Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845886 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Fb tv nin Bayan Basketbol maçı yayınlamaktan başka bir misyonu yok...Zaar 2-3 yararlı programdan başkası da yok..

Kimse kusura bakmasın Bayan Basketbol takımını ciddi manada olumlu şekilde eleştiren Batur Abi gibi bu işlerin tozunu yutmuş adamı kovaladılar düşünün..

Valla gerekirse Yazarım defalarca Mail atarım ben takım inanmayan ve orda bunu kusan adamı istemiyorum o kanalda.

o iyiydi ama oda yerlilei çok kayırıp yabancıları çok eleştiryodu

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
o iyiydi ama oda yerlilei çok kayırıp yabancıları çok eleştiryodu

Angel ı mı eleştirmesin..Cappie mi? Adam önceden farketmiş şımarıkları işte.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1577 : 21 Kasım 2014, 22:44:10 »
Gs ucuz yirtti..arroyo cikmadan 50 dakika oynadı..yakinda patlayacak arroyo...sonra görecez bunlari.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #1578 : 21 Kasım 2014, 23:01:43 »
Gs ucuz yirtti..arroyo cikmadan 50 dakika oynadı..yakinda patlayacak arroyo...sonra görecez bunlari.

Geçen sene bile Arroyonun pili final serisinde bitmişti.3+2 kuralının ekmeğiyle ve bizim sezon içi dalgalanmalarımızı fırsat bilip 3-3' getirmişlerdi seriyi.Bu sene böyle bir şey olur mu sanmıyorum.Arroyo böyle giderse ve Gs,Top16'ya da kalırsa Arroyo,marttan nisandan sonra fişi çeker ya da sakatlanır.

Gerçi Ergin Atamandaki bu basketbol şansıyla hiçbir şey olmayabilir Arroyoya şaşırmam.

• Üye
« Yanıtla #1579 : 22 Kasım 2014, 01:37:38 »
Geçen sene bile Arroyonun pili final serisinde bitmişti.3+2 kuralının ekmeğiyle ve bizim sezon içi dalgalanmalarımızı fırsat bilip 3-3' getirmişlerdi seriyi.Bu sene böyle bir şey olur mu sanmıyorum.Arroyo böyle giderse ve Gs,Top16'ya da kalırsa Arroyo,marttan nisandan sonra fişi çeker ya da sakatlanır.

Gerçi Ergin Atamandaki bu basketbol şansıyla hiçbir şey olmayabilir Arroyoya şaşırmam.
arroyo şubat sonrasi kobe gibi sakatlanir Gibi düşünüyorum boyle devam ederse.iflas eder bünye..

• Üye
« Yanıtla #1580 : 22 Kasım 2014, 01:50:51 »
Bu arada bakalim el ne yapacak gs ve kizilyildiz la ilgili..

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1581 : 22 Kasım 2014, 03:07:32 »
Cinayet 1 nolu kapı önünde olmuş. Maça dahil. Normal şartlarda bunun cezası diskalifiyedir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
turrow özellikle ters takımdır. Rahat çıkarsak sıkıntı olur bunu yazın bir kenara

Şu taraftarı (ben de dahil) ne hale getirdiler ya. Fazla süre almayan oyuncuları kullanarak rahat kazanacağımız bir maç için bile içimizde bir endişe var...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1583 : 22 Kasım 2014, 09:00:47 »
Bakalım, Uefa'nın yapamadığını Euroleague yapacak mı?

Bir şey değil; bu ibneler yüzünden kazara bu sezon Sırp deplasmanlarına gidecek olursak sıkıntısını biz de yaşayacağız. Hani, onlara bizim aramızdaki mesafenin Kızılyıldız ile Partizan kadar olduğunu bilenlerden yana sıkıntı çıkmaz ama meseleye Çetnik kafasıyla bakacak olanlar ortamı alevlendirecektir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1584 : 22 Kasım 2014, 12:26:17 »
Söz konusu Gs ise hiçbir şey olmaz. Turgay klübü için lobiye başlamıştır

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1585 : 22 Kasım 2014, 12:30:21 »
Euroleague bişey yapmaz abilerim. Bir yalandan adli rapor tamamdır. Zaten başlandı bile
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1586 : 22 Kasım 2014, 12:56:46 »
Tamamdır işte resmi kaynaklardan da açıklama geldi kendileri yaptı diye böylece olayı kapatırlar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1587 : 22 Kasım 2014, 13:49:01 »
Yalniz Eurohoops haberine gore Sirbistan basbakani, gayriresmi olarak Ergin Ataman'i "persona non grata"* olarak goruyormus.('considering' diyor)

*"Istenmeyen adam" demek, diplomaside kullaniliyor. Birisi persona non grata ilan edildigi ulkede yakalanirsa sinirdisi ediliyor falan sanirim...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1588 : 22 Kasım 2014, 14:01:53 »
Yalniz Eurohoops haberine gore Sirbistan basbakani, gayriresmi olarak Ergin Ataman'i "persona non grata"* olarak goruyormus.('considering' diyor)

*"Istenmeyen adam" demek, diplomaside kullaniliyor. Birisi persona non grata ilan edildigi ulkede yakalanirsa sinirdisi ediliyor falan sanirim...

Ergin Ataman'dan zerre haz etmem ama bu olaydaki rolu neymis?  Eger tahrik edici, dogrudan bir beyani olduysa Sirbistan Basbakani'na katiliyorum ama, sirf Galatasaray'in basketbol kocu diye boyle bir girisimi adalete aykiri gorurum. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1589 : 22 Kasım 2014, 14:04:42 »
Ergin Ataman'dan zerre haz etmem ama bu olaydaki rolu neymis?  Eger tahrik edici, dogrudan bir beyani olduysa Sirbistan Basbakani'na katiliyorum ama, sirf Galatasaray'in basketbol kocu diye boyle bir girisimi adalete aykiri gorurum.
Pardon sebebini yazmamisim. Mactan sonra Kizilyildiz taraftarlarini terorist olarak nitelemis diye biliyorum. Olum olayindan o an haberi yokmus diyorlar.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon