ricky için de konuştuk ama naparsak yapalım EL maçında değil Kolej maçında yapalım. Orada diyalog kurmak daha kolay ve etkili
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bizim hiç bir maçımız o kadar kaliteli olmaz çünkü ancak

dar rotasyonla,akıllı ve tecrübeli oyuncularla 5o dakika bile oynanabilir

Eger son saniye uclugu ile yenemezsek, tecrubemiz ve takim oyunumuz sayesinde kazanmis olamayiz.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
İlk maçta da dediğim gibi Turow bizim rakibimiz değil. Zorlanacağımızı düşünen var. Hayret ediyorum bazen aynı maçları mı izliyoruz diye. Gerçekten inanılmazsınız.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Eger son saniye uclugu ile yenemezsek, tecrubemiz ve takim oyunumuz sayesinde kazanmis olamayiz.

2 kez de uzaması lazım yalnız, yok öyle 40 dakikada yenmek, sıkıyorsa 50 dakika oyna.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Kenan'la ilgili bir pankart tasarladım, bu maça yetişmez ama bu maçta detayları konuşalım beyler, pamuk eller cebe :/

Üzerimize düşeni yaparız Mr.Erdem. Yalnız Okan'ın dediği gibi Ricky'i de es geçmeyelim, onun da desteğe ihtiyacı var.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hickman enteresan çocuk sanırım ondada Guiza sendromu var
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Gerçekçi olmak gerekirse Euroleugue seviyesine çıkamayan oyuncularla ve hocayla bizden bi cacık olmaz. Bizim gibi en objektif Fenerbahçeliler             de malesef gerçekleri söylüyor diye yerin dibine sokulur. :)           

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Fark olur.. ricky 25 sayı atar, semih double double yapar 18s 11r, kenan 8 9 asist yapar..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
İlk maçta da dediğim gibi Turow bizim rakibimiz değil. Zorlanacağımızı düşünen var. Hayret ediyorum bazen aynı maçları mı izliyoruz diye. Gerçekten inanılmazsınız.

abi son maçta görmedin mi tam çift hanelere ulaşıyoruz bir mola geliyor takım 4-5 hücum boş dönüyor genel olarak Milano nasıl bir takım bilmem ama o gün kötü oynadıklarına eminim. kötü oynamasalardı o boş döndüğümüz hücumların karşılığında dolu gelirlerdi iki takımda basit hatalar yaptı daha iyi olan biz kazandık.Bu maçı kazanacak bir takımımız var ama rakibi küçümsememek lazım.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 11:59:15 Gönderen: Mert Uzun »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi son maçta görmedin mi tam çift hanelere ulaşıyoruz bir mola geliyor takım 4-5 hücum boş dönüyor genel olarak Milano nasıl bir takım bilmem ama o gün kötü oynadıklarına eminim. kötü oynamasalardı o boş döndüğümüz hücumların karşılığında dolu gelirlerdi iki takımda basit hatalar yaptı daha iyi olan biz kazandık.Bu maçı kazanacak bir takımımız var ama rakibi küçümsememek lazım.
bilmediğin bir takımın kötü oynadığına nasıl emin olabiliyorsun ? biz onları kötü oynamaya itemeyiz ama dimi bizde o kapasite yok . rakibin en zayıf yerleri üzerinden oraları işleyip Milano takım direncini düşürme ihtimalimiz de yok
rakip 5 numaralar için övgüler dizilir ama Semih kardeşimiz de o gece orada bi hanedanlık kurmuş olamaz zaten..
ne yani şimdi Milano deplasmanında 10 sayı öndesin hatta 2nci çeyrekten sonra hep öndesin ve rakip bir şekilde geri dönmeye çalışıyor.. reaksiyon veriyor savunmasını sertleştiriyor baskı yapıyor bunların sonucu da zorlanıyorsun ki bu doğal değil mi ?
ne yani gidip Milano yu deplasmanda 20 ye mi yatıracaksın ki 20 ye yatırsak niye 30 olmadı deriz
nasıl olacak peki ben anlamıyorum cidden anlamıyorum

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 12:09:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir

Maçı izledin mi yoksa sağda solda duydukların ile mi bu yorumu yapıyorsun? Eğer maçı izleyip te bu yorumu yapıyorsan demek oluyor ki tenis maçı izler gibi maç izlemişsin..

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
Basketbolde eğer rakibini küçümsersen kaybedersin futbol gibi atarım yatarım yapamassın 40 dk boyunca aynı ciddiyetle oynaman gerekir, o yüzden arkadaşların çekinmesi normal. Ama ben İBB maçınında ki hırsı azmi ciddiyeti gördükten sonra bu maçta da aynı ciddiyetle oynayıp rahat kazanacağımızı düşünüyorum.